Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissanpennut. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme. Kissanpentuvastaavalta voit kysyä luovutukseen pian tulevista kissanpennuista sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

**kh-merkintä nimen jälkeen = kissanpentu on kotihoidossa

Poikapennut

Sumu kh

Sumu on noin 15 viikkoa vanha hurmaava kissanuorukainen. Kehräys kuuluu pitkälle asti, kun tämä kollipoika saa moottorinsa käyntiin. Täysin kesy ja sylissä viihtyvä. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa sekä tottunut koiraan. Sumu on kuuro ja epileptisiä kohtauksia on esiintynyt rankan leikkimisen jälkeen. Uuden kodin tulee tarkkailla kohtauksia ja tarvittaessa ottaa yhteyttä eläinlääkäriin lääkityksen miettimiseksi. Sumu on madotettu useaan kertaan, rokotettu kahteen kertaan, sirutettu ja kastroitu. Kulukorvaus 120e. Yhteydenotot mielellään klo 16 jälkeen 040 641 1939 tai minttu.manttari@gmail.com. Ei pienten lasten perheeseen kohtausten vuoksi.

Usva kh

Usva on noin 15 viikkoa vanha hurmaava kissanuorukainen. Kehräys kuuluu pitkälle asti, kun tämä kollipoika saa moottorinsa käyntiin. Täysin kesy ja sylissä viihtyvä. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa sekä perheen koiran paras kaveri. Usva on kuuro ja epileptisiä kohtauksia on esiintynyt, kun uusia virikkeitä on ollut liikaa. Uuden kodin tulee tarkkailla kohtauksia ja tarvittaessa ottaa yhteyttä eläinlääkäriin lääkityksen miettimiseksi. Usva on madotettu useaan kertaan, rokotettu kahteen kertaan, sirutettu ja kastroitu. Kulukorvaus 120e. Yhteydenotot mielellään klo 16 jälkeen 040 641 1939 tai minttu.manttari@gmail.com. Ei pienten lasten perheeseen kohtausten vuoksi.

Tyttöpennut

Noki kh

Noki on noin 15 viikkoa vanha hurmaava kissaneito. Noki on vielä hieman arka, mutta otettavissa syliin ja silitettävissä. Arastelee hieman perheen muita kissoja ja koiraa välttelee. Ajan kanssa Noesta saa varmasti ihanan kissakaverin. Noki on madotettu useaan kertaan, rokotettu kahteen kertaan, sirutettu ja kastroitu. Kulukorvaus 150e. Yhteydenotot mielellään klo 16 jälkeen 040 641 1939 tai minttu.manttari@gmail.com. Ei ihan pienten lasten perheeseen. 

SaveSave

Savu kh

Savu on noin 15 viikkoa vanha hurmaava kissaneito. Kova kehräämään ja sylissä viihtyy ajoittain. Tulee toimeen toisten kissojen kanssa eikä koirastakaan ole moksiskaan. Savulla on ataksia ja sen lisäksi on kuuro. Ataksia ilmenee poukkoilevana liikehdintänä sekä pään heiluttamisena. Savu pärjää mainiosti oireidensa kanssa. Savu on madotettu useaan kertaan, rokotettu kahteen kertaan, sirutettu ja kastroitu. Kulukorvaus 120e. Yhteydenotot mielellään klo 16 jälkeen 040 641 1939 tai minttu.manttari@gmail.com