Eläintalolla sijaitsevista kissoista voit olla yhteyksissä eläintalolle arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai elaintalo.ksey@gmail.com. Otathan aina yhteyttä sopiaksesi tutustumisajan!

Kotihoidossa olevien kissojen osalta kotihoitovastaavaan: kotihoito.ksey@gmail.com.  

Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/

Minni

Olen kaunis, nuori kilpparityttö Minni. Lempipaikkani kissalassa on sinisen värisen kissapuun kolo, jossa vietän useimmat päiväunihetkeni. Minut saattaa myös nähdä ikkunalaudella istuskelemassa. Olin eläintalolle tullessani aika varautunut ihmisten suhteen, mutta pian minusta kuoriutui varsin ihmisrakas kissa. Varsinkin ruokailuaikoina tulen jalkoihin puskemaan ja pyytämään silityksiä iloisesti maukuen.

20191004_172334

Kookas ja näyttävä Rusko-rouva on hieman iäkkäämpi arvonsa tunteva madame, mutta mistään vanhuksesta ei vielä voida puhua. Ihmisiin Rusko suhtautuu kovasti varauksella ja tarkkaileekin mieluiten etäältä eikä välitä koskettelusta. Muiden kissojen kanssa Rusko tulee aivan loistavasti toimeen. Minut on rokotettu, leikattu ja sirutettu. Jos haluat tulla minuun tutustumaan, ota yhtetyttä eläintalolle ja varaile tutustumisaika. Eläintalon väen tavoitat arkisin klo 8-18 numerosta 040 821 5554. Sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

Elmeri

Olen hieman ujo poika Elmer. Olen n. 2-5-vuotias, rauhallinen ja maailmaa tarkkaileva poju. Asustelen eläintalolla kivassa kissahuoneessa muutaman muun kissakaverin kanssa ja tulen heidän kanssa toimeen mainiosti. Ihmisiin suhtaudun vielä hieman varautuneesti, mutta kotioloissa reipastun varmasti. Minut on rokotettu, leikattu ja sirutettu. Jos haluat tulla minuun tutustumaan, ota yhtetyttä eläintalolle ja varaile tutustumisaika. Eläintalon väen tavoitat arkisin klo 8-18 numerosta 040 821 5554. Sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

Uutta yhteistä kotia etsivät tyttö kaksikko Pasi ja Batman, nimistään huolimatta kissat ovat tyttöjä! Pasi on n. 11-vuotias ja Batman 9-vuotias. Kaksikko on asunut yhdessä läpielämänsä, siksi etsivät yhteistä uutta loppuelämän kotia. Molemmat kissoista ovat hyvin ihmisläheisiä, haluavat rapsutuksia, leikityksiä ja nukkua vieressä. Välillä tulee kiistaa kumpi saa olla lähempänä ihmistä, Pasi usein väistää ääntelyn kera. Pasi on aktiivisempi kissoista ja vaatii virikkeitä, tylsistyessään keksii jäynää jolla saada ihmisen huomion. Batman taas on rauhallisempi, mutta yhtyy usein Pasin leikkeihin mukaan. Uudessa kodissa ei saisi olla pieniä lapsia, sillä molemmat stressaantuvat tästä.  Pasi ja Batman on rokotettu, leikattu ja madotettu. Jos voisit tarjota kaksikolle uuden loppuelämän kodin, ota yhteyttä kotihoitovastaavaan sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com

FullSizeR001002003004005006007008
Herkules

(Kotihoidossa) Olen komea poika nimeltä Herkules. Olen n. 5-10 vuotias, todella sosiaalinen ja ihmisystävällinen poju. Rakastan ruokaa ja halauksia yli kaiken. Tulin eläintalolle ulkokissan elämää viettäneenä ja ihan hyvä kuntoisena. Tulostani pari viikkoa myöhemmin eräänä aamuna aloin kuolaamaan kovasti ja suuni oli kipeä. Eläinlääkäri löysi suussani rakkuloita ja pari katkennutta hammasta, jotka aiheuttivat kipua ja kovan kuolaamisen. Minut hoidettiin kuntoon. Sain antibioottikuurin rakkuloihin, hampaani poistettiin ja nyt olen elämäni kunnossa taas! Minulla myös todettiin Fiv- kissojen immuunikatovirus, joka on erittäin yleinen ulkoilevilla kolleilla, sillä me tappelemme reviireistämme jatkuvasti. Fiv tarttuu muihin kissoihin syljenerityksestä, eli juuri puremien kautta. Fiv ei tartu muihin kissoihin kosketuksen, vaatteiden, hiekkalaatikon kautta. Tartuntaani ei tarvitse pelätä, sillä olen nuori ja perusterve, minulla on vielä monen monta vuotta edessä Fiv-viruksesta huolimatta. Varmuuden vuoksi etsin kotia ainoaksi kissaksi, tai kotia, jossa on jo muita Fiv-kissatovereita. Olen kotihoidossa, jos haluat minulle kodin tarjota, ota yhteyttä kotihoitovastaavaan sähköpostitse: kotihoit.ksey@gmail.com

Kapu
Kapteeni (kotihoidossa)

(kotihoidossa) Nimeni on Kapteeni, näin ystävien kesken ”Kapu”. Etsin kotihoitopaikkaa, mutta olisin valmis myös uutta loppuelämän kotia kohti! Olen arvokas,  komeat kollinposket omaava ja maailmaa nähnyt vanhempi herrasmies. Eläintalolle tullessani linkkasin oikeaa etutassuani, enkä varannut painoa tassulle juurikaan. Eläinlääkärissä ilmeni turvonnut varvas, jossa oli hitaasti parantunut pistohaava ja sen sisällä paise joka oli jäänyt muhimaan ja tulehtunut luuhun asti. Antibioottikuurin jälkeen tassu parani toivottuun tahtiin ja nykyään astun tassulle hienosti. Samalla reissulla minulla todettiin Fiv (kissojen immuunikatovirus), joka on hyvin yleinen ulkoilevilla poikakissoilla. Fiv tarttuu useimmiten tappelun yhteydessä, pureman kautta, syljen mennessä suoraan verenkiertoon. Fiv ei tartu kosketuksen, ruokakipon, vaatteiden välityksellä. Etsin kuitenkin kotia/kotihoitopaikkaa ainoana kissana tai kotia, jossa on muita Fiv-kissoja. Minun kohdallani Fiv on aika hyvässä vaiheessa, sillä minulla ole muita oireita tai tulehduksia, vaan olen todella reipas ja leikkisä kissa. Ilman testejä minusta ei olisi huomannutkaan, että minulla on Fiv! Minut on leikattu ja rokotettu, joten kunhan pääseen mukavaan, stressittömään kotiympäristöön, elän oireettomana vielä monia vuosia. Olen kotihoidossa, jos minusta kysymyksiä herää tai haluaisit tarjota minulle loppuelämän kodin, ota yhteyttä kotihoitovastaavaan sähköpostitse kotihoito.ksey@gmail.com

Viivi ja Viiru
Viivi ja Viiru (kotihoidossa)

(Olemme saaneet kummin kiitos! Etsimme kuitenkin yhä uutta kotia.) Olemme Äiti ja tytär Viiru (Musta, valkoisin merkein 12-v) ja Viivi (valkoinen, mustin merkein 10-v.) Olemme asuneet samassa kodissa koko ikämme, joten etsimme yhteistä uutta kotia.  Eläintalolla asustelu jännitti meitä aluksi, mutta meistä kuoriutui ihmisrakkaita kissoja, joille silitykset maittaa. Aamuisin olemme aina vastassa hoitajia ja kiehnäämässä jalkojen ympärillä. Olemme leikkisä ja reippaita. Toivomme löytävämme rauhallisen kodin, sillä säikähdämme kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä, uusiin tilanteisiin soputuminen voi kestää hetken. Otathan yhteyttä eläintalolle, jos meistä heräsi lisäkysymyksiä tai jos meihin haluat tulla tutustumaan. Eläintalon tavoitat arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 sekä sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com

Artemis (kotihoidossa)

(kotihoidossa) Hei, nimeni on Artemis. Olen smokkiin ja valkoisiin sukkiin pukeutunut herrasmies. Eläintaloa laajennetaan koska meille kaikille ei ollut tilaa, joten lähdin uuteen paikkaan hoidettavaksi. Aluksi minua jännitti niin paljon, etten uskaltanut tulla sängyn alta pois edes hiekkalaatikolla käymään muuta kuin öisin. Onneksi minulle tuotiin ruokaa ja vettä piilopaikkaani.
Muutaman päivän päästä huomasin ettei uudessa ympäristössä ollut mitään pelättävää ja aloin seikkailemaan vapaasti. Ulkona kuuluvat äänet epäilyttivät minua vielä, mutta pian totuin niihinkin. Nykyisin tykkään mennä iltaisin hoitajani viereen vastaanottamaan viimeiset rapsutukset televisiota katsellessa. Siihen on hyvä nukahtaa.
Olen rohkaistunut täällä ollessani tosi paljon ja olenkin valmis etsimään pysyvää kotia! Olen kotihoidossa, ota yhteyttä kotihoito.ksey@gmail.com, sieltä saat vastaukset minusta mieleen juolahtaneisiin kysymyksiisi.