Eläintalolla sijaitsevista kissoista voit olla yhteyksissä eläintalolle arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai elaintalo.ksey@gmail.com. Otathan aina yhteyttä sopiaksesi tutustumisajan!

Kotihoidossa olevien kissojen osalta kotihoitovastaavaan: kotihoito.ksey@gmail.com.  

Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/

Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa.

päivi3

Olen sievä tyttö Päivi. Minulla on kaunis harmaaraidallinen turkki, jossa valkoisia merkkejä ja nenässäni on nätti valkoinen kuvio. Tullessani jännitin ihmisiä ja annoin silittää itseäni vain tietyissä tilanteissa. Nykyään nautin rapsutuksista, kehrään ja pusken kättä vasten. Lopulta kellahdan kyljelleni. Tässä vaiheessa saatan säpsähtää ja muistaa että ihmiset ovat vieläkin hitusen jännittäviä. Ajan kanssa rohkaistun ja puhkean kukkaan sosiaaliseksi kisuksi. Asustan kissahuoneessa kissatovereiden kanssa, joita siedän ihan hyvin, emme kuitenkaan ole parhaimmat kaverukset. Päivät viihdynkin erilaisissa piilopaikoissa, omissa oloissani. Etsin rauhallista, kissoja ymmärtävää uutta kotia. En välttämättä sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotukseni on voimassa ensi kevääseen asti.

Jos lisäkysymyksiä minusta herää tai haluat tarjota minulle kodin, ota yhteyttä eläintalolle. Tiedustelut arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

papu

Olen Papu, n. 2-vuotias komea poika. Minulla on musta, pitkäkarvainen turkki, joka oli tullessa suurilla takuilla. Takut on onneksi ajeltu pois, ja ylläni on nyt mukavamman tuntuinen kesäleikkaus. Olen vielä varautunut ihmisten suhteen, enkä anna koskea itseäni. Ajan kanssa reipastun. Etsin rauhallista ja kissoja ymmärtävää kotia. Olisi mukavaa, jos uudessa kodissani olisi kesympi kissakaveri, josta voisin ottaa mallia. Muiden kissojen kanssa tulen hyvin toimeen. Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu. 

Jos lisäkysymyksiä minusta herää tai haluat tarjota minulle kodin, ota yhteyttä eläintalolle. Tiedustelut arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

Valma 2

Olen kaunis rouva Valma. Eläinlääkärin arvion mukaan olen 7-10-vuotias. Olen kuuro tai ainakin heikkokuuloinen. Tulin sijaiskodista talolle etsimään tapaamaan uusia omistajaehdokkaita. Sijaiskodissa olin alkujännityksen jälkeen reipas ja leikkisä. Nyt eläintalolla totuttelen uuteen ympäristööni. En anna vielä koskea itseeni, mutta ajan kanssa reipastun varmasti. Tulen toimeen muiden kissakavereiden kanssa, mutta viihdyn myös omissa oloissani. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotukseni on voimassa ensi vuoteen. 

Jos lisäkysymyksiä minusta herää tai haluat tarjota minulle kodin, ota yhteyttä eläintalolle. Tiedustelut arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

Tutustuthan luovutuehtoihimme ennen yhteydenottoa.

Lumi

*Koeajalla uudessa kodissa* Olen herttainen kokovalkoinen tyttökisu Lumi. Olen sosiaalinen ja rakastan huomiota. Minua saisi silittää tuntikausia ja viihdyn sylissä hyvin. Olen täysin kuuro ja valikoiva ruuan suhteen. Olen herkkä muutoksille, esimerkiksi uuteen paikkaan muutaessani syön aluksi aika huonosti. Alan syömään paremmin, kun tunnen oloni turvalliseksi. Tällä hetkellä parhaiten maistuvat Latzin kanaa sisältävä märkäruoka ja hypoallergiset raksut. Edelliset omistajani huomasivat, että minulla oli taipumus oksenteluun. Kävin eläinlääkärin tutkimuksissa ja veriarvoni ovat normaalit. Eläinlääkärin mukaan syynä voi olla jokin ruoka-aine allergia ja suositteli kokeilemaan hypoallergista ruoka-valiota. Eläintalolla olen oksentanut pari kertaa, hypoallergiseen ruokaan siirryttyä en kertaakaan.

Etsin rauhallista uutta kotia, jossa ei ole muita eläimiä. En sopeudu perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Jos päädyn syömään hypoallergista ruokaa lopun elämäni, uuden kodin on varauduttava siihen, että hypoallerginen ruoka on hintavampaa, kuin tavallinen ns. markettiruoka. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotukseni on voimassa lokakuuhun asti.

Jos haluat tarjota minulle kodin, ota yhteyttä eläintalolle ja sovi tutustumisaika. Eläintalolle voit olla yhteydessä arkisin klo 8-18 välisenä aikana puhelimitse: 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

Tutustuthan luovutuehtoihimme ennen yhteydenottoa.

smart

*Alustavasti varattu* Olen ihana ja sympaattinen poika nimeltä Nessu. Olen rauhallinen ja tarkkailen eläintalon vilskettä sulosilmilläni. Ensimmäisinä päivinä olin omissa oloissani, enkä antanut koskea itseäni. Nyt jo juttelen hoitajilleni ja annan silittää päälaelta. Kotioloissa reipastun nopeasti. Ruoka maistuu minulle mainiosti ja varsinkin herkut ovat tie sydämeeni.

Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Jos haluat tarjota minulle kodin, ota yhteyttä eläintalolle ja sovi tutustumisaika. Eläintalolle voit olla yhteydessä arkisin klo 8-18 välisenä aikana puhelimitse: 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

Tutustuthan luovutuehtoihimme ennen yhteydenottoa.

Tempo

Olen Tempo, komea mustavalkoinen poikakissa. Eläinlääkärin arvion mukaan olen n. 2-3 -vuotias. Ihmiset vielä jännittää, enkä anna koskea itseeni. Ajan kanssa reipastun varmasti! Etsin rauhallista, kissoja ymmärtää kotia. Tulen hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja olisikin mukavaa, jos uudessa kodissani olisi kissakaveri. Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Jos haluat tarjota minulle kodin, ota yhteyttä eläintalolle ja sovi tutustumisaika. Eläintalolle voit olla yhteydessä arkisin klo 8-18 välisenä aikana puhelimitse: 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com

smart

Olen Oskari, n. 5-10 vuotias herttainen poikakissa. Olen luonteeltani rauhallinen ja ymäristöäni tarkkaileva. Pari kuukautta meni eläintalolla ihmisiä jännittäessä, mutta olen rohkaistunut hurjasti! Tulen heti tervehtimään, pusken ja kehrään. Silityksiä rakastan yli kaikein, loikin kättä vasten ja kiehnään jaloissa. Minulla on tapana näykkäistä kädestä jos minua silittää kauan ja se monia saattaa säikyttää. En kuitenkaan tarkoita pahaa. Pidän muista kissoista paljon. 

Minut testattiin FIV-immuunikatoviruksen varalta ja tulos oli valitettavasti positiivinen. Virus ei tällä hetkellä oireile millään lailla ja minulla voi olla monta oireetonta vuotta edessäni. Vaikka Fiv ei tartu helposti, etsin varmuuden vuoksi kotia ainoana kissana tai seuraksi toisen Fiv-positiivisen kissan kanssa. Fiv tarttuu muihin kissoihin sylki-veri-kontaktina, eli vaatii puremahaavan, josta sylkeä menee toisen kissan verenkiertoon. Fiv ei tartu esim pinnoilta, yhteisiltä ruokakupeilta tai hiekkalaatikon kautta. FIV ei tartu ihmiseen.

Lisää Fiv-immuunikatoviruksesta täältä: https://www.kissaliitto.fi/terveys/tarttuvat-taudit

Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Jos haluat tarjota minulle kodin, ota yhteyttä eläintalolle ja sovi tutustumisaika. Eläintalolle voit olla yhteydessä arkisin klo 8-18 välisenä aikana puhelimitse: 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com

Dina

Olen kaunis tyttö Dina. Eläintalolla asustelu jännittää ja olen vielä varautunut ihmisten suhteen. Saavuin Ksey:lle pari vuotta sitten, mutta palasin eläintalolle viime syksynä omistajani pitovaikeuksien takia. Edellisellä omistajalla oli muita lemmikkejä ja taisin stressata siitä. Etsin kissoja ymmärtävää, rauhallista kotia, jossa voisin oppia luottamaan ihmiseen. Tulen toimeen toisten kissakavereiden kanssa ihan hyvin, vaikka emme ihan sydänystäviä olekaan. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotettu.

