Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissat. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

Klikkaamalla kuvaa, saat siitä esille isomman version.

Tyttökissat:

Carola kh, Olen saanut kummin, kiitos!

Carola sijaitsee kotihoidossa. Carola on ujo tyttönen, joka on samassa paikassa Iinan kanssa. Carolaa ei suositella lapsiperheeseen. Kotihoitajan numeron saa eläintalolta.

juulia_lahi
Julia kh (olen saanut kummin, kiitos!)
JULIA: Miun nimi kyl taipuu Juuliaks. Mie oon töppöjalkain ja tukevan tanakka tytöntyllerö. Ja miulla on unelmana toooooosi rauhalline koti. Koska oon sellane itekkii. Mie häiriinnyn paljo kovast hälinäst. Vaik mie tykkään toisist kissoist ni mie en oikee jaksa niitten toilailuu katella vaa mie vetäy`yn tapittelee ikkunast kaukasuutee. Miul on tääl kissakavereina Pauli ja Inkeri ja me tullaa juttuu tosi hyvin. Mut en mie jaksa mellastaa niittenkaa. Varsinkii tuo Inkerin remmastaminen on miulle ihan liikaa. Miks ei vois vaa olla nätist ja pikkusen tönii hiiruu, mie vaa kysyn. Hoiturin mukaa mie oon luonteeltain sellain et viihtyisin varmast ihan hienost talon ainoonakii kissana. Mie oon nuor, vast pari vuotias typykkä. Kseyn kirjoille miut on kirjattu jo syksyllä 2016 eli pitkää täs on kotii etitty. Tänne sijaiskotii Haminaa mie tulin heinäkuussa 2017 toisest sijaiskoist joka ei miuta enää pystyny pitää. Alkuu olin tosi arka ja painelin karkuu vatta maata viistäen jos joku minuu yritti lähestyy. Vieraat minuu hirvittää vielkii mut hoiturii mie tulen jo omatoimisest moikkailee. Hää saa minuu toisinaa varovast vähä koskettaakii mut muitten en viel anna. Mie tykkään katella unelmoien ikkunast maailmaa mut ulos mie en enää haluu. Se o yliarvostettu paikka meille kissoille ja vaaroja täynnä. Korkias kiipeilypuus mie tykkään retkotella ja välil käyän napsiis pari raksuu. Mie oon siit erikoine et mie en juurkaa tykkää märkäruuast, raksuist vaa. Niit mie rouskuttelen mielellää. Jos miut omaksein halajaa ni oravannahoil ei onnistu vaa sata kymmenen euroa pitää käteistä löytyä. Ja tietysti mielellää vähä enemmänkii et saat piettyy miut ruuissa. Tuo miun nimellinen hintain pitää sisällää leikkuun, sirutuksen, rokotukset ja valtavan monee kertaa madotukset. Tutustumaa minuu saa tulla tänne sijaiskotii Haminaa. Tsufeetkii keitetää ja pullaa on. Lisätietoja miusta saa numerost 040-7233 707 tai veispuukista osotteesta Sijaiskodin säpinöitä

 

dav
Ilona ja Elsa VARATTU

Poikakissat

emppu
Emppu kh

Kenellä olisi sydäntä ja pitkää mieltä hyvätapaiselle kollille? Huonoista oloista kotoisin, mutta oppinut täysin sisäelämään, ja tulee ainakin narttu-kissojen kanssa hyvin toimeen. Empusta ei sylikissaa välttämättä tule, mutta varsin sympaattinen kissa hän on. Emppu ei osaa maukua, ääni kyllä kärisee hassusti. Emppu on vielä arka ja saattaa suhistakin jos kovasti jännittää. Emppu tarvisi paljon rakkautta ja kärsivällisyyttä, herkuille lahjomista ja yhteistä luottamuksen rakentamista. Lisätietoja: kotihoito.ksey@gmail.com

pauli
Pauli kh olen saanut kummin kiitos!
PAULI: Mie tunnistan myös nimet Patukka ja Pam-Pam-Pauli. Kseyn kirjoille miut on otettu jo vuoden 2016 lopul. Mist mie tulin, ei mitää muistikuvaa. Oon ollu tääl sijaiskodissa jo koht vuoden mut eipä siin, mie oon tarvinu tän ajan. Mie tulin tänne Ystävänpäivänä 2017 ja hiano ystävä oonkii. Olin tullessain tosi arka ja pelokas. Vietin ekat nelisen kuukautta jenkkisängyn alla. Tulin sielt pois vasta ku kuulin et auto peruuttaa pihast pois. Ja varmistin viel ikkunast et se varmast lähtee kans pois. Sit mie menin syömää ja voi että mie söinkii, iso poika ku oon. Mie aloin rohkaistuu tänne sijaiskotii tulleen Ihku-Inkeri myötä. Inkeri on kans koinettijä. Sijaiskodin hoituri laski meijät Inkerikaa tutustumaa toisiimme ja siit asti ollaa oltu ihan erottamattomat.
Minkälaine mie sit oon? No ensinnäkii mie oon iha aikuinen. Mitää tarkkaa lukuu en osaa sanoo mut sanotaa vaik et en ihan nuor mut en ihan ikäloppukaa. Semmonen komea keski-ikäne tumma komistus. Mie tykkään kissaseurast, yksin mie en haluu olla. Näit tyttöfendei miul on ollu jo monii ja kaik näis likoist on sanon et ”on se Pauli vaa herrasmies”. Mie on oo kiusaaja. Poikakavereit miul ei oo ollu et en oikee tiiä mitä niist tuumaisin. Enemmän ku mielellää lähettäs samaa loppuelämän kotii ton Ihku-Inkerinkaa. Mie oon leikkisä sälli. Ollaa sellasii iltahullui ton Inkerinkaa. Veetää hännät mutkallaa rallii ympäri kämppää, välillä Inkeri eessä, välillä mie. Hiirulaisiikii mie leikitän kovast ja jos hiirus sattuu olee minttuu niin meen ihan vallan höpsöks.
Mie oon iha kaikkiruokane ja iltakermat on iha pakko saaha. Muuten en pysty käyä nukkuu. Ihmisii miel vielkii totuttelen. Vierait pelkään siinä määrin et painelen soffan taakse enkä tul pois ennenko lähtevät tuvast. Hoiturii mie on pelkää, haistelen sen näppii ja tuun vieree toljottaa. Se sanookii et mie oon sellane Tuupovaaran tuijottaja. Annan mie joskus epähuomios silittääkii miun silkkist mustaa turkkii.  Mie etin aikuista kissakokenutta kotia, joka ymmärtää et mie oon viel vähä arka ja et miulle pitää antaa aikaa kasvattaa rohkeutta. Ja onhaa siul sanomattakii selvää et pihalle miuta ei saa laskee..Jos siust tuntuu et siul ois sellane koti tarjota, ni haeppa pankist sata juuroo ja ota yhteyttä hoiturii. Sata kymmenen juuroo o miun hintain. Se on halpa hinta näi valtavan komeest ja hianost sällist. Tuo hinta pitää sisällää madotukset, rokotukset, sirutuksen ja on miut leikattukii. Jos siust tuntuu et siul olis tarjota miulle (ja mielellää tuolle Inksulle) koin ni tuuppa tutustuu, takaan ettet pety 🙂 Lisätietoi miust saa numerost 040-7233 707 tai vasepuukki osotteest Sijaiskodin säpinöitä.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave