Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissat. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

Klikkaamalla kuvaa, saat siitä esille isomman version.

Tyttökissat:

emppu
Emppu kh

Kenellä olisi sydäntä ja pitkää mieltä hyvätapaiselle kollille? Huonoista oloista kotoisin, mutta oppinut täysin sisäelämään, ja tulee ainakin narttu-kissojen kanssa hyvin toimeen. Empusta ei sylikissaa välttämättä tule, mutta varsin sympaattinen kissa hän on. Emppu ei osaa maukua, ääni kyllä kärisee hassusti. Emppu on vielä arka ja saattaa suhistakin jos kovasti jännittää. Emppu tarvisi paljon rakkautta ja kärsivällisyyttä, herkuille lahjomista ja yhteistä luottamuksen rakentamista. Lisätietoja: kotihoito.ksey@gmail.com

Carola kh, Olen saanut kummin, kiitos!

Carola sijaitsee kotihoidossa. Carola on ujo tyttönen, joka on samassa paikassa Iinan kanssa. Carolaa ei suositella lapsiperheeseen. Kotihoitajan numeron saa eläintalolta.

juulia_lahi
Julia kh (olen saanut kummin, kiitos!)
JULIA: Miun nimi kyl taipuu Juuliaks. Mie oon töppöjalkain ja tukevan tanakka tytöntyllerö. Ja miulla on unelmana toooooosi rauhalline koti. Koska oon sellane itekkii. Mie häiriinnyn paljo kovast hälinäst. Vaik mie tykkään toisist kissoist ni mie en oikee jaksa niitten toilailuu katella vaa mie vetäy`yn tapittelee ikkunast kaukasuutee. Miul on tääl kissakavereina Pauli ja Inkeri ja me tullaa juttuu tosi hyvin. Mut en mie jaksa mellastaa niittenkaa. Varsinkii tuo Inkerin remmastaminen on miulle ihan liikaa. Miks ei vois vaa olla nätist ja pikkusen tönii hiiruu, mie vaa kysyn. Hoiturin mukaa mie oon luonteeltain sellain et viihtyisin varmast ihan hienost talon ainoonakii kissana. Mie oon nuor, vast pari vuotias typykkä. Kseyn kirjoille miut on kirjattu jo syksyllä 2016 eli pitkää täs on kotii etitty. Tänne sijaiskotii Haminaa mie tulin heinäkuussa 2017 toisest sijaiskoist joka ei miuta enää pystyny pitää. Alkuu olin tosi arka ja painelin karkuu vatta maata viistäen jos joku minuu yritti lähestyy. Vieraat minuu hirvittää vielkii mut hoiturii mie tulen jo omatoimisest moikkailee. Hää saa minuu toisinaa varovast vähä koskettaakii mut muitten en viel anna. Mie tykkään katella unelmoien ikkunast maailmaa mut ulos mie en enää haluu. Se o yliarvostettu paikka meille kissoille ja vaaroja täynnä. Korkias kiipeilypuus mie tykkään retkotella ja välil käyän napsiis pari raksuu. Mie oon siit erikoine et mie en juurkaa tykkää märkäruuast, raksuist vaa. Niit mie rouskuttelen mielellää. Jos miut omaksein halajaa ni oravannahoil ei onnistu vaa sata kymmenen euroa pitää käteistä löytyä. Ja tietysti mielellää vähä enemmänkii et saat piettyy miut ruuissa. Tuo miun nimellinen hintain pitää sisällää leikkuun, sirutuksen, rokotukset ja valtavan monee kertaa madotukset. Tutustumaa minuu saa tulla tänne sijaiskotii Haminaa. Tsufeetkii keitetää ja pullaa on. Lisätietoja miusta saa numerost 040-7233 707 tai veispuukista osotteesta Sijaiskodin säpinöitä
tyyne
Tyyne kh
