Eläintalo arkisin klo 9-15 puh. 040 821 5554.
tai sähköpostitse kotihoito.ksey@gmail.com

Kaksi vesikilpikonnaa vailla kotia! Aiempi omistaja joutuu muuttamaan ja punakorvakilpikonnat eivät mahdu yksiöön, joten uusi koti olisi tarpeen ensi vuoden alkupuolella. Karo (kuvassa oikealla) ei tule toimeen muiden kanssa, mutta Nala (vasemmalla) tykkää seurasta.
Nala-tyttö on syntynyt vuonna 2000. Lapsuusiän huonon ravinnon takia, hänen kilpensä on vähän epämuodossa, mutta se ei vaikuta Nalan terveyteen. Nala on sosiaalinen, kiltti ja rauhallinen. Hän on tottunut asumaan 400l akvaariossa ja nauttii lämmittelytasostaan. Koska Nala on sosiaalinen, hän voi asua toisen konnan kanssa. Hänellä on ollut kämppis aikaisemmin. Tyttöpari asui silloin lähes 700 litrainen akvaariossa. Nala on tottunut syömään pääasiallisesti kokonaisia muikkuja tai silakoita. Talvella Nala ei mene horrokseen, mutta pitää talvilepoa akvaariossa. 
Karo-tyttö (entinen nimi Konna) on tod. syntynyt vuonna 1997. Karo on rauhallinen, ujo ja epäsosiaalinen. Hän ei tule toimeen toisen konnan kanssa ja asuu mieluummin yksin. Hän on tottunut asumaan 400l akvaariossa ja nauttii lämmittelytasostaan, ja omasta luolastaan. Karo on tottunut syömään pääasiallisesti kokonaisia muikkuja tai silakoita. Talvella Karo ei mene horrokseen, mutta pitää talvilepoa akvaariossa. Yhteydenotot: 045 275 1113/Nathalie, vuorotyön takia tekstiviestitse mieluiten, tai sähköpostitse toyakun@yahoo.fr

img_2342

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

KA= koeajalla uudessa kodissa

KH= kotihoidossa