Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Emonsa kanssa asuvat kissanpennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikkoisina. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa. Emme luovuta kotiin, jossa on vapaasti ulkoilevia kissoja.

Täytä Kseyn adoptiohakemus, jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin. Lomakkeen voi täyttää ja lähettää ma-pe noin klo 08-23.

Hinnasto ja luovutusehdot ja -käytännöt

Adoptiohakemus

Kissanpennuista lisätietojen tiedustelut eläintalolle sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Muista jättää puhelinnumerosi viestiin! Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: Hinnasto ja luovutusehdot ja -käytännöt

***KOEAJALLA****
Muru ja Tempo ovat niin vauhdikkaita, ettei niistä meinaa saada kunnon kuvia!
N. puolivuotiaat sisarukset etsivät sijaiskodistaan käsin omaa, yhteistä kotia. Nämä söpöliinit ovat hurrrjan ihmisrakkaita ja reippaita ipanoita. He tykkäävät lapsista ja pieni koirakin väliaikaiskodissa on ihan okei, kunhan ei pyri kaksikon eväille. Muru ja Tempo ovat melkoisia ahmatteja. Olisiko sinulla tarjota heille yhteinen koti, jossa jatkaa leikkejä?

Vasemman laidan kuvassa on Muru ja oikealla laidalla Tempo.

Molemmat kisut on rokotettu ja sirutettu. Tempo-poika on leikattu. Muru-tytön mukaan saa sterilointisopimuksen. Jos kiinnostuit tästä kaksikosta, niin käy lukemassa luovutusehdot ja täyttämässä adoptiohakemus: https://ksey.net/auta/kodittomat/