Olisi mukavaa jos tulisit tapaamaan minua eläintalolle. Sovi käyntisi eläintalon kanssa ja tutustu luovutusehtoihimme ennen käyntiäsi. Eläintalolle voit olla yhteydessä arkisin klo 8-18 välisenä aikana puhelimitse: 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com

-7342187394427635292

*Koeajalla uudessa kodissa* Olen kaunis neiti Dina. Olen rauhallinen, ihmisrakas ja oikea sylikissa. Viihtyisin sylissä vaikka tuntikausia. Olen todella sopeutuvainen ja kaikkien kaveri. Talolle tullessa hengittelin raskaasti ja myöhemmin oksentelin ja minulla oli vatsavaivoja. Eläinlääkärissä todettiin tulehdusta keuhkoissa, joka parani antibiooteilla. Oksentelu ja vatsavaivat saatiin loppumaan vaihtamalla ruokavaliota. Erikoisruokaa tulen todennäköisesti syömään jatkossakin. Kysy lisätietoja hoitajiltani! Minut on sirutettu, leikattu ja rokotukseni on voimassa. Olisi mukavaa, jos tulisit tutustumaan minuun, mutta sovithan ensin tulostasi eläintalon kanssa.

Eläintalolle voit olla yhteydessä arkisin klo 8-18 välisenä aikana puhelimitse: 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com

 

20200120_135547

(Olen saanut kummin, kiitos!) (sijaiskodissa) Olen isokokoinen, hieman vanhempi rouva nimeltä Rusko. Suhtaudun ihmispalvelijoihini melko varauksella, enkä ainakaan vielä ole tottunut rapsutteluihin. Asustelin eläintalolla samassa huoneessa muutaman kissakaverin kanssa ja tulin heidän kanssaan toimeen ihan hyvin vaikka viihdyinkin mieluiten omissa piilopaikoissani tarkkailemassa. Nyt asustelen kotihoitajani luona. Minut on rokotettu, leikattu ja sirutettu. Voit tulla tutustumaan minuun kun sovit tapaamisen kotihoitajani kanssa Sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Laitathan sähköpostiin yhteystietosi.

Elmeri

(Olen saanut kummin, kiitos!) (Sijaiskodissa) Olen hieman ujo poika Elmer. Olen n. 2-5-vuotias, rauhallinen ja maailmaa tarkkaileva poju. Asustelin eläintalolla kivassa kissahuoneessa muutaman muun kissakaverin kanssa ja tulin heidän kanssa toimeen mainiosti. Nyt asun kotihoitajani luona muutaman muun kissan kanssa. Ihmisiin suhtaudun vielä hieman varautuneesti, mutta kotioloissa reipastun varmasti. Minut on rokotettu, leikattu ja sirutettu. Jos haluat tutustua minuun paremmin voit olla yhteydessä kotihoitajaani Sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Muistathan laittaa yhteystietosi sähköpostiin.

Viivi ja Viiru
Viivi ja Viiru (kotihoidossa)

(Olemme saaneet kummin kiitos! (Sijaiskodissa) Olemme Äiti ja tytär Viiru (Musta, valkoisin merkein 13-v) ja Viivi (valkoinen, mustin merkein 11-v.) Olemme asuneet samassa kodissa koko ikämme, joten etsimme yhteistä uutta kotia.  Eläintalolla asustelu jännitti meitä aluksi, mutta meistä kuoriutui ihmisrakkaita kissoja, joille silitykset maittaa. Aamuisin olemme aina vastassa hoitajia ja kiehnäämässä jalkojen ympärillä. Olemme leikkisä ja reippaita. Toivomme löytävämme rauhallisen kodin, sillä säikähdämme kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä, uusiin tilanteisiin soputuminen voi kestää hetken. Emme tule toimeen toisten kissojen kanssa vaan vietämme aikamme mieluiten keskenämme. Otathan yhteyttä eläintalolle, jos meistä heräsi lisäkysymyksiä tai jos meihin haluat tulla tutustumaan. Eläintalon tavoitat arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 sekä sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com