Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissat. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme tai ne saattavat poistua sivuilta ilman ka-merkintää.
Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

Klikkaamalla kuvaa, saat siitä esille isomman version.

Tyttökissat:

Poikakissat

Tarinoivat

Matti-Teppo on todennäköisesti vanhempi herrasmies,joka etsii pysyvää kotia. Täällä kotihoidossa oltiin aluksi hyvin arkoja ja varuillaan hoitoperheen oman kissan takia. Matti-Teppo kuitenkin jaksoi yrittää tutustumista, vaikka perheen oma Paula pisti välillä pahastikin vastaan. Nyt muutaman viikon jälkeen nukutaan jo samalla sohvalla ja ”pussataankin” välillä, tottakai Paulan toisinaan täytyy suhahtaa, nainen kun on. Matti-Teppo on hyvin sosiaalinen, vaikkakin edelleen arka. Poika tarvitsisi rauhallisen loppuelämän kodin, jossa saa pöristä mielin määrin. Ei lapsiperheeseen. Lisätietoja: 0458566671/Silja.

ONNI on arviolta noin 3 vuotias matalajalkainen ujonpuoleinen poikakissa. Uudet tilanteet vähän jänskättää mutta ajan myötä sekin laantunee. Onni on ollut pitkään talolla joten soisi jo että tämä upeaturkkinen kissa saisi oman kodin. Yhteydenotot Kouvolan esy:n kautta numerosta 040-8215554. Kotihoidossa.

Impi on viime kesänä villinä ja vapaana syntynyt kissaneito, josta on kuukausien kotihoidon jälkeen kuoriutunut leikkisä ja ystävällinen lemmikinalku. Impi on tehosterokotettu helmikuussa ja leikattu maaliskuussa. Impi tulee mainiosti toimeen muiden kissojen kanssa, joskin meidän vanhempia kissarouvia Impin touhut joskus vähän ärsyttävät. Siksi Impi voisikin mieluusti haluta leikkikaverin. Vaikka Impi onkin hurjasti kesyyntynyt, on hän vielä arka. Omat ihmiset saavat silittää, mutta vieraan saapuessa Impi piiloutuu sohvan alle. Jos sinulla olisi hyvä koti, paljon kärsivällisyyttä ja sydäntä Impille, otathan yhteyttä kotihoitaja Laura / puh. 040 567 56 91

Kati on arviolta vähän alle vuoden ikäinen, kiltti mutta ujonpuoleinen kissaneiti. Kati liikkuu, leikkii, on aktiivinen ja osallistuva muttei anna (vielä) silittää itseään. Luottamuksen saaminen vaatii vielä töitä mutta kyllä Kati edistyy koko ajan, tosin pienin askelin. Kati onkin suht haastava, mutta sitäkin palkitseva kun edistystä tapahtuu. Kati tarvitsee kärsivällisen kodin jossa on aikaa jatkaa Katin luottamuksen tavoittelemista. Katia ei luovuteta lapsiperheeseen (pelkää lapsia). Hyötyisi kissakaverista, vähän raju leikkijä. Katin ruokamäärää säädellään, ehti pulskistua kodista josta palautui (lapsiperhe). Yhteydenotot Kouvolan esy:n kautta numerosta 040-8215554.

Misu on arviolta 9 kuukauden ikäinen herkkä, puolpitkäkarvainen ja pienikokoinen tyttökissa. Misu on elänyt alkuelämänsä ulkona, Misun turkki olikin pahasti huopaantunut ja se jouduttiin ajamaan pois. Misu on ollut arka ja piilotteleva mutta nyttemmin jo hyvinkin osallistuva ja aktiivinen. Silittää saa satunnaisesti. Nukkuu yöt sängyssä, etenkin jos kotihoitajan oma kissa tekee niin. Muutoinkin kovasti kotihoitajan oman kissan perään, joten hyötyisi kissakaverista. Misu on herkkä muutoksille, piilottelee eikä tällöin edes syö. Nirso syöjä muutenkin vaikkakin opettelee tätäkin ja syö nyttemmin jo enemmän kun yhtä ja samaa. Misu luovutetaan rauhalliseen kotiin jolla on aikaa, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä jatkaa Misun sopeuttamista kotioloihin. Jahdattaessa hurjistuu ja siksi haavitettava kuljetusboxiin. Yhteydenotot Kouvolan esy:n kautta numerosta 040-8215554.

TOIVO on arviolta 3 vuotias sympaattinen, leikkisä ja aktiivinen poikakissa. Kiltti muttei anna (vielä) silittää itseään. Kovin kotihoitajan oman kissan perään joten hyötyisi kissakaverista. Toivo on ollut pitkään talolla joten soisi tämän ”Latz” kissan saavan jo oman kodin. Yhteydenotot Kouvolan esy:n kautta numerosta 041-8215554. Kotihoidossa.

Iina on alkuun hieman vieraskorea ja saattaa ujostella, mutta innostuu pian puskemaan ja nauttii rapsutuksista. Säikähtelee äkkiliikkeitä ja kovia ääniä, joten sopisi parhaiten rauhalliseen kotiin jossa saisi kasvatettua itseluottamustaan. Tulee toimeen kissojen kanssa.

Aku: Komea, keltainen, leikattu, nelivuotias maatiaiskolli etsii uutta kotia tositarkoituksella (ihmishoitajien avioeron vuoksi).
Olen itsenäinen, ulkona viihtyvä erinomainen myyrä-/hiirikissa. Yöt haluan kuitenkin pääosin viettää sisätiloissa (valoisina kesäöinä voin poiketa tavoistani). Olen sisäsiisti, mutta emäntäni ei muista, koska viimeksi olen käynyt sisävessassani.
Pidän ruokkijoistani todella paljon, mutta vieraiden tullessa vetäydyn takavasemmalle, pois näkyvistä. Olen tottunut muihin kissoihin ja koiraan. Itseni värinen tolleri-koira sekä ragdoll-veljeni ovat hyviä kavereitani, mutta porukan maatiaiskissa, ”Vanha Rouva” on todella hermostunut minuun, koska toisinaan tuppaan sitä ärsyttämään ihan tahallani.
Inhoan kuljetuskoppaa ja autoilua. En ole matkustanut kuin eläinlääkärissä rokotuskeikoilla. En ole sairastanut päivääkään, ja muutenkin olen timmissä kunnossa.
Jos kiinnostuit minusta, ota rohkeasti yhteyttä. Olen varmaan aluksi melko epäluuloinen muutoksia kohtaan, mutta toivun ”järkytyksistä” nopeasti, kunhan maukasta ruokaa on tarjolla. Mjau!
Aku etsii kotia suoraan aiemmasta kodistaan, ja lisätietoja saa nykyiseltä omistajalta. Yhteystiedot häneen saat eläintaloltamme. Akua ei siis luovuteta Kseyn sopimuksin, vaan suoraan omistajan kanssa sopien.

Marsa: Erittäin utelias ja ujo nuori emo, joka etsii kotia, missä ajan kanssa voi voittaa luottamuksen ihmisiin….. Ilmeisesti kokenut kovia, kun pelkää ojentavaa kättä sekä katsekontaktia ihmiseen. Tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja on täysin sisäsiisti. Lisätietoja Eläintalolta p. 0408215554

Kettutyttö: Ihmisystävällinen ja hyväntuulinen emo (n2-3v?), jolla ehkä kuitenkin jokin ruokayliherkkyys.Täysin sisäsiisti ja tulee hyvin toimeen muiden kissojen sekä koiran kanssa. Lisätietoja Eläintalolta p. 0408215554

Kisu: Pennut jo maailmalle kasvattanut tyttökissa vailla kotia. Vieraita ihmisiä pelkää, mutta ihan kesytettävissä oleva on, kun kotihoitoonkin kotiutunut. Sylissä ei kovin pitkää viihdy. Toisista kissoista tykkää ja tulee hyvin niiden kanssa toimeen. Jopa niin hyvin, että kotihoidossa alkanut pomottamaan meidän omia kissoja. Em. syystä ei sovellu kovin alistuvan kissan kaveriksi. Kantokoppa on kauhistus, joten sinne kisun saaminen on oma haasteensa. Iältänsä ei ole kovin vanha, sillä leikkisyyttä löytyy vielä. Tykkää korkeista paikoista, saattaa hypätä mm. oven päälle istumaan. Koirien tai pikkulasten kanssa ei ole ollut tekemisissä. Lisätietoja Eläintalolta p. 0408215554

Asmo ja Lynx ovat suloiset, seuralliset ja leikkisät pojat. Tottuneet lapsiin ja muihin kissoihin. Katso video pojista alta.

Irina on puolipitkäkarvainen, kilpparivärityksinen kissaneiti. Arviolta ikää on alle kaksi vuotta. Kissa on leikattu, sirutettu ja rokotettu KSEY:n toimesta. Muutaman kuukauden kotihoidon jälkeen Irina on alkanut ottamaan läheisempää kontaktia kotihoitajaansa, ihan sänkyynkin asti. Neidin saa usein kehräämään vain juttelemalla. Kylkien koskettamista, ja syliin nostamista, kissa vierastaa kuitenkin kynsin ja hampain. Vieraiden ihmisten tullessa kylään neiti painelee piiloon ja siellä turvallisen aikaa pysytteleekin. Irina ei siis ole vielä kunnon ”kotikatti”, mutta pitkäjänteisyyden ja ajan kanssa sellainen varmasti muovautuu. Jos haluat tulla moikkaamaan Irinaa, ota yhteyttä: 0504283091 /kotihoitaja Alisa