Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissat. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

Klikkaamalla kuvaa, saat siitä esille isomman version.

Tyttökissat:

Hila
Hila (KH)

Hei, olen Hila ja olen hiukan ujo tyttönen. Minua pääsee paijaamaan, kun ensin antaa hiukan herkkuja ja sitten lähestyy rauhallisesti. En ole aivan täysin tottunut ihmisiin ja kaikkeen hälinään, mutta varmasti ajan kanssa minusta tulee leppoisa sylikissa.
En ole aikaisemmassa elämässäni saanut juurikaan ihmis-kontaktia, mutta olen osoittautunut erittäin sopeutuvaksi yksilöksi. Vaadin vain oman aikani.
Minut on rokotettu, madotettu, sirutettu ja leikattu talolla ollessani.
Hila sijaitsee kotihoidossa, joten kyselyt osoitteeseen kotihoito.ksey@gmail.com.

Carola kh, Olen saanut kummin, kiitos!

Carola sijaitsee kotihoidossa. Carola on ujo tyttönen, joka on samassa paikassa Empun kanssa. Carola on rauhallinen kissarouva joka tykkää istua ikkunalaudalla ja haistella ulkoilmaa ristikosta. Carola on oppinut tottumaan ihmisiin ja vierastaa enää vain tuntemattomia. Carola suostuu jo syömään kädestä ja on rohkaistunut paljon. Carolaa ei suositella lapsiperheeseen. Tämä kissarouva on ollut kauan kotihoidossa ja ansaitsisi jo ihan oman ihmisen ja kodin. Kotihoitajan numeron saa eläintalolta.

Emppu

Emppu on kotihoidossa Carolan kanssa ja pitkään etsinyt sitä omaa kotiaan. Emppu on ujo ja sähisee vielä vieraille mutta on jo luottavaisempi ja olisi jo valmis jonkun omaksi kaveriksi. Emppu ei ole ronkeli ja nauttii kaikista ruoista. Emppu ei kaipaa sohvaa korkeammalle eikä haikaile ulos ollenkaan. Emppu on täysin sisäsiisti leikattu uros vaikka esittely onkin täällä tyttöjen puolella Carolan vieressä. Kysy lisää:kotihoito.ksey@gmail.com

Söpö
Söpö

Söpö ikäarvio n. 15.v
Omanarvon tunteva ehdoton katujen kuningatar etsii uutta palvelusväkeä. Söpö on erittäin seurallinen ja viettäisi päivät mieluusti sylissä rapsutettavana ja yöt vieressä nukkuen. Pelkästään jo katse saa Söpön juttelemaan ja kehräämään. Toisten kissojen kanssa Söpö ei tule toimeen, mutta koirien kanssa ei ole ongelmia tulla toimeen. Söpö on tottunut valjasulkoilija joten uudessa kodissa tulisi olla ulkoilu mahdollisuus joko valjaissa tai tarhassa. Söpö käytti ennen kissanhiekkaa, mutta alkoi omasta halusta käymään pelletillä.

Huolimatta jo kertyneestä iästä ei se Söpöstä päälle päin tai käytöksessä näy juuri laisinkaan. Keväällä Söpö kävi verikokeissa ja hammaskivenpoistossa ja näissä tutkimuksissa ei isompaa huolta noussut esille yleisvoinnista.
Söpö etsii kotia Ksey:n luovutusehtojen mukaan ja kuten kuuluu on myöskin leikattu, rokotettu ja sirutettu. Söpöä voi tiedustella numerosta: 0400448037

