Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Emonsa kanssa asuvat kissanpennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikkoisina. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa. Emme luovuta kotiin, jossa on vapaasti ulkoilevia kissoja.

Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin. Lomakkeen voi täyttää ja lähettää ma-pe noin klo 08-23.

Kissanpennuista lisätietojen tiedustelut kotihoitovastaavalle sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Muista jättää puhelinnumerosi viestiin! Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/

Yhdistyksellä on tulossa lähiaikoina adoptoitavaksi luovutusvalmiita kissanpentuja. Osa näistä on vielä arkoja ja osa sosiaalisempia. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan kissanpennun ja ottamaan vastaan yhteydenottoja näistä pennuista, täytä Ksey:n adoptiohakemus.

Pilvi

**Alustava varaus** Uutta loppuelämän kotia etsii suloinen harmaaraidallinen kissanpentu nimeltä Pilvi! Tämä tyttöpentu etsii ensisijaisesti kotia, jossa on jo entuudestaan rohkea kissa. Kesystä lajitoverista Pilvi saisi seuraa ja voisi ottaa vähän mallia, sillä pentu vielä ujostelee ihmisiä ja tuppaa pinkaisemaan kosketusta pakoon emonsa helmoihin. Pilvi on kuitenkin todella kiltti, eikä pure tai räpsi vaikka ihmiset vielä jännittääkin. Pilvi rohkaistuu päivä päivältä, Herkkujen syöminen ja hiirileluilla leikkiminen on jo ihan okei, vaikka jännittävä ihminen olisikin siinä ihan vierellä. Potalla käyntikin on opittu jo hyvin, eli pentu on täysin sisäsiisti. Pilvi on madotettu ja rokotettu.

Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Pilvi-pennun, tutustu luovutusehtoihimme ja täytä adoptiohakemus. Varmistathan, että kodissa entuudestaan asuvilla kissoilla on rokotukset voimassa.

Mahdolliset lisäkysymykset kotihoitovastaavalle sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Muista jättää puhelinnumerosi viestiin.