Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa.

Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/

Tiedustelut ja yhteydenotot kissanpennuista kotihoitovastaavallemme sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com (ilmoita puh.nrosi viestissäsi).

Moi! Mä oon Ujo, n 19 viikkoinen musta-valkoinen pehmoinen tyttö.Olen vielä aika arka ja hiukan sähisen ja murisen, jos oikein pelottaa. En vielä kovasti anna silittää, mutta mielelläni haistelen sijaismutsin sormia (mitähän ruokaa nyt on tiedossa) ja varovasti sukkia, kun mutsi ei huomaa. Tykkään kovasti leikkiä paperitolloilla, naruilla ja palloilla ja katsella ikkunasta ulos.Mut on leikattu ja sirutettu ja seuraava rokotuskin on vasta syyskuussa.

Tiedustelut Ujosta kotihoitomeiliin: kotihoito.ksey@gmail.com

Moi! Mä oon Pörrö, n 19 viikkoinen pitkäkarvainen poika. Olen vielä aranpuoleinen ja varmuudeksi saatan sähistä , koska pelottaa. Sijaismutsille en enää viitti, kun se ravaa millon mitäkin ruokaa, leikkimistä, hiekkalaatikon tyhjennystä…. Mä tykkään leikkiä ”putkessa” piilosta, kiidättää palloja ja veivata pillin sekä narun kanssa. Annan lyhyesti silittää ja sijaismutsin sormia ja sukkia/ puntteja haistella. Mut on leikattu ja sirutettu ja seuraava rokotuskin on vasta syyskuussa.

 
Tiedustelut Pörröstä kotihoitomeiliin: kotihoito.ksey@gmail.com