TYYNE: No mitähän ssssaatanaa sitä ittestään kertois. Oon siis sssaatana Tyyne-Orvokki-Aina-Ilona ja sssaatanan tulinen tyttö. Mut on pprrrkele loukutettu Inkeroisten paperitehtailta, joo repikää siitä huumoria! Moni on kuullu pienestä tulitikkutytöstä mut kuin moni on törmänny sssaatanan kiukkusee paperitehtaantyttöö häh? Kakaroitakii mulla oli (Stora ja Enso ainaskii) mut ne onneks löys jo omat paikat maailmasta. Syyskuussa 2017 miut napattii kiinni sielt tehtailt ja toimitettii Korian kissatalolle, jossa mie pprrrkele vihasin kaikkii tasasesti. Mie olin niin kiukkunen et ne sano siel talol et tää tyttö on saatava jonnee vähä tasaantumaa ja niin mie sit pprrkele muutin tänne sijaiskotii Haminaa. Alkuu mie yritin mestata tuon ssssaatanan hoiturin mut pikkuhiljallee tajusin et jos mie sen päästän surkeilta päiviltää ni nälkäähän mie pprrrkele sit näännyn. Miul on tääl oma pikku kammari jossa mie salaa leikin. Karkuu en oo tuota hoiturii juossu missää kohtaa, päin vastoin se joutu alkuu ottaa takapakkii ku mie oikee äiyin kiukkupäälle. Sanoin sille että ”painu sssssaatanaan täältä tai syön sut”. Nyt myö ollaa jo ihan kavereit. Harvoin enää sille kiroilenkaa. Kovast minuu tekis mieli tehä lähempääkii tuttavuutta siihen mut oon tyytyny ihan vaa vieressä kieppumaa. Jos se kättä alkaa ojentaa ihan miun lähel ni mie herkäst viel ärähän sille että ”älähä ssssaatana tul iholle”. Ikää mul ei paljoo viel oo vaik aikuinen oonkii, joitaa vuosii on arvio. Mie en viel ihan tosimielel oo kotii ettimäs mut jos sie niin sssaatanan pöljä olet, et haluut jatkaa miun kesyttämistäin ni kaivahan kuvettas sata kymmenen euron verran. Se pitää sisällää sen et kakaroit mie en enää voi tehä ja on miut myös sirutettu, rokotettu ja madotettu. Tutustumaakii minuu saa tulla mut ota kypärä mukaa, vierait mie nimittäin inhoan viel sssssaatanan paljo. Lisätietoo musta saa numerosta 040-7233 707 ja facebook osoitteesta Sijaiskodin säpinöitä.
inkeri_lahi
Inkeri kh olen saanut kummin kiitos
IHKU-INKERI: Lempinimeltäin oon Inksu. Mie oon valtavan kaunis, kaik sanoo et kattokaa tuon tytön silmii! Niihi vois kuulemma upoota.  Kseyn kirjoille miut on otettu jo 2016 loppuvuodest. En mie muista oikee mist mie tulin mut sen mie muistan et meit kissoi oli siel useempiikii ja meil ei ollu hyvä olla. Tänne nykysee sijaiskotii mie tulin toisest sijaiskodist. Tääl mie oon ollu jo koht vuoden. Alkas olee aika munkii aika löytää se iha oma koti kullan kallis. Mie oon nuor kottaraine, pari vuotias vast. Patukka-Pauli on miun paras ystäväin ja sen kaa myö leikkii remmastetaa. Tuun toimee muittenkii kissojenkaa mut tuo Pauli on paras. Lähettäs tositosi mielellää samaa kotii senkaa. Yksin mie en suostu olee. Mie rakastan riekkuu kiipeilytelineis ja sit meil on sellane pallorata, jonka vilkkuvii palloi myö hakataa hurjanaa Paulinkaa. Ja kaikist hiirist ja pallois mie tykkään kans kovast. Mie haaveilen omast pallomerest! Sijaiskodin hoiturin mukaa mie kehityn koko ajan. Vierait ihmisii pelkään mut tutun hoiturin jalois mie jo kiepun ku vanha tekijä. Koskettaminen minuu viel vähä hirvittellöö mut leikin tuoksinnas sekii joskus onnistuu. Lapsperheesee mie en mielellää lähe ko mie kuites pelkään kaikkee äkkinäist ja kovist äänist en tykkää sit yhtää vaa meen piiloo. Semmone kissakokenu perhe ois miulle iha paras. Ja sit uloskaa miuta ei saa laskee ko mie en toennäkösest tul sit takas. Eikä siel ulkon muuteskaa oo turvallist tällaselle pikku tirriäiselle.
Jotta miut omaksee saa pitää käyä läpi hoiturin tentti ja maksaa sata kymmenen rahaa. En tiiä onko se paljo vai vähä mut se sisältää kaikenmoist nimittäin madotukset, sirutuksen, leikkautuksen ja kaik rokotukset. Jos kiinnostuit ni tul tutustuu minuu tänne Haminaa. Miust saa lisätietoo numerost 040-7233 707 ja veispuukista naputtelemal Sijaiskodin säpinöitä
Martta

MARTTA

Lempeä ja ystävällinen 7-vuotias Martta odottaa omaa kotiaan eläintalolla. Martan ystävä Rampe ei yhtään vastustaisi muuttoa samaan kotiin.

