Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissanpennut. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme. Kissanpentuvastaavalta voit kysyä luovutukseen pian tulevista kissanpennuista sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

**kh-merkintä nimen jälkeen = kissanpentu on kotihoidossa

Poikapennut

mustapentu
Musta poikapentu kh (Helsinki)

Tämä nuori kollipoika etsii itselleen kotia navettakissasta ihan oikeaksi perheenjäseneksi. Hän on jo kahden kotihoitopäivän jälkeen silitettävissä ja luottamus kasvaa kohisten. Vilkas kissalapsi, jukkapalmu ja verhotanko saivat tahtomattaan osalistua yölliseen Tarzan-leikkiin. (Palmu elvytetty henkiin onnistuneesti). Pentu ovat kotihoidossa Helsingissä. Kotihoitajan yhteystiedot saa kotihoitovastaavalta kotihoito.ksey@gmail.com.

IMG-20171119-WA0005
Poikapentu kh

Harmaan hopea poikakissa. Lempeä luonteinen ja komea poika, tosin ujo vielä. Siksi toiveena, että pääsisi äitinsä kanssa (löytyy Kissat-sivulta nimellä Emo) samaan perheeseen. Tällä tavoin sirolle äidillekin olisi helpompaa alkaa luottamaan ihmisiin, jossa tarvitsee vielä aikaa, vaikkakin tulee jo silitettäväksi, ja on hoitanut pentunsa yli tunnollisesti ja lempeydellä. Yhteydenotot kotihoitajaan Anne Nissinen ap.nissinen@gmail.com p.0503731522, joka mielellään kertoo lisää.

IMG-20171119-WA0002
Veli kh
IMG-20171119-WA0009
Sisko kh

Mustavalkoiset ”sisko ja sen veli” etsivät  pääsääntöisesti yhdessä omaa kotiaan. Ovat erottamaton kaksikko, riemuisa pari. Iloisia, lempeitä ja hyväntuulisia veijareita, joita voisi katsella koko päivän lumoutuneena. Yhteydenotot kotihoitajaan Anne Nissinen ap.nissinen@gmail.com p.0503731522, joka mielellään kertoo lisää.

 

Tyttöpennut

20171029_200128[1] 1
Elli kh

Elli on noin 17 viikon ikäinen pikkuneiti. Suloinen, leikkisä ja sosiaalinen kehruukone. Lempinukkumapaikka on ihmisen vieressä sängyssä ja välillä jopa sylissä. Mutta pieni ongelma Ellillä on, vaikka pentu itse ei koe sitä ongelmaksi. Ellillä on ns. aikomistärinä (pikkuaivoista johtuva vaiva) eli sen pää heiluu ja muu kroppa hieman tärisee kun aikoo tehdä jotain ja tärinä jatkuu liikkuessa. Ainoastaan levossa Elli ei tärise. Tätä pientä vaivaa lukuunottamatta Elli on aivan normaali kissanpentu. Juoksee, hyppii, painii ja leikkii muiden kissojen kanssa ilman mitään ongelmia. Lisätietoja saa kotihoitajalta:

p. 0407368565/Laura (klo17-22)

SaveSave

 

savu
Savu kh

Savu on kesäkuun alussa syntynyt hurmaava kissaneito. Kova kehräämään ja sylissäkin viihtyvä. Tulee toimeen talouden toisten kissojen kanssa eikä koirastakaan ole moksiskaan. Savulla on ataksia, joka ilmenee haparoivana liikehdintänä sekä pään heilumisena. Savu pärjää mainiosti oireidensa kanssa. Tämän lisäksi Savu on kuuro ja saanut yhden epileptisen kohtauksen, johon on aloitettu lääkitys. Savu on madotettu useaan kertaan, rokotettu kahteen kertaan, sirutettu ja kastroitu. Kulukorvaus 100e. Yhteydenotot mielellään klo 16 jälkeen 040 641 1939 tai minttu.manttari@gmail.com. Ei mielellään ihan pienten lasten perheeseen mahdollisten kohtausten vuoksi. Kysy rohkeasti lisää.

Hissu kh
Täplä kh
Hissu ja Täplä kh

HISSU

Olen oletettavasti toukokuun lopulla 2017 syntynyt tyttö ja tulin KSEY:lle 3.9.2017. Aluksi olin todella arka mutta kiltti. Parin päivän sisätiloihin ja ihmiseen totuttelun jälkeen totesin, että ihminen on todella kätevä koska antaa ruokaa ja sylissä on tosi hienoa olla ja pötköttää. Tosin olen vähän liian aikaisin emostani vieroitettu joten tykkään ”leipoa” ja hakea jotain imettävää. Tästä eivät hoitajat kovasti tykkää joten yritän olla tosi varovainen ”leipurin hommissa”. Olen kova juttelemaan ja hennolla pienellä äänellä ilmiotan kun haluan ruokaa – ja sitä haluan aina kun joku menee keittiöön! tai jos haluan syliin tai kaipaan leikkikaveria. Tuo isompi hoitaja hokee jatkuvasti EI ja olen oppinut, että sitten ei saa tehdä sitä mitä olin juuri tekemässä. Olen kova tyttö oppimaan vaikka mitä! Sain muutaman päivän täällä olon jälkeen melkein samanikäisen kaverin ja aluksi emme tykänneet toisistamme yhtään, mutta sitten meistä tuli parhaat kaverit. Nukutaan, syödään ja leikitään yhdessä. Olen kyllä vähän mustis jos kaveri pääsee syliin ja jos kaveri menee arkajalkana piiloon niin kyllä minä sen etsin. Kävin juuri eläinlääkärillä saamassa rokotuksen ja sirun. Hikijäljet jäi lääkärin pöytään, mutta en noista toimenpiteistä ollut pahoillani. Kyllä tuo hoitajakin on tunkenut jotain matolääkettä suuhun, mutta en siitäkään ole moksiskaan. Samaan kotiin Täplän kanssa. Kysy lisää kotihoitaja Annelta 040 508 7606.

TÄPLÄ

Olen tyttö ja syntynyt ehkä huhti-/toukokuussa 2017 ja tulin KSEY:lle 5.9.2017. Kuvittelin olevani villi ja vapaa joten protestoin suuresti tätä ”kiinni jäämistä”. Yritin alkuun kovasti puolustautua, mutta täällä oli toinen katti joka selvästi tykkäsi noista ihmisistä joten kyllä tämä perhe-elämä vähän kiinnosti. Tuo ikävä vanhempi ihminen minut pyyhkeellä pyydysti ja laittoi tuon nuoremman ihmisen syliin jossa olikin yllättävän mukava olla. Opin kehräämään ja nykyään hakeudun jopa itse syliin. Parasta täällä on kyllä tuo minun kissa-kaveri jonka kanssa voi leikkiä, nukkua ja se rohkaisee minua olemaan ihmisten kanssa. Eläinlääkärissä kävin rokotuksessa ja sirutuksessa ja olin niin paniikissa, että heittäydyn aivan pieneksi ja veltoksi, mutta onneksi se oli hetkessä ohi ja pääsin takaisin kuljetuskoppaan.  Samaan kotiin Hissun kanssa. Kysy lisää kotihoitaja Annelta 040 508 7606.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave