Eläintalolla sijaitsevista kissoista voit olla yhteyksissä eläintalolle arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai elaintalo.ksey@gmail.com. Otathan aina ensin yhteyttä sopiaksesi tutustumisajan! Kissoihin ei pääse tutustumaan ilman ennakkoilmoitusta. Kotihoidossa olevien kissojen osalta ole yhteyksissä kotihoitovastaavaan: kotihoito.ksey@gmail.com. Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/ Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin. Lomakkeen voi täyttää ja lähettää ma-pe noin klo 08-23.

Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa. Emme luovuta kotiin, jossa on vapaasti ulkoilevia kissoja. Kodin muiden kissojen tulee olla myös leikattuja ja rokotuksien voimassa. Kerrostaloasunnoissa edellytämme että kissan turvallisuus on huomioitu ikkunoiden ja parvekkeiden osalta. Emme luovuta kissoja paikkoihin joista yhdistys tai eläinsuojeluviranomainen on aiemmin ottanut kissoja luovutuksina tai määräyksellä pois. Jos otat kissan kotiin jossa on entuudestaan jo kissoja, toivomme sinun perehtyvän kissojen totuttamiseen toisiinsa, sillä se on yleisin syy kissan palautumiselle yhdistykselle. Jos olet adoptoimassa arkaa kissaa, perehdy näihin vinkkeihin, sillä tämä on toinen palautumisen yleisin syy.

aleksi

Olen mustavalkoinen poika Aleksi. Olen vielä varsin ujo poika, ja tarvitsenkin aikaa tottuakseni ihmiseen. En anna koskea itseeni. Kaipaan kissoja ymmärtävään, rauhalliseen kotiin, jossa minun annetaan tutustua kotioloihin ja ihmisiin rauhassa. Viihdyn omissa oloissani, ehdottomasti lempipaikkani tällä hetkellä on tilani alarappunen. En vielä tiedä sopeudunko muiden kissojen kanssa, sillä en ole aivan vielä muuttanut kissalaan muiden kissojen seuraan. Kissalaan muuttopäivä tulee vielä, niin selviää. Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Minut luovutetaan uuteen kotiin vasta tehosterokotuksen jälkeen, huhtikuun puolivälin tienoilla.

Jos lisäkysymyksiä kissasta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

*Kotihoidossa, tiedustelut kotihoitovastaavalle!* Moi, mua kutsutaan Nyhveröksi ja Nypäksi, olen eläinlääkärin arvioin mukaan syntynyt kesällä 2020.  Sijaiskodissa olin aluksi nimeni mukaisesti nyhverö, mutta olen huomannut ettei mun tarvi piileskellä. En anna kuitenkaan ihmisten koskea muhun ja jos kuka vaan tulee kosketusetäisyydelle niin sähähdän, että tajuaapa pysyä poissa. Läppäsen tassulla jos viesti ei mene perille.

Olen huomannut että varovaisuutta noudattaen, on turvallista liikkua ihmisten kanssa yhtä aikaa. Olen myös muiden kissojen ja koiran kanssa tekemisissä. Koiraa välttelen mutta kissojen kanssa leikin ja näytän niillekin omat rajani mm. murisemalla jos en kaipaa seuraa. Ruoka-aikaan tulen ruokakupille heti kun ihminen on vähän väistynyt. Olen huomannut, että sohvan päälläkin on turvallista nukkua, mutta paras jemmapaikka on sohvan alla.

Etsin kotia, jossa saan rauhassa tarkkailla ja tutustua omaan ihmiseeni. Olisi mukava, jos kodissa olisi minulle rohkea kissakaveri. Olen steriloitu ja rokotushommat on kunnossa. 

Olen kotihoidossa. Jos lisäkysymyksiä herää, ota yhteyttä kotihoitovastaavaan sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com, muista jättää puhelinnumerosi viestiin. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

hemuli2

*Minulla on kummi, kiitos!*

Olen komea poika Hemuli. Minulla on komea, ruskearaidallinen pitkä turkki. Olen lähtöisin populaatiopaikasta ja vielä ihmiset pelottavat minua. Ajan kanssa rohkaistun. Ruoka ja herkut ovat tie sydämeeni. Olisi mahtava päästä sinne loppuelämän kotiin, mutta voisin myös mennä ensin sijaiskotiin saamaan rohkeutta ja oppimaan ihmisten kanssa asumiseen. Olen toki ihan sisäsiisti, mutta ihmiseen tottuminen voi vielä mennä hetki. Minä olen valmis uuteen kotiin tai sijaiskotiin huhtikuun alussa, sillä minut luovutetaan vasta tehosterokotteen saatuani. Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Tehosterokotuksen aika on huhtikuun alussa.

Jos kiinnostuit tai mieleesi tuli kysymyksiä, liittyen minuun tai sijaishoito/kotihoito mahdollisuudesta, ota yhteyttä! Eläintalon väen tavoittaa kissatiedustelujen parissa parhaiten puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.  Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

Sulo

*Olen saanut kummin, kiitos!*

Olen komea poika Sulo. Minulla on pöyheä valkoharmaa turkki ja paksut posket. Eläinlääkäri arvoi iäkseni noin 1-2-vuotta. Olen vielä kovin ujo, mutta rohkaistun päivä päivältä. Olen utelias ja tarkkailen kovasti eläintalon menoa. En anna vielä koskea itseeni, mutta päivä päivältä rohkaistun. Stressaannun kovasti muista kissoista, ja toivon löytäväni kodin tai sijaiskodin ainoana kissana. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu. 

Jos lisäkysymyksiä kissasta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

lumia

**Olen saanut kummin, kiitos!*

Olen suloinen mustavalkoinen tyttö nimeltä Lumi-Aamu. Olen nuori kisu, noin 2-5-vuotias. Eläintalolla asustelu vielä kovin jännittää minua ja päivät vietän omissa oloissani erilaisissa piilopaikoissa. Annan kainosti silittää, mutta minun tulee vielä saada rohkaisua ihmsten suhteen. Siispä rauhallinen ja kissoja ymmärtävä koti on hakusessa. Kotioloissa voisin rohkaistua nopeastikin. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu.

Jos lisäkysymyksiä kissasta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

**Olen saanut kummin, kiitos!*

*Olivia on päässyt kotihoitoon rohkaistumaan* Olen kaunis kilpparityttö Olivia. Olen 3-5-vuotias. Olen vielä ujo ja tarvitsen rauhallisen kotiympäristön rohkaistuakseni. Eläintalolla vietän päiväni sellaisessa kivassa kissatunnelissa. Illan tullen rohkaistun kulkemaan huoneessa. Kun tulin talolle, huomattiin, että oikean silmäni pupilli oli laajentunut ja silmässä jotain outoa. Eläinlääkäri havaitsi silmässä korkeat silmänpaineet ja suositteli silmän poistoa. Silmäni poistettiin ja toivuin operaatiosta nopeasti ja nyt pääsen elämään normaalia loppuelämää yksisilmäisenä kissana. Tulen toimeen muiden kissojen kanssa. Minut on steriloitu, tuplarokotettu ja sirutettu. 

Olen kotihoidossa. Jos lisäkysymyksiä herää tai haluat tarjota loppelämän kodin, ota yhteyttä kotihoitovastaavalle sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com, muista jättää puhelinnumerosi viestiin. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

Miisu

**Olen saanut kummin, kiitos**

Olen mustavalkoinen poikakissa Miisu. Olen vielä tosi varautunut ihmisten suhteen, enkä anna vielä koskea itseeni. Päivät pysyttelen piilosilla. Rohkaistuakseni tarvitsen rauhallisen, kissoja ymmärtävän ihmisen, joka näyttää minulle, että ihmisiin voi luottaa.  Tulen toimeen muiden kissojen kanssa ja olisikin mukavaa, jos uudessa kodissa / sijaiskodissa olisi minulle reipas, rohkea kissakaveri, josta voisin ottaa vähän mallia. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu  Olisi hieno juttu päästä heti sinne loppuelämän kotiin, mutta voisin myös mennä aluksi sijaiskotiin saamaan rohkeutta.

Jos kiinnostuit tai mieleesi tuli kysymyksiä, liittyen minuun tai sijaishoito/kotihoito mahdollisuudesta, ota yhteyttä! Eläintalon väen tavoittaa kissatiedustelujen parissa parhaiten puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.  Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

Lehmus

**Olen saanut kummin, kiitos!**

*Kotihoidossa* Olen kaunis tyttökissa Lehmus. Olen eläinlääkärin arvion mukaan n. 6-vuotias. Olen vielä varautunut ihmisten suhteen, enkä anna vielä silittää. Tarvitsenkin rauhallisen, kissoja ymmärtävän kodin, jossa voin tutustua rauhassa ihmisen läsnäoloon. Sijaiskotikin olisi minulle hyvä vaihtoehto aluksi, jossa rohkaistuttuani voisin etsiä sitä oikeaa, loppuelämän kotia.  Steriloinnin yhteydessä korvakäytäväni juuressa huomattiin syylämäinen muutos, ja toinen eläinlääkäri myöhemmin vahvisti, että syylä korvassa on lähinnä kosmeettinen haitta, eikä haittaa elämääni mitenkään, eli sitä tarvitse poistaa. Korvakutinan takia söin hypoallergista ruokaa noin pari kuukautta, ja kun huomattiin että korva ei enää vaivaa minua, palattiin hiljalleen normaaliin ruokavalioon. Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu.

Olen kotihoidossa. Jos lisäkysymyksiä herää tai haluat tarjota loppelämän kodin, ota yhteyttä kotihoitovastaavalle sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com, muista jättää puhelinnumerosi viestiin. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.