Tekisinkö testamentin eläimille?

Testamentin kautta voit varmistaa, että juuri Sinä päätät mitä tapahtuu omaisuudellesi. Testamentilla voit taata myös lemmikkiesi elämän jatkumisen osoittamalla testamentissa varoja niiden hoitamiseen. Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys on halukas huolehtimaan eläimistäsi ja sijoittamaan ne uusiin rakastaviin koteihin. Voit tehdä myös osatestamentin.

Mikäli haluat muistaa eläimiä testamentissasi voit ottaa yhteyttä kseyry@gmail.com tai jätä soittopyyntö puhelimitse arkisin klo 8-18 (p. 0408215554). Yhdistyksemme juristi auttaa testamentin laadinnassa maksutta. Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry on hoitanut kymmenen vuoden aikana uudet kodit jo lähes 2000 löytöeläimelle tai heitteille jätetylle lemmikille. Eläinsuojeluyhdistykset eivät saa valtionapua, joten lahjoitukset, testamentit, jäsenmaksut ja tapahtumatuotot ovat pääasiallisin tulonlähteemme. Kaikki lahjoitukset ovat korvaamattomia yhdistyksellemme.

Kiitos lahjoituksestasi!

Korian eläintalo ja Fuchsin testamenttilahjoitus

Kodittomat kissat asustavat uutta tai omaa entistä omistajaansa odotellessaan Korialla sijaitsevassa eläintalossa. Yksi iso lahjoitus ja lukuisat pienet lahjoitukset sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä tekivät mahdolliseksi oman kiinteistön ostamisen vuonna 2001. Suurin osa rahoituksesta tuli kuitenkin testamentista, jonka Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys sai Ebba Dorrit ja August Fuchsilta vuonna 1986. Fuchsin pariskunta kuoli vuonna 1986. Lapseton pariskunta testamenttasi suurimman osan omaisuudestaan perustettavaa säätiötä varten, joka jakaa apurahoja lahjakkaille muusikoille ja musiikinopiskelijoille. Musiikin ohella Fuchseille lähellä sydäntä olivat eläimet: osan testamentista sai Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys. Tämän testamentin avulla yhdistys on pystynyt auttamaan satoja eläimiä.

Eläintalo Villa Fuchsin Pyötsiä-laajennus 2004

Korian eläintalon laajennus valmistui joulukuussa 2004. Laajennuksen omarahoitusosuus perustui kouvolalaisen Helvi Pyötsiän testamenttilahjoitukseen. Tämän lahjoituksen turvin oli mahdollista rakentaa eläintaloon lisää tilaa ja parantaa eläinten viihtyvyyttä. Lisäksi osa rahoituksesta tuli maaseudun kehittämiseen tarkoitetusta ALMA-rahoituksesta. Testamenttilahjoitukset ovat meille äärimmäisen arvokkaita, koska ne turvaavat eläinystäviemme tulevaisuuden ja takaavat, että voimme jatkaa työtämme keskeytyksettä.