Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissat. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

Klikkaamalla kuvaa, saat siitä esille isomman version.

Tyttökissat:

ilona
Ilona kh (Olen saanut kummin, kiitos!)

Ilona 557/17 on utelias ja hän rakastaa ruokaa. Ilona seuraa tuttua ihmistä ja on kiinnostunut kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Erittäin leikkisä neiti, joka tykkää peilailla itseään äänen kera. Ilona on vielä ujo, joten ei lapsiperheeseen, jossa pieniä lapsia. Kysy lisää Ilonasta: kotihoito.ksey@gmail.com

 

071117Elviira
Elviira

Elviira on sosiaalinen ja juttelee paljon. Elviira on eläintalolla etsimässä kotia.

 

Lilja on ujo, mutta kiltti tyttö.

 

Julia on huomiota kaipaava kiltti tyttö, joka ei liiemmin välitä toisista kissoista. Harjaamisesta nauttii sen aikaa kun itselleen sopii. Tämä omanarvon tunteva neiti etsii kotia Eläintalolla.

Emo on kotihoidossa hoitanut kolme pentuaan esimerkillisesti ja etsii nyt omaa kotia. Hän on ollut lempeä ja hyvä kissaäiti pennuilleen, mutta ujostelee edelleeen ihmisiä. Olisi ihanaa saada emokissa samaan kotiin poikapentunsa kanssa (kuvaus Kissanpennut-sivulla), mutta luovutetaan myös erikseen tarvittaessa. Yhteydenotot kotihoitajaan Anne Nissinen ap.nissinen@gmail.com p.0503731522, joka mielellään kertoo lisää.

Dina kh (olen saanut kummin, kiitos!)

Dina-kissa etsii omaa kotia loppuelämän ajaksi. Ujo, hitaasti lämpiävä tyttö. Antaa jo silittää samalla kun syö kädestä. Ei oikein välitä toisista kissoista tai ainakaan kovin uteliaista kavereista. Ei perheeseen, jossa pieniä lapsia. Voisiko sinun kodissasi olla tilaa tälle kissalle? Luovutus Kseyn ehtojen mukaan. Kissa on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Lisätietoja kotihoitajalta: 0505832443/Minna

290317Carola
Carola kh, Olen saanut kummin, kiitos!

Carola sijaitsee kotihoidossa. Carola on ujo tyttönen, joka on samassa paikassa Iinan kanssa. Carolaa ei suositella lapsiperheeseen. Kotihoitajan numeron saa eläintalolta.

Iina kh, Olen saanut kummin, kiitos!

Iina sijaitsee kotihoidossa. Iina on ujo tyttönen, joka on samassa paikassa Carolan kanssa. Iinaa ei suositella lapsiperheeseen. Iina antaa silittää kun tilaisuus on oikea, ja nauttisi aikuisesta omasta ihmisestä paljon. Iina on alkuun hieman vieraskorea ja saattaa ujostella, mutta innostuu pian puskemaan ja nauttii rapsutuksista. Säikähtelee äkkiliikkeitä ja kovia ääniä, joten sopisi parhaiten rauhalliseen kotiin jossa saisi kasvatettua itseluottamustaan. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Kotihoitajan numeron saa eläintalolta.

sdr
Miuku (välityskissa)

Miuku etsii uutta kotia lapsien pahentuneen allergian takia ja välitetään suoraan vanhasta kodistaan uuteen ilman Kseyn sopimuksia. Miuku on 6-vuotias, leikkaamaton tyttö, joka on tottunut lapsiin ja koiriin. Miuku oli tullessaan arka, mutta on nyt jo rohkeampi. Sylikissa Miuku ei kuitenkaan ole. Miuku on syönyt e-pillereitä, mutta vanha omistaja suosittelee leikkausta. Miuku on asunut toisen tyttökissan kanssa, jolle on jo uusi koti löytynyt. Jos voit tarjota Miukulle kodin, olehan yhteyksissä 0442402331 / Jaana.

Poikakissat

071117Pontus
Pontus

Pontus on kookas ja lempeä poika. Pontus on eläintalolla etsimässä kotia.

 

071117Miska
Miska

Miska on hitaasti lämpenevä isokokoinen poika. Miska on eläintalolla etsimässä kotia.

 

 

Mustis on ihmisten paras kaveri, mutta ei ainakaan vielä halua olla tekemisissä toisten kissojen kanssa. Mustis etsii kotia Eläintalolla.

 

Erkki on noin 6-vuotias rauhallinen seuramies. Tulee Eläintalolla toimeen toisten kissojen kanssa. Tälle kaverille ruoka maistuu eikä turhia nirsoile. Erkki on isokokoinen mutta hyvin kiltti ja helppo käsitellä jopa eläinlääkärissä.

 

021017Hugo
Hugo KH

Hugo menisi mielellään samaan kotiin veljensä Gandalfin kanssa. Uudessa kodissa haluaisivat olla ainoita kissoja talossa.

021017Gandalf
Gandalf KH

Gandalf menisi mielellään samaan kotiin veljensä Hugon kanssa. Uudessa kodissa haluaisivat olla ainoita kissoja talossa.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave