Etsimme 9-vuotiaalle sekarotuiselle urokselle pysyvää kotia tai kotihoitopaikkaa koirasta riippumattomista syistä. Rotuina uroksesta löytyy saadun tiedon mukaan malamuuttia,huskya sekä mahdollisesti laikaa.
Ei tule toimeen toisten uroksien kanssa, mutta neljän kissan kanssa on elänyt sujuvasti useamman vuoden. Ei tarhakoiraksi koska asunut sisäkoirana tähän saakka. Lenkille lähtee mielellään ja ne menevätkin vauhdikkaasti. Hihnassa innostuu ohitustilanteissa. Yksinolot sujuvat.
Kotia etsitään KSEY:n sopimusehdoilla joihin pääset tutustumaan: www.ksey.net.  Luovutusmaksusta ja halukkuudesta tarjota kotia voi olla yhteydessä:

koirat.ksey@gmail.com 

Muistathan laittaa viestiin yhteystiedot.Mikäli koti vaikuttaa sopivalta, olemme yhteydessä niin sovitaan tutustumisesta.

Koeajalla uudessa kodissa! Kaksivuotias naaraskoira etsii kiireellä uutta kotia tai kotihoitopaikkaa itsestään riippumattomista syistä. Painoa tytöllä on noin 15kg ja on tottunut jakamaan kodin lasten sekä kissan kanssa. Tyttö on energinen, leikkisä ja erittäin seurallinen. Allergioita ei ole havaittu ja osaa peruskäskyt.   Aiemmin on asunut rivitalossa ja nyt kerrostaloon muuton myötä on alkanut haukkumaan rappukäytävän ääniä joten uuden kodin tulisi tähän varautua. Muuten osaa olla nätisti yksin.Tytölle etsitään kotia KSEY:n sopimusehdoilla joihin pääset tutustumaan: www.ksey.net

Luovutusmaksusta ja halukkuudesta tarjota kotia voi olla yhteydessä:

koirat.ksey@gmail.com 
Muistathan laittaa viestiin yhteystiedot.Mikäli koti vaikuttaa sopivalta, olemme yhteydessä niin sovitaan tutustumisesta.

 

koira 2

Nuori 11kk kastroitu sekarotuinen miehenalku etsii kotia. Pojassa on paimenkoiraa/arktisiarotuja joista selkeästi arktinen perimä vahvempi. Luonteeltaan on lempeä ja ulospäin suuntautunut. Tykkää leikkiä leluilla ja ihmisen kanssa touhuaminen on erittäin mielekästä.

Allergioita ei tiettävästi ole.
Painoa pojalla on nyt reilu 30kg joten pieneksi ei jää. Usein intoutuessaan leikit muuttuvat  rajuiksi ja tällöin tulisi osata ohjata poikaa oikealle polulle. Tästä johtuen ei luovuteta perheeseen pienten lasten kanssa koska poika ei ymmärrä kokoaan innostuessaan. Omalta osaltaan poika tulee myös loistavasti muiden koirien kanssa toimeen ulkona, mutta sisällä on tarkka herkuistaan.
Peruskäskyt on hallussa, mutta korvat usein hukassa. Nuoruuden intous kun ottaa vallan vielä. Sisäsiisteys vaatii työstämistä ja hampaisiin eksyy vielä vääriä tavaroita. Kokonsa vuoksi vaatii aktiviteetteja sekä liikuntaa erityisen paljon sekä vahvan lenkittäjän vaikka kulkeekin pääsääntöisesti hyvin hihnassa. Osaavissa käsissä erittäin potentiaalinen nuori herra. Toiveissa olisikin omakotitalo josta löytyy aidattu piha jossa voisi temmeltää sekä puuhastella muun lenkityksen lisäksi.  Tarhakoiraksi ei luovuteta ja kissojen kanssa ei sovellu asumaan. Pojalle etsitään kotia KSEY:n sopimusehdoilla joihin pääset tutustumaan: www.ksey.net

 
Luovutusmaksusta ja halukkuudesta tarjota kotia voi olla yhteydessä:
Muistathan laittaa viestiin yhteystiedot.
Mikäli koti vaikuttaa sopivalta, olemme yhteydessä niin sovitaan tutustumisesta.