Minni ja Manki.jpg

Mimi (valko-musta) niin superkiltti, rauhallinen, leikkisä pieni tutkija tyttö.

Manki (valko-harmaa), pieni keppstelija ja joka paikassa rohkeasti seikkailemassa.

Olemme aivan uskomattoman ihania tyttösiä ja parivaljakko, mikä etsii yhdessä kotia. Olemme tottuneet nukkua yhdessä koiran sekä hoitajan kanssa, olemme täysin sisäsiistejä sekä ihmisrakkaita ja kesyjä. Olemme käyneet jo eläinlääkärissä, sirutettu, madotettu sekä rokotettuja, joten olemme valmiina uuteen seikkailuun oman kodin kanssa. Luulen että olemme noin 13-14 viikkoisia. 

Lisätiedot Mimistä ja Mankista: kothoito.ksey(at)gmail.com

 

Kurre ja sen pennut alla

IMG-20181216-WA0016

IMG-20181227-WA0008

IMG-20181227-WA0014

Aivan ylilutinen ja ihmisläheinen Kurre äiti, joka on pienikokoinen ja ilmeisesti vilja-allerginen (masu turpoaa palloksi) etsii yhteistä kotia TerhoTerhin kanssa.

TerhoTerhi on utelias, leikkisä ja hellyyttävä tyttönen, joka tarvitsee aikaa vielä luottaakseen ihmiseen. Kesyyntyy varmasti täysin, mutta ihan pienten lasten kanssa ei ehkä juuri siksi ettei uskalla vielä tulla syliin hellittäväksi.

Molemmat ovat madotettu, sirutettu, rokotettu sekä eläinlääkärillä käyneet, joten ovat valmiita heti muuttamaan loppuelämänsä kotiin. Jos kiinnostuit, laita viestiä kotihoito.ksey@gmail.com ja jätä puhelinnumerosi niin soittelemme sinulle. 

 

Kotia etsii arviolta elokuussa syntyneet kissasisarukset. Harmaaraidallinen on poika ja mustavalkoinen tyttö. Erityisesti poika pelkää ihmisen kosketusta,  joten eivät oikein sovellu kotiin, jossa pikkulapset haluaisivat niitä kosketella kaiken aikaa. Tyttö antaa jo satunnaisesti silittää itseään, mutta nostelemaan ei kumpaakaan vielä pysty. Muutoin ovat oikein uteliaita ja rohkeita tyyppejä. Muiden kissojen kanssa tulevat hyvin toimeen. Pennut voidaan luovuttaa myös eri koteihin, mutta siinä tapauksessa kissaseura olisi suotavaa. Lisätietoja: kotihoito.ksey@gmail.com.

Olen Miina, reipas ja iloinen pian nelikuinen tyttöpentu. Asustan kotihoidossa, mutta etsin omaa kotia. Tykkään leikkiä kotihoitopaikan isojen kissojen kanssa, eikä tuttu ihminenkään ole enää pelottava, vaan alan heti kehräämään, kun se tulee lähelle. Vieraat on vielä vähän jännittäviä, mutta niidenkin syliin uskallan mennä hetken tutustumisen jälkeen. Olen superkiltti ja sisäsiisti, minut on rokotettu, madotettu ja sirutettu. Jos kiinnostuit, laita viestiä: kotihoito.ksey@gmail.com