Poikakissat

mustavalkoinen
Väinö
Väinö on kaverina kova kiipeilijä. Hän on kiltti ja täynnä rakkautta ja virtaa. Tämäkin kaveri on kova syömään, syö nimittäin myös muiden ruuat. Muiden kissojen kanssa tulee toimeen, etsii oman paikkansa porukan arvojärjestyksessä. Väinön ikäarvio on noin 5-vuotta.
Talolla väinö on rokotettu, sirutettu ja madotettu, tämä poika oli ennen talolle saapumistaan leikattu.
Elimäki 5.7.2018
Santtu
Santtu on kissa, joka näyttää selvästi kuinka huomionkipeä hän on. Suurikokoinen kissa syö paljon ja ahnaasti. Santussa riittää energiaa, kuin pienessä kylässä!
Hän on isommassa kissa porukassa se pomo, jota kaikki väistää! Eli Santtu mieluiten ainoaksi kissaksi.
Kuitenkin aivan ihana luonne, joten Santusta löytyy varmasti seuraa uudessa kodissa. Talolla Santtu on rokotettu, sirutettu, madotettu ja leikattu!
pauli
Pauli kh olen saanut kummin kiitos!
PAULI: Mie tunnistan myös nimet Patukka ja Pam-Pam-Pauli. Kseyn kirjoille miut on otettu jo vuoden 2016 lopul. Mist mie tulin, ei mitää muistikuvaa. Oon ollu tääl sijaiskodissa jo koht vuoden mut eipä siin, mie oon tarvinu tän ajan. Mie tulin tänne Ystävänpäivänä 2017 ja hiano ystävä oonkii. Olin tullessain tosi arka ja pelokas. Vietin ekat nelisen kuukautta jenkkisängyn alla. Tulin sielt pois vasta ku kuulin et auto peruuttaa pihast pois. Ja varmistin viel ikkunast et se varmast lähtee kans pois. Sit mie menin syömää ja voi että mie söinkii, iso poika ku oon. Mie aloin rohkaistuu tänne sijaiskotii tulleen Ihku-Inkeri myötä. Inkeri on kans koinettijä. Sijaiskodin hoituri laski meijät Inkerikaa tutustumaa toisiimme ja siit asti ollaa oltu ihan erottamattomat.
Minkälaine mie sit oon? No ensinnäkii mie oon iha aikuinen. Mitää tarkkaa lukuu en osaa sanoo mut sanotaa vaik et en ihan nuor mut en ihan ikäloppukaa. Semmonen komea keski-ikäne tumma komistus.
Mie tykkään kissaseurast, yksin mie en haluu olla. Näit tyttöfendei miul on ollu jo monii ja kaik näis likoist on sanon et ”on se Pauli vaa herrasmies”. Mie en oo kiusaaja. Poikakavereit miul ei oo ollu et en oikee tiiä mitä niist tuumaisin. Enemmän ku mielellää lähettäs samaa loppuelämän kotii ton Ihku-Inkerinkaa. Mie oon leikkisä sälli. Ollaa sellasii iltahullui ton Inkerinkaa. Veetää hännät mutkallaa rallii ympäri kämppää, välillä Inkeri eessä, välillä mie. Hiirulaisiikii mie leikitän kovast ja jos hiirus sattuu olee minttuu niin meen ihan vallan höpsöks.
Mie oon iha kaikkiruokane ja iltakermat on iha pakko saaha. Muuten en pysty käyä nukkuu.
Ihmisii miel vielkii totuttelen. Vierait pelkään siinä määrin et painelen soffan taakse enkä tul pois ennenko lähtevät tuvast. Hoiturii mie on pelkää, haistelen sen näppii ja tuun vieree toljottaa. Se sanookii et mie oon sellane Tuupovaaran tuijottaja. Annan mie joskus epähuomios silittääkii miun silkkist mustaa turkkii.
Mie etin aikuista kissakokenutta kotia, joka ymmärtää et mie oon viel vähä arka ja et miulle pitää antaa aikaa kasvattaa rohkeutta. Ja onhaa siul sanomattakii selvää et pihalle miuta ei saa laskee..
Jos siust tuntuu et siul ois sellane koti tarjota, ni haeppa pankist sata juuroo ja ota yhteyttä hoiturii. Sata kymmenen juuroo o miun hintain. Se on halpa hinta näi valtavan komeest ja hianost sällist. Tuo hinta pitää sisällää madotukset, rokotukset, sirutuksen ja on miut leikattukii. Jos siust tuntuu et siul olis tarjota miulle (ja mielellää tuolle Inksulle) koin ni tuuppa tutustuu, takaan ettet pety 🙂 Lisätietoi miust saa numerost 040-7233 707 tai vasepuukki osotteest Sijaiskodin säpinöitä.