Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissanpennut, joille ei ole vielä kotia tiedossa. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme.

Kissanpentuvastaavalta voit kysyä luovutukseen pian tulevista kissanpennuista sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Yhteydenottoon kannattaa merkitä mukaan oma puhelinnumero. 

Kun harkitset kissan ottamista, voit asian harkitsemiseen käyttää apuna adoptiokysymyksiämme. 

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä.

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

img_3910
Ruska ja Lunni

 

Sisarukset Ruska ja Lunni etsivät yhteistä kotia. Kysy lisää: kotihoito.ksey@gmail.com.

Manu on pienin, mutta rohkein koko pentueesta. Se tulee samantien luokse ja tykkää kovasti olla ihmisseurassa. Ei ole kertaakaan sähissyt ihmiselle, leikkii rauhallisesti ja kunnioittaa selvästi ihmistä. Kova leikkimään, niin yksin kuin myös seurassa. Itsekseen leikkiessä kantaa lelun muilta kavereilta piiloon, ettei kukaan saa sitä pois häneltä ja leikkii sitten yksin syrjässä. Ruoka maistuu hienosti, käy laatikolla tarpeillaan.

Väinö on hieman arka, tutustuessa kuitenkin reipastuu selkeästi. Rakastaa rapsutuksia ja on todella rauhallinen. Kova leikkimään, välillä ei oikein tahtoisi muita päästää leikkiin mukaan ja murisee sekä sähisee kun kiinnostuu jostakin lelusta. Todella kiltti, ei leikin murinasta huolimatta käy kenenkään kimppuun. Uusia asioita vähän aristaa, mutta tottuu nopeasti. Syö hyvin ja käy laatikolla.

Sylvesteri on hieman arka. Kun Sylvesteri tottuu ihmiseensä, se hakeutuu luokse ja rakastaa silityksiä. Syö hienosti ja käy laatikolla. Välillä uskaltautuu mukaan leikkiin, mutta ei oikein tahdo tulla mukaan kun ihminen leikittää ja mukana muita kissoja. Kissakavereiden kanssa keskenään tykkää leikkiä.

Manun, Väinön ja Sylvesterin lisäkyselyt: kotihoito.ksey@gmail.com. Pennut ovat nyt 13 viikkoisia, kuvassa 10 viikkoisia. Kesympiä ovat kuin kuvat kertovat.

 

Huom. Tulevista pennuista voit kysyä: kotihoito.ksey@gmail.com. Kerrothan samalla hieman itsestäsi ja luet ennen kyselyjä luovutusehtomme (jotka löydät linkkinä yläpuolella). Haastattelemme kaikki hakijamme, joten jätäthän puhelinnumerosi viestisi yhteyteen. Hoidamme pentuasioita vapaaehtoisvoimin ja pääasiassa iltaisin.

SaveSave