20190219_144705.jpg

Olen Mirri, arvoni tunteva vanharouva. Hienolta leidiltähän ei ikää kysytä mutta ihmisystävieni mielestä vuosia minulla on jo ihan vähintään 12+. Toiveeni vanhoille päiville olisi vielä se ihan oma ihminen ja uusi koti jossa eläkepäiväni saisin kaikessa rauhassa vietellä. Vaikka vuosia onkin jo kertynyt niin olen edelleen virkeä ja täysin perusterve, jaksan vielä kovasti kehrätä ja kiehnätä kun joku vaan on rapsuttelemassa. Luonteeltani olen kovin ystävällinen ja ihmisrakas ja ikääni sopivan rauhallinen. Olen aiemmin ollut ainoana kissana ja en oikein tiedä jaksaako sitä ainakaan noita nuorempia ja villimpiä kissakavereita katsella.. ikäistäni seuraa voisin kyllä vielä harkita. Ihmisistä ja lapsistakin pidän oikein kovasti mutta mielelläni en ihan taaperoikäisten kanssa pysyvästi asuisi, kaipaan jo kuitenkin enemmissä määrin sitä rauhaa ja hiljaisuutta. Minua saa tulla tapaamaan tänne Korian eläintalolle Puistolantie 9:ään, hoitajani toivoisivat kuitenkin että tapaamisen sopisi etukäteen puhelimitse (040 8215554) tai sähköpostilla (elaintalo.ksey@gmail.com)

Cas 497-18.jpg

Nimeni on Cas (kotihoidossa), olen nuorehko tyttökissa. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotettu.Rakastan pahvilaatikkoani, jossa tarkkailen maailman menoa päivittäin. En vielä luota ihmisiin, mutta uskon, että kärsivällisen ja meitä kissoja ymmärtävän ihmisen seurassa minusta tulisi reipas koti-kissa. Jos haluat antaa minulle loppuelämän kodin, niin ota yhteyttä eläintalolle tai laita sähköpostia kotihoitovastaavallemme: kotihoito.ksey(at)gmail.com

Helmut

Helmut (kotihoidossa) kotia vailla. Oman tien kulkija omissa oloissaan mielellään oleva. En ole kiukkuinen, mutta en tykkää kamalasti koskettelusta. Arahko poika. En pure enkä sähise. Vaatii oman aikansa tottuakseen ihmiseen. Soittelehan eläintalolle jos minua voisit perheenjäseneksi harkita, tai jätä yhteystietosi mailiin kotihoito.ksey@gmail.com niin kerromme lisää.

Viljami (kotihoidossa)

Olen nuori herra Viljami. Tulin Korian eläintalolta kotihoitoon muutama viikko sitten opettelemaan ihmiselämää. En kyllä vielä ymmärrä tätä touhua, yrittävät silitellä ja koskea mikä on ihan kamalaa. Olen vaan niin perso ruualle ja herkuille, että pakko on niiden antaa koskea jos samalla saa jotain syötävää. Olen tosi hyvä sähisemään, mutta nyt olen oppinut myös naukumaan jos minulla on jotain asiaa. Yleensä asiani koskee ruokaa… Viihdyn kovasti sängyn alla, mutta liityn kyllä välillä ihmisten seuraan etenkin jos tulee jotain vieraita ja jos ne vielä antaa herkkuja! Lempileluni on pullon korkki, mutta joskus pelaan kyllä ihan pallonkin kanssa. Olen tosi kiltti, mutta ihmisen kosketusta pelkään. Jos sinulla on mahdollisuus antaa minulle aikaa ja koti niin kulukorvaukseni on 110,- millä minut on leikattu, rokotettu, sirutettu ja annettu muutama matokuuri. Minua voi tulla sopimuksesta katsomaan, mutta varaudu kumartelemaan sängyn alle tai odottelemaan, että tulen oma-aloitteisesti katselemaan. Lisätietoja Viljamista ja yhteystiedot kotihoitajaan saat sähköpostitse kotihoito.ksey@gmail.com.