Kaveruksiin pääsee tutustumaan Korian eläintalolla keskiviikosta alkaen.

Martan kulukorvaus on 110€. Se on rokotettu, madotettu, sirutettu ja steriloitu.

Cruella

CRUELLA

Kaunis Cruella on saanut nimensä 101 dalmatialaista elokuvan hahmon mukaan. Sen toinen kylki onkin hassun pilkukas. Cruella on kissa, joka kaipaa aikaa ja rakkautta. Se on vielä hieman epäilevä ihmisten aikeiden suhteen, mutta kun Cruellan antaa rauhassa seurailla tilannetta, niin se on kyllä utelias tapahtumista. Cruellaa ei luovuteta lapsiperheeseen.

Cruella on steriloitu, rokotettu, mikrosirutettu ja madotettu. Sen kulukorvaus on 110€.

Cruella

Cruella on antanut nyt  myös silittää,kun oli kisukaveri vieressä.Hän on todella kaunis kissa.Ja ajan kanssa varmasti tulee mukava kaveri.Kun ei tarvitse ujostella.Rauhallinen koti olisi hänelle paras.Avoimissa ovissa tuo kaunotar on nähtävillä.

Poikakissat

riku
Riku kh

Riku on arviolta vähän yli puolvuotias ujon puoleinen poikakissa. Rohkaistuu seurassa. Tykkää istua akvaarion edessä katsellen kaloja. Haastava saada kuljetusboxiin. Koska yhä nuori kissa potentiaalia vaikka mihin. Kotihoitajan yhteystiedot KSE:ltä numerosta 040-8215554.

rasmus
Rasmus kh

Rasmus on aikuinen todella herkkä poika kissa. Piilotteli viikon sohvan alla kunnes rohkastui tulemaan esiin. Tarvitsee ’turvapaikan’. Väistää yhä ihmistä. Kova poika puskemaan muita kissoja ja kättä. Kotihoitajan yhteystiedot KSEY:ltä numerosta 040-8215554.

020118Anjala
Hans

Rampe

RAMPE

11-vuotias kotikissa Rampe kaipaa rauhallista kotia. Rampe on eläintalolla hieman stressaantunut, mutta viettänyt kotikissaneloa koko ikänsä. Seuramies Rampe olisi hyvin onnellinen, jos pääsisi samaan kotiin Martan kanssa.

Kaverukset ovat tavattavissa keskiviikosta alkaen eläintalolla.

Rampen kulukorvaus on 110€. Se on rokotettu, madotettu, sirutettu ja kastroitu.

Gaston

GASTON on herkkä ja sielukas kissa, joka kaipaa rakkautta, sekä malttia antaa sen opetella talon tavoille. Gaston seurailee eläintalon arkea pahvilaatikostaan, jonka kokee turvapaikakseen. Hieno sininen kissamies on ulkokuoreltaan valtavan upea ja ties minkälainen herrasmies tästä komeudesta kuoriutuukaan juuri siinä oikeassa kodissa.

Gaston on kastroitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Sen kulukorvaus on 110€.

