Eläintalolla sijaitsevista kissoista voit olla yhteyksissä eläintalolle arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai elaintalo.ksey@gmail.com. Otathan aina ensin yhteyttä sopiaksesi tutustumisajan! Kissoihin ei pääse tutustumaan ilman ennakkoilmoitusta. Kotihoidossa olevien kissojen osalta lisätietoja saat kotihoitovastaavalta: kotihoito.ksey@gmail.com. Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme (linkki alla). Täytä Kseyn adoptiohakemus (linkki alla) jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin. Lomakkeen voi täyttää ja lähettää ma-pe noin klo 08-23.

Hinnasto ja luovutusehdot ja -käytännöt
Adoptiohakemus

Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa. Emme luovuta kotiin, jossa on vapaasti ulkoilevia kissoja. Kodin muiden kissojen tulee olla myös leikattuja ja rokotuksien voimassa. Kerrostaloasunnoissa edellytämme että kissan turvallisuus on huomioitu ikkunoiden ja parvekkeiden osalta. Emme luovuta kissoja paikkoihin joista yhdistys tai eläinsuojeluviranomainen on aiemmin ottanut kissoja luovutuksina tai määräyksellä pois. Jos otat kissan kotiin jossa on entuudestaan jo kissoja, toivomme sinun perehtyvän kissojen totuttamiseen toisiinsa, sillä se on yleisin syy kissan palautumiselle yhdistykselle. Jos olet adoptoimassa arkaa kissaa, perehdy näihin vinkkeihin, sillä tämä on toinen palautumisen yleisin syy.

Olen hurmaava mustavalkoinen poika Chaplin. Nimeni olen saanut mustista täplistä nenäni alla jotka muistuttavat viiksiä. Päivisin makoilen minulle tärkeässä kissapedissä ja välillä kun haluan rauhaa linnoitan pesäni oven tyynyllä. Olen melko arka ja ujo. Kissoja ymmärtäväinen koti tai sijaiskoti olisi minulle ihanteellinen koska haluaisin rauhassa ja omalla ajalla tutustua ihmisiin ja ympäristöön. En sovellu perheeseen jossa on pieniä lapsia tai koiria. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu.

Jos lisäkysymyksiä Chaplinista herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

Hemmo täällä hei! Olen siro punaraitainen poika ja nyt etsin omaa loppu elämän kotia tai vaikkapa jaettua.

Olen utelias, mutta ujostelen ja arkailen vielä. En anna vielä koskea itseäni mutta jos löytäisin sen oman perheen niin varmaan rohkaistun! Minut saattaa rauhallisina hetkinä löytää asuntoni lasin vierestä juttelemasta. Saapuessani talolle silmäkulmassani oli pieni haava, mutta se parani nopeaa kun annoin hoitajieni auttaa minua.

Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Tehosterokotus on heinäkuun alkupuolella. Normaalisti minut luovutettaisiin vasta tehosteen jälkeen, mutta tilapulan vuoksi poikkeuksellisesti uusi omistaja käyttää minut tehosteessa Ksey:n maksusitoumuksella, jos sopiva koti löytyy ennen heinäkuuta.

Jos lisäkysymyksiä Hemmosta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

Maukka

Olen komea luppakorvapoika Maukka. Olen noin 9-vuotias. Etsin sijaiskotia tai sitä ikiomaa kotia. Olen kodinvaihtaja ja tulin talolle korva lupalla. Eläinlääkäri sanoi sen johtuvan verikorvasta ja kroonisesta korvatulehduksesta, mikä on ollut jo kauan hoitamattoma

 

na. Nyt korviani on hoidettu monta viikkoa, tippoja, puhdistuksia ja kontrollikäyntejä. En oikein anna hoitaa korviani enää, ne kutisevat ja niihin koskemisesta en pidä ollenkaan. Edessä on vielä korvahoitoja, mutta kaipaan kotioloihin kovasti. Etsin kissakokemuksen omaavaa hoitajaa. Olen sosiaalinen ja kesy, mutta kaikkien korvahoitojen jälkeen välillä ärtynyt, jos hoitaja lähestyy. Herkuilla minut saa yleensä leppymään. 

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan minulle sijaiskotipaikan tai loppuelämän kodin, ota rohkeasti yhteyttä, niin hoitajani kertovat minusta tai kotihoidon käytännöistä lisää. Eläintalon puh arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554, elaintalo.ksey@gmail.com Voit myös laittaa viestiä suoraan kotihoitovastaavalle: kotihoito.ksey@gmail.com (muista jättää puhelinnumerosi viestiin) Jos haluat tarjota minulle loppuelämän kodin, täytä adoptiohakemus.

 

Hupu

Olen siro tyttö Hupu. Olen viime syksyn pentuja, nyt noin 8-9 kk ikäinen. Tulen samasta paikasta Petterin ja Tupun kanssa. Minä olen tästä kolmikosta ujoin. En anna vielä koskea itseäni ollenkaan, ja pinkaisen heti pakoon jos ihminen on liian lähellä. Ajan kanssa, kärsivällisen ja kissoja ymmärtävän ihmisen kanssa rohkaistun. Voisin mennä Petterin ja/tai Tupun kanssa uuteen kotiin. Olisi myös ihanaa, mutta ei välttämätöntä, jos uudessa kodissa minulla olisi rohkea kissakaveri, josta voisin ottaa mallia. Iltaisin, kun ihmiset eivät ole näkemässä, leikimme kovasti sisarusten kanssa. 

Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Tehosterokotus on heinäkuun alkupuolella. Normaalisti minut luovutettaisiin vasta tehosteen jälkeen, mutta tilapulan vuoksi poikkeuksellisesti uusi omistaja käyttää minut tehosteessa Ksey:n maksusitoumuksella, jos sopiva koti löytyy ennen heinäkuuta.

Jos lisäkysymyksiä Hupusta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

nasse

Olen ihastuttava, kookas poikakissa Nasse. Olen sosiaalinen ja kaikkien kaveri. Rakastan ruokaa, ihmisiä ja köllöttelyä. Olen kovin leikkisä. Etsin tällä hetkellä kotihoitopaikkaa, vaikka oma kotikin olisi huikea juttu löytää. Tulin eläintalolle kodinvaihtajana ja minulla on takana pitkät korvahoidot. Korvani olivat erittäin kutisevat ja täynnä likaa, ja polyyppejä, että niitä on huuhdeltu rauhoituksessa eläinlääkärillä monen monta kertaa. Nyt alkaa viimein olla valoa tunnelin päässä, sillä korvatipat, kortisonit, korvien puhdistukset ja hypoallerginen ruokavalio on alkanut auttamaan ja korvani alkavat olla puhtaat ja terveet. Minulla on silti vielä edessä korvien puhdistelua, korvatippoja ja kontrollikäyntejä eläinlääkärillä. Painoakin pitäisi vielä pudottaa. Syön toistaiseksi hypoallergista ruokaa, sillä eläinlääkäri epäilee korvieni tilanteen johtuvan ruoka-aineallergiasta. Olen asunut eläintalolla niin kauan, että kaipaan jo kotiympäristöön. Toivon kotihoitajalta kokemusta kissoista ja lääkitsemisestä. Annan hoitaa itseäni hienosti, mutta hoitajillani täytyy olla napakat ja kärsivälliset otteet, sillä en aina ole innostunut korvien hoidosta. Minut on leikattu, mutta rokotus odottaa että korvani paranevat vielä vähän lisää. Minusta on video youtubessa: https://youtu.be/W9D9uLD_TXI

Ota rohkeasti yhteyttä, niin hoitajani kertovat minusta tai kotihoidon käytännöistä lisää, Eläintalon puh arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554, elaintalo.ksey@gmail.com Voit myös laittaa viestiä suoraan kotihoitovastaavalle: kotihoito.ksey@gmail.com (muista jättää puhelinnumerosi viestiin) Jos haluat tarjota minulle loppuelämän kodin, täytä adoptiohakemus.

Olemme kauniit ja herttaiset tyttökissat Mora (punainen) ja Hitukka (ruskearaita). Olemme noin 9-vuotiaita kodinvaihtajia ja olemme aina asuneet yhdessä, siispä etsimmä yhteistä uutta kotia. Rakastamme ihmisiä, alamme heti kehräämään ja leipomaan kovasti nähdessämme ihmisen ja tulemme tervehtimään. Meitä voisi silittää vaikka koko päivän. Päivät vietämme rauhallisesti köllötellen. Meistä Hitukka saattaa vaikuttaa aluksi varautuneelta, hetken tutustuttuaan uuteen tuttavuuteen, tulee tervehtimään ja puskemaan käsia vasten. Meidät on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Odotamme tehosterokotusta vielä eläintalolla, jonka jälkeen olemme valmiita uutta kotia kohti! 

Jos lisäkysymyksiä kissoista herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

Olemme veljekset Papu (mustavalkoinen) ja Panu (harmaavalkoinen) Olemme noin 9-10-vuotiaat. Olemme sosiaalisia ja leikkisiä. Tulemme kaikkien kanssa toimeen ja ryntäämme kissalan ovelle, kun näemme jonkun tulevan ovelle. Olemme molemmat sylikissoja ja oikein käperrymme syliin heti, kun ihminen alas istahtaa. Olemme kodinvaihtajat lapsiperheestä, mutta meistä piti luopua allergian takia. Olemme muuten terveitä, mutta Panulla on harmiton talirauhaspatti rinnassa, joka tyhjennetty. Talipatti todennäköisesti kasvaa takaisin Panulle takaisin, mutta se on aivan harmiton. Lääkärikäynnin yhteydessä Panulla todettiin lievä anemia, johon voi olla monia syitä. Nyt Panu elää normaalia elämää ja anemiaa tutkitaan tarkemmin, jos oireita ilmenee. Olemme asustelleet talolla jonkin aikaa ja olisi ihana löytää perhe, jonka luona asua loppuelämämme. Olemme leikattuja, tehosterokotettuja ja sirutettuja. 

Jos lisäkysymyksiä Panusta ja Papusta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

Olen ihana, n. 2-vuotias poikakissa nimeltä Hessu. Olen sosiaalinen ja tulen toimeen kaikkien kanssa. Olen leikkisä ja ihana poika. Minulla on musta kiiltävä ja sametinpehmeä turkki, valkoisella merkillä rinnassa. Olen Ksey:n kulkuri alunperin ja ehdin viettää uudessa kodissani noin vuoden päivät. Aloin kuitenkin käyttäytymään dominoivasti perheen seniorikissaan, joten palauduin eläintalolle. Etsinkin nyt kotia ainoana kissana, vaikka muiden kissojen kanssa tulen toimeen ja kovasti haluaisin leikkiä muiden kanssa. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotettu viime vuonna. Viime rokotuksista on kuitenkin nyt kulunut vuosi, joten vielä ennen uuteen kotiin lähtöäni rokotukseni hoidetaan ajan tasalle.

Jos lisäkysymyksiä Hessusta, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

jens2

**Kotihoidossa** Olen mustavalkoinen poika Jens. Minut löydettiin huhtikuun alussa Myllykoskelta kovasti kouristelevana keskellä hakkuualuetta. Makasin kylmässä maassa ja sätkin kovaa. Eläinlääkärissä minua tarkkailtiin ja hoidettiin minua puoli päivää ja saavuin lopulta eläintalolle toipumaan. Eläinlääkäri epäili minun syöneen jonkinlaista uutta rotanmyrkkyä, joka aiheuttaa kissalle kamalia kouristeluja vuorokauden ajan. Toivuin tästä täysin ja tapahtuma on nyt muisto vain. Olen vielä varautunut ihmisten suhteen, mutta ajan kanssa rohkaistun. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu.

Jos lisäkysymyksiä Jensistä herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin

*Alustava varaus* Olen pitkäkarvainen komea poika Albert. Tullessani pitkä turkkini ei ollut niinkään takuilla, vaan jonkilaisen öljyn peitossa. Turkkini on sittemmin ajeltu kesäkuntoon. Minulla on jaloissa ja hännän päässä vielä söpöt tupsut, loput karvat kasvavat takaisin ajan kanssa.  Olen rohkaistunut kovasti eläintalolla asuessani. Alkupäivinä olin varsin varautunut, mutta utelias. Pikkuhiljaa uskalsin syödä hoitajan lähellä ollessa ja seurasin aina vierestä mitä hoitajat puuhastelevat. Aloin pian juttelemaan hoitajille söpöllä äänelläni. Nyt tilavaan kissahuoneeseen muutettuani olen puhjennut kukkaan! Minua saa silittää ja nautin siitä, tulen tervehtimään kaikkia ja pusken varovasti jalkoihin. Pusken päätäni kättä vasten ja häntäni nousee reippaasti ylös. Äkkinäiset liikkeet ja äänet vielä jännittävät, enkä vielä anna ottaa syliin. Kantokoppaan laittaminenkin on vielä varsin jännittävää. Mutta ajan kanssa rohkaistun täysin. Muiden kissojen kanssa tulen toimeen, mutta pidän pientä etäisyyttä vielä muihin kissoihin. Etsin rauhallista kotia, en sovellu perheeseen jossa on pieniä lapsia tai koiria. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu. 

Jos lisäkysymyksiä Albertista herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin

mustavalko wendi

Olen nuori, nätti tyttö Wendi. Tulin talolle jo viime syksynä, ja ehdin asustella uudessa kodissa tovin, mutta palauduin eläintalolle minusta riippumattomista syistä. Olen ujo kissa, mutta olen rohkaistunut alkupäivistä valtavasti! Vielä mielummin pakoilen, kun annan ihmisen silittää, mutta ajan kanssa rentoudun varmasti. Rauhallisella lähestymisellä en säntää pakoon, vaan katselen uteliaana ihmisen touhuja. Minulle tekisi hyvää löytää koti, jossa on rohkea kissa kaverina, josta voisin ottaa mallia. Kaipaan rauhalliseen ja kärsivälliseen kotiin, jossa on kissakokemusta. En sovellu perheeseen, jossa on koiria tai pieniä lapsia.

Jos lisäkysymyksiä Wendistä herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin

Isa tyttö

Olen mustavalkoinen tyttökissa Isa. Olen vielä kovin ujo, enkä anna koskea itseeni. Kissalassa viihdyn aivan korkeimmalla hyllyllä. Sieltä on turvallista seurailla eläintalon menoa. Tulen muiden kissojen kanssa toimeen. Olisikin hienoa löytää koti, jossa olisi minulle rohkea kissakaveri seurana, josta voisin ottaa mallia. Kaipaan kärsivälliseen kotiin, jossa voin tutustua rauhassa ihmisen kanssa asusteluun. Tullessani olin kovin nuhainen, joka hoitui antibioottikuurilla. Seuraavaksi oli vuorossa hampaiden hoito, minulta poistettiin useita hampaita. Nykyään olen terve ja minulla on turvallinen sisäkissan elämä viimein edessä. Olisi hieno juttu löytää se loppuelämän koti, mutta voisin aluksi mennä myös kotihoitoon keräämään rohkeutta. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu.

Jos lisäkysymyksiä Isasta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

Ilmari tyttö

Olen nätti tyttö Ilmari. Minua luultiin pitkään pojaksi ja nimi jäi. Tyttökisu siis olen. Olen kokenut paljon talolla, hampaani on hoidettu ja mycoplasmasta on toivuttu. Aluksi nirsoilin kovasti ruuan kanssa ja en suostunut syömään lääkkeitä ruuan seassa. Nykyään syön hyvin ja melkeinpä kaikki maistuu! Olen alkanut rohkaistumaan enemmän nyt muutettuani kissalaan. Tulen tarkkailemaan touhuja aivan totuttelusellini ovelle ja minut on nähty leikkivän höyhentikun kanssa! Aivan pian silittää itseäni ihan varmasti. Kaipaan rauhalliseen kotiin, jossa minulle annetaan aikaa rohkaistua ihmisten kanssa elämiseen. Minut on leikattu, tehosterokotettu ja sirutettu.

Jos lisäkysymyksiä Ilmarista herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Jos olet kiinnostunut adoptoimaan Ksey:ltä kissan, täytä Ksey:n adoptiohakemus tästä. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

*Ihana Pauli edelleen vailla sijaiskotia!* Pauli on maailman herttaisin poika, joka tulee heti tervehtimään ja vaatii päästä syliin. Pauli on myös oikea pusupoika, joka puskee kovasti poskillaan ihmisen poskea varten. Pauli rakastaa ihmisiä ja sylissä on parhainta torkkua. Tai no, Pauli viihtyisi sylissä vaikka vuorokauden ympäri. Paulilla on kaliki-virus, siispä etsii kotia, jossa ei ole muita eläimiä. Paulilla on urinary -erikoisruokavalio lääkärin määräyksestä, virtsateiden hyvinvointiin. Paulilla on toistaiseksi jatkuva epilepsialääkitys, joka annetaan aamuin illoin. Kohtauksia Pauli ei ole lääkkeen ansiosta saanut aikoihin. Pauli on yleensä helppo lääkitä ja antaa käsitellä ja hoitaa itseään hienosti. Toivomme kotihoitajalta kokemusta kissoista. Mahdollisissa eläinlääkärikäynteihin kuskaamisessa autamme, jos kotihoitaja asuu Kouvolan alueella. Lisäksi olemme kotihoitajan tukena ja autamme kaikessa mitä tulee mieleen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin hoitajani kertovat minusta tai kotihoidon käytännöistä lisää, Eläintalon puh arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554, elaintalo.ksey@gmail.com Voit myös laittaa viestiä suoraan kotihoitovastaavalle: kotihoito.ksey@gmail.com (muista jättää puhelinnumerosi viestiin) Jos haluat tarjota minulle loppuelämän kodin, täytä adoptiohakemus.

Yhteistä uutta kotia etsii kuvankauniit n. 5-vuotiaat kilpparisiskokset Stella ja Jade. Tytöt  ovat uteliaita, sosiaalisia ja todella leikkisiä. Jadesta lähtee söpö ”kujertelu” -ääni, varsinkin kun on aika pyytää Stella leikkiin mukaan. Stella on vielä rohkeampi ja tulee reippaasti tervehtimään ja siliteltäväksi. Jade taas tarvitsee rauhallisen lähestymisen ja hieman kärsivällistä läsnäoloa uuden ihmisen kanssa, ennen kuin uskaltaa tulla lähelle tervehtimään. Jade on kuitenkin rohkaistunut talolla paljon ja varsinkin leikkihetkien aikana Jade tulee aivan lähelle katselemaan ja haistelemaan hoitajan sormia ja kättä. Kotioloissa Jade rohkaistuu nopeasti! Siskokset ovat etsineet kotia jo tovin ja olisi mahtava juttu löytää se loppuelämän koti viimein! Stella ja Jade on tuplarokotettuja, leikattuja ja sirutettuja.

Jos lisäkysymyksiä Jadesta ja Stellasta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

aleksi

Olen mustavalkoinen poika Aleksi. Olen vielä varsin ujo poika, ja tarvitsenkin aikaa tottuakseni ihmiseen. En anna koskea itseeni. Kaipaan kissoja ymmärtävään, rauhalliseen kotiin, jossa minun annetaan tutustua kotioloihin ja ihmisiin rauhassa. Viihdyn omissa oloissani, mutta asustan kissalassa muiden kissojen seurassa nykyään ja tulen toimeen muiden kissojen kanssa ihan hyvin. Annan kaikille tilaa ja he antavat tilaa minulle. Olisikin mukavaa, mutta ei välttämätöntä, jos uudessa kodissa olisi minun kaverina rohkea kissa, josta voisin ottaa mallia. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu. 

Jos lisäkysymyksiä kissasta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

*VARATTU* Moi, mua kutsutaan Nyhveröksi ja Nypäksi, olen eläinlääkärin arvioin mukaan syntynyt kesällä 2020.  Sijaiskodissa olin aluksi nimeni mukaisesti nyhverö, mutta olen huomannut ettei mun tarvi piileskellä. En anna kuitenkaan ihmisten koskea muhun ja jos kuka vaan tulee kosketusetäisyydelle niin sähähdän, että tajuaapa pysyä poissa. Läppäsen tassulla jos viesti ei mene perille.

Olen huomannut että varovaisuutta noudattaen, on turvallista liikkua ihmisten kanssa yhtä aikaa. Olen myös muiden kissojen ja koiran kanssa tekemisissä. Koiraa välttelen mutta kissojen kanssa leikin ja näytän niillekin omat rajani mm. murisemalla jos en kaipaa seuraa. Ruoka-aikaan tulen ruokakupille heti kun ihminen on vähän väistynyt. Olen huomannut, että sohvan päälläkin on turvallista nukkua, mutta paras jemmapaikka on sohvan alla.

Etsin kotia, jossa saan rauhassa tarkkailla ja tutustua omaan ihmiseeni. Olisi mukava, jos kodissa olisi minulle rohkea kissakaveri. Olen steriloitu ja rokotushommat on kunnossa. 

Olen kotihoidossa. Jos lisäkysymyksiä herää, ota yhteyttä kotihoitovastaavaan sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com, muista jättää puhelinnumerosi viestiin. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

hemuli2

*Minulla on kummi, kiitos!*

**Kotihoidossa** Olen komea poika Hemuli. Minulla on komea, ruskearaidallinen pitkä turkki. Olen lähtöisin populaatiopaikasta ja vielä ihmiset pelottavat minua. Ajan kanssa rohkaistun. Ruoka ja herkut ovat tie sydämeeni. Olisi mahtava päästä sinne loppuelämän kotiin, mutta voisin myös mennä ensin sijaiskotiin saamaan rohkeutta ja oppimaan ihmisten kanssa asumiseen. Olen toki ihan sisäsiisti, mutta ihmiseen tottuminen voi vielä mennä hetki. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu. 

Jos kiinnostuit tai mieleesi tuli kysymyksiä, ota yhteyttä! Eläintalon väen tavoittaa kissatiedustelujen parissa parhaiten puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.  Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

**Olen saanut kummin, kiitos!*

Olen suloinen mustavalkoinen tyttö nimeltä Lumi-Aamu. Olen nuori kisu, noin 2-5-vuotias. Eläintalon ihmiset vielä jännittävät minua, mutta rohkaistun päivä päivältä. Olen nykyään enemmän esillä päiväsaikaankin, enkä enää piilottele niin usein, kuin ennen. Muista kissoista pidän kovasti, ja olisikin hienoa, jos uudessa kodissa olisi minulle rohkea kissakaveri. Annan kainosti silittää, mutta minun tulee vielä saada rohkaisua ihmsten suhteen. Siispä rauhallinen ja kissoja ymmärtävä koti on hakusessa. Kotioloissa voisin rohkaistua nopeastikin. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu.

Jos lisäkysymyksiä kissasta herää, ota yhteyttä eläintalolle puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

oliviaa

**Olen saanut kummin, kiitos!*

Olen kaunis kilpparityttö Olivia. Olen n. 3-5-vuotias. Olen vielä ujo ja tarvitsen rauhallisen kotiympäristön rohkaistuakseni. Eläintalolla vietän päiväni sellaisessa kivassa kissatunnelissa. Illan tullen rohkaistun kulkemaan huoneessa. Kun tulin talolle, huomattiin, että oikean silmäni pupilli oli laajentunut ja silmässä jotain outoa. Eläinlääkäri havaitsi silmässä korkeat silmänpaineet ja suositteli silmän poistoa. Silmäni poistettiin ja toivuin operaatiosta nopeasti ja nyt pääsen elämään normaalia loppuelämää yksisilmäisenä kissana. Minut on steriloitu, tuplarokotettu ja sirutettu. 

Kävin hetken kotihoidossa, mutta minut oli pakko palauttaa takaisin… En oikein tullut hoitopaikassa olevien kahden nuoren kollin kanssa toimeen. Aina kun he lähestyivät minua, aloin sähisemään ja murisemaan. Saattaa olla, että tarvitsen kodin tai hoitopaikan, jossa minun annetaan olla rauhassa. En ole vielä ihmistenkään suurin fani. Lempipaikkojani päivän aikana ovat sängyn alla sekä jossakin korkealla, esim. vaatekaapin päällä. Parvekkeelta lintujen katsominen oli myös kivaa puuhaa. Minua ei päiväsaikaan hirveästi näy, mutta yöllä taas olen hyvin aktiivinen! Toivottavasti et ole herkkä-uninen, saatan mellastaa oikein kunnollakin.
Olen erittäin sisäsiisti, minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu. Olen myös hoitopaikassa saanut madotuksen pari kertaa.

Jos lisäkysymyksiä herää Oliviasta, ota yhteyttä eläintalolle arkisin klo 8-18 puh, 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan Olivian tai tarjoamaan kotihoitopaikan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.

 

**Olen saanut kummin, kiitos**

Olen mustavalkoinen poikakissa Miisu. Olen vielä tosi varautunut ihmisten suhteen, enkä anna vielä koskea itseeni. Olen rohkaistunut paljon eläintalolla asuessani. Tulen muiden kissojen kanssa toimeen ja päivät olen aina näkösällä, joko torkun päiväunia näkyvällä paikalla, toisen kissan vieressä tai katselen maailmaa ikkunalaudalla. Olen alkanut leikkimään hurjasti, itsekseni ja muiden kissalan asukkien kanssa. Herkkuja syön sormilta, enkä enää pinkaise pakoon, kun minua lähestytään. Uudelta kodilta kaipaan rauhallisen, kissoja ymmärtävän ihmisen, jonka kanssa pääsen puhkemaan kukkaan. Tulen toimeen muiden kissojen kanssa ja olisikin mukavaa, jos uudessa kodissa / sijaiskodissa olisi minulle reipas, rohkea kissakaveri, josta voisin ottaa vähän mallia. Minut on leikattu, tuplarokotettu ja sirutettu  Olisi hieno juttu päästä heti sinne loppuelämän kotiin, mutta voisin myös mennä aluksi sijaiskotiin saamaan rohkeutta.

Jos kiinnostuit tai mieleesi tuli kysymyksiä, liittyen minuun tai sijaishoito/kotihoito mahdollisuudesta, ota yhteyttä! Eläintalon väen tavoittaa kissatiedustelujen parissa parhaiten puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.  Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan Miisun.

Lehmus

**Olen saanut kummin, kiitos!**

*Kotihoidossa* Olen kaunis tyttökissa Lehmus. Olen eläinlääkärin arvion mukaan n. 6-vuotias. Olen vielä varautunut ihmisten suhteen, enkä anna vielä silittää. Tarvitsenkin rauhallisen, kissoja ymmärtävän kodin, jossa voin tutustua rauhassa ihmisen läsnäoloon. Sijaiskotikin olisi minulle hyvä vaihtoehto aluksi, jossa rohkaistuttuani voisin etsiä sitä oikeaa, loppuelämän kotia.  Steriloinnin yhteydessä korvakäytäväni juuressa huomattiin syylämäinen muutos, ja toinen eläinlääkäri myöhemmin vahvisti, että syylä korvassa on lähinnä kosmeettinen haitta, eikä haittaa elämääni mitenkään, eli sitä tarvitse poistaa. Korvakutinan takia söin hypoallergista ruokaa noin pari kuukautta, ja kun huomattiin että korva ei enää vaivaa minua, palattiin hiljalleen normaaliin ruokavalioon. Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu.

Olen kotihoidossa. Jos lisäkysymyksiä herää tai haluat tarjota loppelämän kodin, ota yhteyttä kotihoitovastaavalle sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com, muista jättää puhelinnumerosi viestiin. Täytä Kseyn adoptiohakemus tästä jos olet kiinnostunut adoptoimaan meiltä kissan. Tällä lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kissan/kissojen adoptointiin.