Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissat. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme tai ne saattavat poistua sivuilta ilman ka-merkintää.
Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

Klikkaamalla kuvaa, saat siitä esille isomman version.

Tyttökissat:

 

Raisa kh

Poikakissat

 

Asmo
Lynx
Välityskissa (Kouvola)
Viljo
Anselmi kh

Tarinoivat

Moi, olen Viljo. Etsin sitä kuuluisaa omaa kotia josta kaikki puhuvat. Olen todella ulospäin suuntautunut ja hellyydenkipeä kotipantteri. Tykkään olla tukenasi päivän askareissasi, koska mielestäni kaksistaan hommat sujuvat mielekkäästi. Et voi välttyä läheisyydenosoituksistani, vaikka yrittäisitkin. Harrastuksiini kuuluu ikkunalaudalla makoilu ja lintubongailu, osaan viihdyttää myös itseäni aktiivileluilla. Musiikissa korviani miellyttää mm. artisteista Stray Cats. Suhtaudun avoimesti uusiin eläin- sekä ihmistuttavuuksiin. Yhdistyksen toimintatapojen mukaan olen leikattu, rokotettu sekä sirutettu, joten olen valmis lähtemään mukaasi. Mikäli sinusta tuntuu että polkumme kohtaavat, olen odottamassa sinun tapaamistasi keskiviikkona 19.07. KSEY:llä avoimien ovien aikaan. Jos haluat minuun yhteyden muuten, numeroni on 0400448037.
Välityskissa Kouvolasta: Annetaan 8 v leikattu ja rokotettu maatiaiskolli plus tarvikkeet. Lisätietoja: 0407223817. Kissaa ei luovuteta Kseyn sopimuksin. Kissa välitetään suoraan vanhasta kodistaan uuteen.

ANSELMI on nuori,arviolta 3 vuotias punatukkainen pojan jässikkä.Anselmi on kastroitu,sirutettu,rokotettu ja madoteltu useasti.Sijaiskodissa Anselmi on kerennyt olemaan vasta pari kuukautta mutta jo muutamassa viikossa hyvin araksi ja vihaiseksi luokitellusta kaverista kuoriutui kerrassaan lystikäs pojan pätkä.Anselmi rakastaa ihmisiä,toistaiseksi vasta kahta tuttua ihmistä.Vieraat pelottavat vielä mutta samaan aikaan kiinnostavat kovasti.Anselmia voisi luonnehtia hellyydenkipeäksi puskutraktoriksi,koko punaisen kehonsa voimalla hän nojaa/puskee ja pitää kuolleetkin herättävää hurinaa//pörinää!Anselmia hieman jänskättää vielä liian nopeat liikkeet ja liian kovat äänet eli ei pikkulapsiperheeseen.Sijaiskodilla ei ole tiedossa,kuinka suhtautuu toisiin kissoihin.Anselmi asettuu lepäilemään aina huoneen aurinkoisimpaan paikkaan josta tarkkailee,mitä ulkona tapahtuu.Anselmi arvostaisi todennäköisesti kovasti katettua ulkotarhaa.Poikaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.Anselmi on hyvin vilkas ja vaatii kovasti virikkeitä tulevalta kodilta.Anselmissa on ainoastaan yksi ongelma;hän ei meinaa päästää pois luotaan!Anselmista löytyy kuvia,videoita ja lisätietoja fb-sivulta Sijaiskodin säpinöitä.Lisätietoja Anselmista saa kotihoitajalta numerosta 040-7233707 Sanna. Anselmiin saa tulla tutustumaan paikanpäälle!

RAISA Noin kolme vuotias steriloitu,rokotettu,sirutettu ja useasti madotettu ihan täyden kympin tyttö.Raisa rakastaa oman talon väkeä ja on aina siellä missä muutkin.Jos suosiolla ei oteta syliin niin tunkee väkisin.Vieraita ihmisiä kohtaan ujo,tarkkailee tilannetta sopivan etäisyyden päästä mutta tulee hetken päästä tutustumaan myös vieraisiin.Raisa on ihan mahdoton leikkimään ja leikit ovat monesti rajuja,tämän vuoksi ei missään nimessä sovellu lapsiperheeseen.Raisa ei tarkoita pahaa vaikka leikin tuoksinnassa joskus voi kynnet esillä ollakin.Anteeksi pyydellen nuolaisee raapaisemaansa kohtaa.Monesti myös hyppää olkapäälle oikein innostuessaa!Turvallinen kainalo on Raisan mielestä parasta maailmassa,loukkaantuu jos ei pääse.Kodilla tulee olla runsaasti aikaa ja virikkeitä Raisalle,sillä tylsistyessää keksii kaikenlaisia jekkuja (repii postit mm) 🙂 Raisa osaa kulkea valjaissa mutta säpsähtelee ulkona kaikenlaista pientä.Ihanteellisinta olisi jos kodilla olisi tarjota katettu ulkoilutarha tms.Raisaa on kuljetettu ulkona myös kissojen rattaissa ja polkupyörän perävaunussa.Raisaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi.Raisa on elellyt sijaiskodissa pian vuoden,se oli keväällä koeajalla mutta palautui koska pelkäsi lapsia eikä tullut toimeen kodin toisen kissan kanssa,pelkäsi sitä.Ihanteellisinta Raisalle voisi olla että se olisi talouden ainoa kissa.Voisi kuitenkin mahdollisesti tulla toimeen hyvin rauhallisen kissatoverin kanssa.Tämä tyttö jos joku ansaitsee hyvän loppuelämän kodin!Raisa oli sijaiskotiin tullessaan ihan mahdottoman arka ja agressiivinen tyttö.Se kuitenkin päätti antaa ihmisille mahdollisuuden ja kesyyntyi.Olisi sinulla antaa Raisan värikkäälle alkutaipaleelle hieno päätös,tarjoamalla koti?Kuvia,videoita ja tietoa Raisasta löytyy fb-sivulta Sijaiskodin säpinöitä.Kotihoitajalta saa lisätietoja numerosta 040-7233707 Sanna. Raisa on sijaiskodissa Haminassa ja tutustumaan saa ehdottomasti tulla!

Lilli on 3-vuotias leikattu tyttökissa. Se etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muuttumisen vuoksi. Lilli pitäisi suuresti ulkotarhasta, tai kissaturvallisesta parvekkeesta missä voisi seurailla maailman menoa turvallisesti. Lilli on ollut perheessä ainoana lemmikkinä ja se ei ole tottunut ihan pieniin lapsiin. Lilli hakeutuu itse silitettäväksi, niin halutessaan ja osaa kertoa oman mielipiteenaä selvästi. Se on seurallinen ja reipas kissaneiti.

ONNI on arviolta noin 3 vuotias matalajalkainen ujonpuoleinen poikakissa. Uudet tilanteet vähän jänskättää mutta ajan myötä sekin laantunee. Onni on ollut pitkään talolla joten soisi jo että tämä upeaturkkinen kissa saisi oman kodin. Yhteydenotot Kouvolan esy:n kautta numerosta 040-8215554. Kotihoidossa.

TOIVO on arviolta noin 3 vuoden ikäinen sympaattinen poikakissa. Toivo on aktiivinen, osallistuva, leikkisä ja hellyydenkipeä.Toivo on ollut jo pitkään yhdistyksellä joten soisi jo tämän kiltin ja suloisen kissan saavan kodin.Tulee toimeen muiden kissojen kanssa, hyötyisi kaverista.Toivo tarvitsee kannellisen vessa-astian. Herkkävatsanen.Yhteydenotot Kouvolan esy:n kautta numerosta 040-821 5554. Kotihoidossa.

Iina on alkuun hieman vieraskorea ja saattaa ujostella, mutta innostuu pian puskemaan ja nauttii rapsutuksista. Säikähtelee äkkiliikkeitä ja kovia ääniä, joten sopisi parhaiten rauhalliseen kotiin jossa saisi kasvatettua itseluottamustaan. Tulee toimeen kissojen kanssa.