pauli
Pauli kh olen saanut kummin kiitos!
PAULI: Mie tunnistan myös nimet Patukka ja Pam-Pam-Pauli. Kseyn kirjoille miut on otettu jo vuoden 2016 lopul. Mist mie tulin, ei mitää muistikuvaa. Oon ollu tääl sijaiskodissa jo koht vuoden mut eipä siin, mie oon tarvinu tän ajan. Mie tulin tänne Ystävänpäivänä 2017 ja hiano ystävä oonkii. Olin tullessain tosi arka ja pelokas. Vietin ekat nelisen kuukautta jenkkisängyn alla. Tulin sielt pois vasta ku kuulin et auto peruuttaa pihast pois. Ja varmistin viel ikkunast et se varmast lähtee kans pois. Sit mie menin syömää ja voi että mie söinkii, iso poika ku oon. Mie aloin rohkaistuu tänne sijaiskotii tulleen Ihku-Inkeri myötä. Inkeri on kans koinettijä. Sijaiskodin hoituri laski meijät Inkerikaa tutustumaa toisiimme ja siit asti ollaa oltu ihan erottamattomat.
Minkälaine mie sit oon? No ensinnäkii mie oon iha aikuinen. Mitää tarkkaa lukuu en osaa sanoo mut sanotaa vaik et en ihan nuor mut en ihan ikäloppukaa. Semmonen komea keski-ikäne tumma komistus. Mie tykkään kissaseurast, yksin mie en haluu olla. Näit tyttöfendei miul on ollu jo monii ja kaik näis likoist on sanon et ”on se Pauli vaa herrasmies”. Mie on oo kiusaaja. Poikakavereit miul ei oo ollu et en oikee tiiä mitä niist tuumaisin. Enemmän ku mielellää lähettäs samaa loppuelämän kotii ton Ihku-Inkerinkaa. Mie oon leikkisä sälli. Ollaa sellasii iltahullui ton Inkerinkaa. Veetää hännät mutkallaa rallii ympäri kämppää, välillä Inkeri eessä, välillä mie. Hiirulaisiikii mie leikitän kovast ja jos hiirus sattuu olee minttuu niin meen ihan vallan höpsöks.
Mie oon iha kaikkiruokane ja iltakermat on iha pakko saaha. Muuten en pysty käyä nukkuu. Ihmisii miel vielkii totuttelen. Vierait pelkään siinä määrin et painelen soffan taakse enkä tul pois ennenko lähtevät tuvast. Hoiturii mie on pelkää, haistelen sen näppii ja tuun vieree toljottaa. Se sanookii et mie oon sellane Tuupovaaran tuijottaja. Annan mie joskus epähuomios silittääkii miun silkkist mustaa turkkii.  Mie etin aikuista kissakokenutta kotia, joka ymmärtää et mie oon viel vähä arka ja et miulle pitää antaa aikaa kasvattaa rohkeutta. Ja onhaa siul sanomattakii selvää et pihalle miuta ei saa laskee..Jos siust tuntuu et siul ois sellane koti tarjota, ni haeppa pankist sata juuroo ja ota yhteyttä hoiturii. Sata kymmenen juuroo o miun hintain. Se on halpa hinta näi valtavan komeest ja hianost sällist. Tuo hinta pitää sisällää madotukset, rokotukset, sirutuksen ja on miut leikattukii. Jos siust tuntuu et siul olis tarjota miulle (ja mielellää tuolle Inksulle) koin ni tuuppa tutustuu, takaan ettet pety 🙂 Lisätietoi miust saa numerost 040-7233 707 tai vasepuukki osotteest Sijaiskodin säpinöitä.

***AUTAMME KODIN ETSINNÄSSÄ***

Kaverukset Simba ja Nala etsivät yhteistä kotia. Molemmat kissat ovat sisäsiistejä leikattuja poikia, ne tullaan madottamaan ja rokottamaan ennen uuteen kotiin lähtöä.

Simba on 4½ vuotias seurallinen ja huomionkipeä upean musta kissapoika. Se on todella ihmisläheinen ja osallistuva kaveri, joka pitää myös lapsista. Simballa oli aikaisemmin oksentelua ja se onkin käynyt eläinlääkärissä verikokeissa, joista ei löytynyt muutoksia. Simban oksentelu loppui ruokavaliolla ja uuden kodin tulisikin sitoutua Simban erikoisruokavalioon. Simballa on paha tapa joskus käydä johtojen kimppuun, mutta suojaamalla johdot säästytään tältäkin vahingolta.

Nala on pian 4-vuotias upea sininen poika. Se on kaveriaan ujompi ja ottaakin oman aikansa totutellessaan uusiin ihmisiin. Nala on kaveri, jolle on hyvä antaa aikaa ja tilaa, koska omaehtoisesti tutustuessa se rohkaistuukin nopeasti, jonka jälkeen onkin rapsutuksista nauttiva kissapoika. Myös Nala pitää lapsista totuttuaan perheen arkeen. Nala on kaikkiruokainen ja kiltti kissa.

Kumpakaan poika ei pidä imurista ja Nalalle imuri onkin suuren jännityksen paikka, kuten muutkin kovat ja erityisesti yhtäkkiset äänet. Kissoille toivotaan ensisijaisesti yhteistä kotia, koska ovat ikänsä asuneet yhdessä. Ne ovat asuneet koiran kanssa samassa taloudessa, mutta haluavat muuttaa koirattomaan kotiin. Kaveruksilla ei ole kokemusta muista kissoista. Kissapojat asuvat Kouvolassa!
Kissojen yhteishinta on 150€.

Yhteydenotot ensin Ksey:n kautta meauski.ksey@gmail.com
Kerrothan yhteydenotossa minkälainen koti ja perhe kissoille olisi tarjolla!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave