Koirista yleisesti kyselyt sähköpostitse osoitteeseen: koirat.ksey@gmail.com

 

Arvin

 Nuori rescuetaustainen kastroitu sekarotuinen 1,5 -vuotias herrasmies etsii kotia ensisijaisesti josta löytyisi koirakaveri jonka kanssa voisi jakaa arjen ilot.

Ainoana silmäteränä olo ei ole poissuljettu vaihtoehto, mikäli pääsee muiden koirien kanssa jakamaan toisinaan leikkien riemut.

Luonteeltani on todella kultainen ja miellyttämisen haluinen. Otan muut koirat töppöhäntä innoissaan heiluen vastaan vaikkakin satunnaisesti ujostelen.

Osaan hienosti väistää konflikteja ja annan tilaa mikäli toinen koira siitä minulle kertoo. Yleensä kertovat koska en itse ymmärrä olevani muita kookkaampi useimmiten ja se jännittää leikkikavereita useasti aluksi.

Osaan peruskäskyjä ja herkkuilla korvani ovat täysin käytettävissäsi. Satunnaisesti minulle on sattunut muutama pissavahinko, mutta pienessä mittakaavassa. Sisustuspuolesta en ole tähän mennessä innostunut ja olen kohdellut punkkaani sekä lelujani hajottamatta niitä. Varauduthan uuden elämämme alkutaipaleella, että vahinko minulle voi siltikin sattua.  Oma aidattu piha olisi toiveissa koska taustoistani löytyy laumanvartijaa niin voisin temmeltää pihan tuomilla lisäneliöillä ja samalla varmistaa, että pihalla on kaikki hyvin. Ulkokoiran paikkaa en kuitenkaan hae vaan haluan jakaa kanssasi yöt lämpimässä sisällä. Allergioita ei minulla ole havaittu ja hihna käytöksestä olen saanut kehuja useammalta.  Kissojen suhteen minulla ei ole yhtään kokemusta kuinka arkemme sujuisi.

Uuteen kotiini minut luovutetaan Ksey:n sopimusehdoilla ja terveysasiat miulla onkin kunnossa kuten reissukassikin jo pakattuna.

Töppöhäntä heiluen odotan yhteydenottoasi innolla!

Terkuin,

– A –

Kotia etsitään KSEY:n sopimusehdoilla joihin pääset tutustumaan: www.ksey.net.

Luovutusmaksusta, lisätiedoista ja halukkuudesta tarjota kotia voi olla yhteydessä:

koirat.ksey@gmail.com

Muistathan laittaa viestiin yhteystiedot.

Mikäli koti vaikuttaa sopivalta, olemme yhteydessä niin sovitaan tutustumisesta.

Herrasmiehen kodin valinta toteutetaan toisen yhdistyksen kanssa yhteistyönä.