Hattivatti

Hattivatti varattu. Olen iso ja komea poika Hattivatti. En ole aivan varma mitä täällä eläintalolla asumisesta ajattelen. Toisinaan pidän silityksistä ja pään rapsutuksista, toisinaan taas haluan olla omissa oloissani. Etsin kotia, jossa saisin rauhassa totutella uuteen kotiin, kärsivällisen ja kissoja ymmärtävän ihmisen seurassa. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotettu, eli olen aivan valmis lähtemään uuteen kotiin! Ota yhteyttä eläintalolle, jos haluat minut uudeksi perheenjäseneksesi.

(kotihoidossa) Viltsu tässä terve! Olen kotia vailla mutta mitähän muuta sitä itsestäni sit kertoisin… Oon 8-vuotias (s. 2011) leikattu kissarouva, luonteeltaan aika varautuva, silittää saa sen pari sekuntia kerrallaan ja syliin on turha yrittää ottaa. Kyllä seurailen mielellään ihmisten tekemisiä, mutta enimmäkseen tykkään makailla raapimapuussa tai keittiön nurkassa. Ainoaksi kissaksi haluaisin.  Jos kiinnostuit tai tulee lisäkysymyksiä, heitä viestillä kotihoito.ksey@gmail.com niin tää mun väki hoitelee asioita sit eteenpäin ja vastailee kysymyksiin.

Aada (kotihoitdossa)

Hei, olen Aada-tyttö. Aluksi kehtasivat luulla minua pojaksi ison koon ja ulkonäköni perusteella, onneksi leikkauksen yhteydessä asia korjaantui. Iästäni ei ole tietoa, luultavasti olen 4-6 vuotias. Olen arka, en anna juurikaan koskea itseeni. Tarvitsenkin kodin jossa minua ymmärretään ja annetaan reilusti aikaa sopeutua. Olen tottunut muihin kissoihin ja olisikin hyvä jos uudessa kodissa olisi minulle kissakaveri. Minulla on pitkä kaunis harmaa-musta-valkoinen turkki. Olen hyvin perso ruuan perään ja kun lahjot minua herkuilla, tulen lähellesi helposti. Syön mieluiten omassa piilossani kuitenkin ainakin aluksi. Osaan käydä hiekkalaatikolla ja käyttää myös luukullista laatikkoa. En ole vielä paljoa uskaltanut leikkiä, mutta olen kerran tykännyt itsekseni juoksennella kissanminttu lelun perässä. Kysy lisää: kotihoito.ksey@gmail.com.

Helmut.jpeg

Helmut (kotihoidossa) kotia vailla. Olen oman tieni kulkija ja omissa oloissani mielellään olen ainakin näin alkuun. En ole kiukkuinen, mutta en tykkää kamalasti koskettelusta. Arahko poika olen, mutta en pure enkä sähise. Vaadin oman aikani tottuakseni ihmisiin. Soittelehan eläintalolle jos minua voisit perheenjäseneksi harkita, tai jätä yhteystietosi mailiin kotihoito.ksey@gmail.com niin kerromme lisää.