Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissanpennut. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme. Kissanpentuvastaavalta voit kysyä luovutukseen pian tulevista kissanpennuista sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Yhteydenottoon kannattaa merkitä mukaan oma puhelinnumero.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

**kh-merkintä nimen jälkeen = kissanpentu on kotihoidossa

Poikapennut

Oiva on syntynyt 30.8 ja tullut kotihoitopaikkaan parin päivän ikäisenä emonsa kanssa. Oiva on kesy ja helppo käsitellä, lapsiinkin tutustunut vaikka kotihoitopaikassa ei omia lapsia asukaan. Oiva saattaa kantaa calici-virusta, joten se luovutetaan vain ainoaksi kissaksi tai muiden calicipositiivisten kissojen kaveriksi. Calici saattoi oireilla lievänä silmätulehduksena aiemmin syksyllä, joka on hoidettu. Tämä silmätulehdus ei kyllä menoa haitannut ja sittemmin Oiva on ollut täysin terve. Oiva on kertaalleen rokotettu ja tehosteiden aika on tammikuun puolivälissä. Kysy Onnista lisää kotihoito.ksey@gmail.com.

Oiva sylissä_12
Oiva kh

Oiva on hieman ujo, mutta ystävällinen raitapaita. Sopivan narun perässä myös Oiva voittaa ujoutensa ja hänetkin saa houkuteltua leikkimään.

Tyttöpennut

savu
Savu (olen saanut kummin, kiitos!) kh

Savu on kesäkuun alussa syntynyt hurmaava kissaneito. Kova kehräämään ja sylissäkin viihtyvä. Tulee toimeen talouden toisten kissojen kanssa eikä koirastakaan ole moksiskaan. Savulla on ataksia, joka ilmenee haparoivana liikehdintänä sekä pään heilumisena. Savu pärjää mainiosti oireidensa kanssa. Tämän lisäksi Savu on kuuro ja saanut yhden epileptisen kohtauksen, johon on aloitettu lääkitys. Savu on madotettu useaan kertaan, rokotettu kahteen kertaan, sirutettu ja kastroitu. Kulukorvaus 100e. Yhteydenotot mielellään klo 16 jälkeen 040 641 1939 tai minttu.manttari@gmail.com. Ei mielellään ihan pienten lasten perheeseen mahdollisten kohtausten vuoksi. Kysy rohkeasti lisää.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave