Eläintalomme avajaisia vietettiin 10.7.2019. Aluksi pidimme kakkutarjoiluilla omat avoimet ovet jäsenillemme ja kutsuvieraille. Loppuillasta eläintalo oli avoinna muillekin kävijöille. Tuona viikonloppuna pidimme kahdet muutkin avoimet ovet, joissa esittelimme uusia tiloja ja pidimme kahviota ja myyntituotteita paikan päällä.

Heidi Saarikko ja Sari Metsälä tapasivat Loviisan esyn väen Riihimäeltä
Vierailijoina kävi myös Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen väki
Myös Pyhtään lintuhoitolan porukka oli meillä kylässä

Avajaisten jälkeen aloimme aloittelemaan arkea uudella puolella eläintaloa. Talossa on kolme kissahuonetta luovutusvalmiille kissoille ja yksi erillistiloilla varustettu huone vielä toimenpiteitä tai tarvehtymistä odottaville kissoille. Olemme nyt muokkaamassa eläintaloa sisältäpäin mahdollisimman hyväksi ja toimivaksi. Olemme saaneet lahjoitukset liukuovikaappeihin, jotka hankimme elokuussa. Lisäksi eläintalon uudelle puolelle tarvitaan siivousvaunut ja erillistilahuoneeseen pöytätaso jossa valmistella kissojen ruoat ja lääkitykset. Siivouskaappiimme tarvitsemme ylähyllyjä ja siivoustarvikkeista ainakin suihkutuspullot ovat vielä hankkimatta.

Kun uusi puoli saadaan perusasioiltaan kuntoon, suunnitelmissa on alkaa remontoimaan eläintalon laajennuspuolta joka valmistui 2004. Sinne tarvitaan lattian uusiminen ja uudet ledivalot joka huoneeseen. Tavoitteena on myös uudistaa toimistomme hankkimalla sinne uusia kalusteita.

Eläintalosta julkaistiin myös juttu Kouvolan Sanomiin, tilaajat voivat lukea sen täältä: https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/2d68626e-e1e5-44d5-bb19-46c85b3fdf46?fbclid=IwAR1p4MLBxcOFXgRvCJg-IpbxWk7cMg4hdOKJtDrdgfUZpcYinsfcjUrwnco