Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissanpennut, joille ei ole vielä kotia tiedossa. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme.

Kissanpentuvastaavalta voit kysyä luovutukseen pian tulevista kissanpennuista sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Yhteydenottoon kannattaa merkitä mukaan oma puhelinnumero. 

Kun harkitset kissan ottamista, voit asian harkitsemiseen käyttää apuna adoptiokysymyksiämme. 

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä.

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

noki
Noki

Noki, n. 16 viikkoa. Noki on mustanruskea, josta lähempää katsottuna erottaa tabby kuvion. Hänellä on rinnassa pieni vaalea laikku, samoin vatsassa. Noki on todella reipas ja sosiaalinen. Hän viihtyy sylissä kovaa kehräten, kunhan saa silityksiä oikein paljon. Noki tykkää keskustella aina kun ihminen tulee kotiin, myös ruoka-aikoina hänestä lähtee paljon ääntä. Noki on opetellut leikkimään jonkin verran ja tykkääkin juosta lelun perässä. Löytyessä hän ei juurikaan osannut leikkiä. Kova syömään ja hotkii ruokansa nopeasti, ruokaillessa täytyy vahtia tai muuten hän yrittää syödä myös kavereiden ruuat.

Huom. Tulevista pennuista voit kysyä: kotihoito.ksey@gmail.com. Kerrothan samalla hieman itsestäsi ja luet ennen kyselyjä luovutusehtomme (jotka löydät linkkinä yläpuolella). Haastattelemme kaikki hakijamme, joten jätäthän puhelinnumerosi viestisi yhteyteen. Hoidamme pentuasioita vapaaehtoisvoimin ja pääasiassa iltaisin.

SaveSave