Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissat. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

Klikkaamalla kuvaa, saat siitä esille isomman version.

Tyttökissat:

Luna220817
Luna

Luna on seurallinen neiti, joka odottelee eläintalolla sitä omaa ihmistään.

290317Carola
Carola kh, Olen saanut kummin, kiitos!

Carola sijaitsee kotihoidossa. Carola on ujo tyttönen, joka on samassa paikassa Iinan kanssa. Carolaa ei suositella lapsiperheeseen. Kotihoitajan numeron saa eläintalolta.

elsi
Elsi

Elsi on eläintalolla asusteleva, aika nuori tyttönen. Käytöksessä on ujoutta, mutta Elsi on avoimissa ovissakin aina se leikkisin kissa ja nauttii lasten leikittämänä kovasti, kunhan käytös on rauhallista ja apuna höyhenkeppi tai muu mainio lelu. Elsi on tosi utelias ja seurailee menoa lähistöllä. Omassa kodissaan Elsi tulee varmaankin vielä reipastumaan paljon.

Iina kh, Olen saanut kummin, kiitos!

Iina sijaitsee kotihoidossa. Iina on ujo tyttönen, joka on samassa paikassa Carolan kanssa. Iinaa ei suositella lapsiperheeseen. Iina antaa silittää kun tilaisuus on oikea, ja nauttisi aikuisesta omasta ihmisestä paljon. Iina on alkuun hieman vieraskorea ja saattaa ujostella, mutta innostuu pian puskemaan ja nauttii rapsutuksista. Säikähtelee äkkiliikkeitä ja kovia ääniä, joten sopisi parhaiten rauhalliseen kotiin jossa saisi kasvatettua itseluottamustaan. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Kotihoitajan numeron saa eläintalolta.

Sointu.jpg
Sointu kh

Sointu asuu kotihoidossa lapsiperheessä, seuranaan toisia kissoja, ja koiraankin Sointu on tottunut. Omassa porukassa Sointu on rento, vaikka vieraat ihmiset sitä hämmentääkin. Sointulla menee kuitenkin aikaa tottua lapsiperheen ja koirakodin hälinään, joten mukavinta olisi muuttaa rauhallisempaan ympäristöön. Sointu pitää seurasta, mutta ei arvosta turhan tunkeilevaa seuraa. Eli ihan sellainen tavallinen suomalainen! ”Ei tartte ruveta lääppimään!” Sointukin on kotoisin kissapopulaatiosta, joten ihmisen kanssa elo on sille aikuisena opittu asia. Se on sisäsiisti, kiltti kissa, joka on vähitellen kotihoidossa alkanut juttelemaankin. Hyvä seuraneiti jollekin joka ei kaipaa syliin tuppaavaa kattia. Sointu kävi kokeilemassa eloa kivassa kodissa, mutta perheen arki oli Sointun sievälle mielelle hieman härdelliä. Parasta olisi siis rauhallinen arki ja aikuinen perhe, tai yksin asuva ihminen.  Sointu odottelee sitä oikeaa kotia! Ota yhteys Sointun kotihoitajaan Heliin 0408465104. Sointu on ollut kotihoidossa jo vuoden ja kaipaisi todella sitä omaa kotia!

sdr
Miuku (välityskissa)

Miuku etsii uutta kotia lapsien pahentuneen allergian takia ja välitetään suoraan vanhasta kodistaan uuteen ilman Kseyn sopimuksia. Miuku on 6-vuotias, leikkaamaton tyttö, joka on tottunut lapsiin ja koiriin. Miuku oli tullessaan arka, mutta on nyt jo rohkeampi. Sylikissa Miuku ei kuitenkaan ole. Miuku on syönyt e-pillereitä, mutta vanha omistaja suosittelee leikkausta. Miuku on asunut toisen tyttökissan kanssa, jolle on jo uusi koti löytynyt. Jos voit tarjota Miukulle kodin, olehan yhteyksissä 0442402331 / Jaana.

minttu_ville
Ville (vas) ja Minttu (oik)

Minttu ja Ville ovat eläintalolla olevat sisarukset, joilla on jo ikää 11 vuotta, mutta joista sitä ei edes huomaa. Minttu on veljeään hieman ujompi, mutta kiinnostuneena tulee seuraamaan vierestä veljensä hurmailuja ja jutteluja, ja ottaa mielellään silittelyjä siinä sivussa. Ville on täysin kesy hurmuri, joka juttelee ja on mukana kaikessa menossa. Minttu ja Ville tulevat eläintalolla toimeen muiden kanssa, vaikka eivät muista kissoista tykkääkään kovin, mutta etsivät kotia ainoiksi kissoiksi, sillä eivät hyväksyneet aiemman uuden kotinsa aiempia lemmikkejä. Luovutetaan vain samaan kotiin.

pultti
Pultti kh

Pultti on noin vuoden ikäinen leikattu kissaneiti. Pultti on hieman arka vielä ja vieraita ihmisiä menee vielä piiloon. Sylikissa ei ole ainakaan vielä, mutta kun Pultille antaa aikaa niin neidistä kuoriutuu hurmaava kehruukone. Pultti on tottunut kissaseuraan, kotihoitopaikassa seurana on neljä kissaa. Kotiutumisessa voi auttaa rauhallinen kissakaveri.  Kulukorvaus on 100€ kuten kaikissa Kseyn kissoissa. Lisätietoja saa kotihoitajalta: 0407368565 / Laura (klo16-22)

Poikakissat

torsti2
Torsti kh

Hei, olen Torsti, pulleaposkinen oletettavasti iäkkäämpi charmantti herrasmies. Olen liikkeissäni rauhallinen, mutta sitäkin varmemmin tulet huomaamaan tarjoamani huomion. Arvostan enemmän läheisyyttäsi, kirjaimellisesti, kuin leluja. Edellinen elämäni näkyy ulkokuoressani, minulta on poistettu kolme hammasta ja toisen korvan päästä puuttuu pala. Lisäksi olen erityisruokavaliolla lopun elämääni munuaisteni takia, mutta ei hätää, olen käynyt lääkärintarkistuksissa ja olen terveydeltäni valmiina astumaan elämääsi. Käytökseltäni olen täydellinen ja muutoinkin kehuttu moitteettomaksi. Yhdistyksen käytäntöjen mukaan leikkaus, sirutus ja rokotus ovat suoritettu. Etsin paikkaani sisäkissana, luovutusehtojen mukaisesti. Minua voi kysellä numerosta 0400448037.

Felix220817
Felix

Felix on paljon jutteleva seuramies. Felixin toisessa silmässä on vanha vamma, mutta se ei oireile tällä hetkellä. Felix on eläintalolla etsimässä omaa kotia.

Teppo (2)

Teppo on seurallinen poikakissa ja nauttii huomiosta. Siivoamista Teppo ei arvosta vaan antaa räteille kyytiä samantien. Ei lapsiperheeseen sopiva, koska on äkkipikainen luonne ja raju otteissaan ajoittain. Teppoa voi kysellä eläintalolta. Herra tulee myös hyvin tutuksi avoimissa ovissa kun hän kiehnää jaloissa ja hurmaa sinut katseellaan.

wp_20170615_14_42_15_pro-1
Anselmi kh

ANSELMI on nuori, arviolta 3 vuotias punatukkainen pojan jässikkä. Anselmi on kastroitu,sirutettu,rokotettu ja madoteltu useasti. Sijaiskodissa Anselmi on kerennyt olemaan vasta pari kuukautta mutta jo muutamassa viikossa hyvin araksi ja vihaiseksi luokitellusta kaverista kuoriutui kerrassaan lystikäs pojan pätkä. Anselmi rakastaa ihmisiä,toistaiseksi vasta kahta tuttua ihmistä. Vieraat pelottavat vielä mutta samaan aikaan kiinnostavat kovasti. Anselmia voisi luonnehtia hellyydenkipeäksi puskutraktoriksi, koko punaisen kehonsa voimalla hän nojaa/puskee ja pitää kuolleetkin herättävää hurinaa//pörinää! Anselmia hieman jänskättää vielä liian nopeat liikkeet ja liian kovat äänet eli ei pikkulapsiperheeseen. Sijaiskodilla ei ole tiedossa,kuinka suhtautuu toisiin kissoihin. Anselmi asettuu lepäilemään aina huoneen aurinkoisimpaan paikkaan josta tarkkailee, mitä ulkona tapahtuu. Anselmi arvostaisi todennäköisesti kovasti katettua ulkotarhaa. Poikaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Anselmi on hyvin vilkas ja vaatii kovasti virikkeitä tulevalta kodilta. Anselmissa on ainoastaan yksi ongelma; hän ei meinaa päästää pois luotaan! Anselmista löytyy kuvia,videoita ja lisätietoja fb-sivulta Sijaiskodin säpinöitä https://www.facebook.com/kissaranssi/. Lisätietoja Anselmista saa kotihoitajalta numerosta 040-7233707 Sanna. Anselmiin saa tulla tutustumaan paikanpäälle!

SaveSave

SaveSave