Sopimukset ja luovutusmaksut


Tehdessäsi luovutussopimuksen kanssamme, sitoudut noudattamaan sopimusehtoja.

Sopimusehdot

Harkitessasi eläintä, mieti läpi adoptiokysymyksemme ja halutessasi täytä adoptiohakemus.

Adoptiohakemus

Kissat

Kissasta tehdään luovutussopimus sen lähtiessä talolta tai kotihoitopaikasta, ja asiakas maksaa etukäteen tilisiirrolla luovutusmaksun. Jokaisella kissalla on oma terveyskortti, jonka uusi omistaja saa mukaansa. Kortista löytyvät tiedot kissan saamista rokotuksista ja muista toimenpiteistä. Sopimukseen kuuluu myös aina kahden viikon koeaika. Tässä ajassa yleensä selviää sopiiko uusi lemmikki perheeseen. Jos kissa jostain syystä palautuu koeajalta, yhdistys maksaa asiakkaalle takaisin luovutusmaksusta puolet, kunhan terveyskortti on tallessa, tai antaa vaihdossa toisen eläimen. Vaihto toiseen eläimeen on mahdollista tehdä vain kerran, ja se tehdään yhteistyössä eläintalon työntekijän kanssa, joka arvioi tilanteen ja sallii vaihdon maksutta jos ongelmatilanne on selkeästi eläimestä johtuva. Jokaisen kissan hintaan sisältyy sterilisaatio-/kastraatioleikkaus, kaksi rokotusta, sekä tarvittavat madotukset. Lisäksi kissat tunnistemerkitään mikrosirulla ja yhdistys rekisteröi ne turvasiru.fi palveluun uuden omistajan tiedoilla koeajan päätyttyä. Koirien osalta palautusmaksu menee niin, että koiran palautuessa sen myyntihinnasta yhdistykselle jää varausmaksu 100 euroa. Koirien myyntihintakuittiin merkitään varausmaksu ja luovutusmaksu erikseen.

Kissanpennut (alle 1v) luovutetaan pääsääntöisesti leikattuina, tehosterokotettuina ja sirutettuina.

Hinnat (alkaen 1.7.2022)

* Aikuinen kissa 200 € (1.5.2023 alkaen 300€)

* Kaksi aikuista kissaa 300 € (1.5.2023 alkaen 450€)

* Kissanpentu (alle 1v) 300 € (1.5.2023 alkaen 400€)

* Kaksi kissanpentua (alle 1v) 550 € (1.5.2023 alkaen 600€)

* Aikuinen kissa ja kissanpentu 450 € (1.5.2023 alkaen 500€)

Koirat

Koirien luovutusmaksut ovat yksilöllisiä ja niistä saa lisätietoja kunkin koiran yhteyshenkilöltä. Koirilla on oma terveyskortti ja sopimukseen kuuluu vähintään kahden viikon koeaika. Myös koirat tunnistemerkitään mikrosirulla. Mahdollisen palautuksen yhteydessä luovutusmaksusta palautetaan puolet. Koiran luovutusmaksuun sisältyy rokotus ja madotus, sekä joskus sterilisaatio (käy ilmi koiran esittelystä).

Muiden eläinten hintoja:

* Kani 60 € (1.5.2023 alkaen 100€) Hinta sisältää leikkauksen.

* Marsu 40 €

* Hamsteri, gerbiili 10 €

Maksutapoina meille käy ensisijaisesti tilisiirto etukäteen. Maksuohjeet saat eläintalolta. Tapauskohtaisesti sovittaessa meille käy myös kortti tai käteinen, tai MobilePay numerolla 36190 (laita viestiin kissan nimi ja nro).