Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Emonsa kanssa asuvat kissanpennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikkoisina. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa. Emme luovuta kotiin, jossa on vapaasti ulkoilevia kissoja.

Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin. Lomakkeen voi täyttää ja lähettää ma-pe noin klo 08-23.

Kissanpennuista lisätietojen tiedustelut kotihoitovastaavalle sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Muista jättää puhelinnumerosi viestiin! Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/

Yhdistyksellä on tulossa lähiaikoina adoptoitavaksi luovutusvalmiita kissanpentuja. Osa näistä on vielä arkoja ja osa sosiaalisempia. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan kissanpennun ja ottamaan vastaan yhteydenottoja näistä pennuista, täytä Ksey:n adoptiohakemus.