Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Emonsa kanssa asuvat kissanpennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikkoisina. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa. Emme luovuta kotiin, jossa on vapaasti ulkoilevia kissoja.

Täytä Kseyn adoptiohakemus, jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin. Lomakkeen voi täyttää ja lähettää ma-pe noin klo 08-23.

Hinnasto ja luovutusehdot ja -käytännöt

Adoptiohakemus

Kissanpennuista lisätietojen tiedustelut kotihoitovastaavalle sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Muista jättää puhelinnumerosi viestiin! Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: Hinnasto ja luovutusehdot ja -käytännöt

Nuori emo Marmeladi ja tyttöpentunsa Melli n. 19 vko kaipaavat omaa kotia. Molemmat ovat arkoja tapauksia, mutta antavat varovasti jo silittää. Kisut vaihtoivat kotihoitopaikkaa vastikään ja aiemmassa paikassa olivat hieman rohkeampia, kun ihminen tuli jo tutummaksi. Emo on leikattu, rokotettu x 2, sirutettu, madotettu. Pentua ei ole vielä leikattu, muuten käynyt samat hoidot. Molemmat ovat olleet täysin terveitä, osaavat käyttää hiekkalaatikkoa, syövät kaikenlaista kissanruokaa ilman vatsavaivoja. Mukavia peruskissoja siis, kunhan rohkaistuvat!

Lisätiedustelut: kotihoito.ksey@gmail.com

Luovutusehdot ja linkki adoptiohakemukseen: https://ksey.net/auta/kodittomat/