Yhdistyksen toiminta

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry (y-tunnus: 1029640-7) eli KSEY on toiminut Kouvolassa ja sen lähikunnissa vuodesta 1954. Yhdistyksen tarkoitus on edistää eläinten hyvää kohtelua ja herättää rakkautta eläimiin sekä näin vastustaa eläinsuojelurikoksia ja eläinten kärsimystä.

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja talkootyöhön, ja rahoitus hoituu lahjoitusten turvin. Tiedotamme eläinten oikeuksista ja ihmisten vastuusta eläinten hoidossa jakamalla valistusmateriaalia, järjestämällä informaatiopisteitä erilaisissa tilaisuuksissa ja tekemällä neuvontatyötä. Järjestämme myös lemmikkien pitoon liittyviä, osittain viihteellisiä tilaisuuksia.

Yhdistys ottaa hoitoon kodittomia eläimiä ja etsii niille uusia koteja. Kissat ”työllistävät” eniten: nelisensataa kissaa vuosittain saa uuden kodin yhdistyksen kautta. Koiria sijoitamme kymmeniä vuodessa ja muita pieneläimiä tarpeen mukaan. Lisäksi autamme kymmeniä loukkaantuneita tai sairastuneita luonnoneläimiä. Luovutamme kulkureitamme myös Kouvolan seudun talousalueen ulkopuolelle.

Varat toimintaamme tulevat monilta tahoilta, lahjoituksina.

Tule mukaan!