Olen nuori herra Viljami. Tulin Korian eläintalolta kotihoitoon muutama viikko sitten opettelemaan ihmiselämää. En kyllä vielä ymmärrä tätä touhua, yrittävät silitellä ja koskea mikä on ihan kamalaa. Olen vaan niin perso ruualle ja herkuille, että pakko on niiden antaa koskea jos samalla saa jotain syötävää. Olen tosi hyvä sähisemään, mutta nyt olen oppinut myös naukumaan jos minulla on jotain asiaa. Yleensä asiani koskee ruokaa… Viihdyn kovasti sängyn alla, mutta liityn kyllä välillä ihmisten seuraan etenkin jos tulee jotain vieraita ja jos ne vielä antaa herkkuja! Lempileluni on pullon korkki, mutta joskus pelaan kyllä ihan pallonkin kanssa. Olen tosi kiltti, mutta ihmisen kosketusta pelkään. Jos sinulla on mahdollisuus antaa minulle aikaa ja koti niin kulukorvaukseni on 110,- millä minut on leikattu, rokotettu, sirutettu ja annettu muutama matokuuri. Minua voi tulla sopimuksesta katsomaan, mutta varaudu kumartelemaan sängyn alle tai odottelemaan, että tulen oma-aloitteisesti katselemaan. Kotihoitaja Anne voi sopia treffit numerosta 040-5087606 (klo 17-21 välillä).

KEVIN 21.11

Kevin on ka

Olen Kevin kiltti ja tykkään että minua silitellään. Lempiherkkujani ovat muikut! Sairastan lievää munuaisten vajaatoimintaa ja nyt olen erikoisruokavaliolla sen vuoksi. Etsin kotia jossa olisin ainoana eläimenä. Soittelehan eläintalolle jos minua voisit perheenjäseneksi harkita, tai jätä yhteystietosi mailiin kotihoito.ksey@gmail.com niin kerromme lisää.

Söpö

Söpö ikäarvio n. 15.v

Kävelevä kehruukone etsii uutta palvelusväkeä. Tämä rouva osaa hurmata olemuksellaan ympäristön.Söpö on erittäin seurallinen ja viettäisi päivät mieluusti sylissä rapsutettavana ja yöt vieressä nukkuen. Pelkästään jo katse saa Söpön juttelemaan ja kehräämään.  Söpö intoutuu välillä leikkimään paperipalloilla ja laservalon piste on aivan huippujuttu, Toisten kissojen kanssa Söpö ei tule toimeen, mutta koirien kanssa ei ole ongelmia tulla toimeen. Söpö on tottunut valjasulkoilija joten uudessa kodissa tulisi olla ulkoilu mahdollisuus joko valjaissa tai tarhassa satunnaisesti. 

Huolimatta jo kertyneestä iästä ei se Söpöstä päälle päin tai käytöksessä näy juuri laisinkaan. Keväällä Söpö kävi verikokeissa ja hammaskivenpoistossa ja näissä tutkimuksissa ei isompaa huolta noussut esille yleisvoinnista.
Söpö etsii kotia Ksey:n luovutusehtojen mukaan ja kuten kuuluu on myöskin leikattu, rokotettu ja sirutettu. Söpöä voi tiedustella numerosta: 0400448037.

Helmut

Helmut kotia vailla. Oman tien kulkija omissa oloissaan mielellään oleva. En ole kiukkuinen, mutta en tykkää kamalasti koskettelusta. Arhako poika. En pure enkä sähise. Vaatii oman aikansa tottuakseen ihmiseen. Soittelehan eläintalolle jos minua voisit perheenjäseneksi harkita, tai jätä yhteystietosi mailiin kotihoito.ksey@gmail.com niin kerromme lisää.

 

hila uusi
Hila (kotihoidossa)

Harvinainen tummasilmäinen kissa kotia vailla. Vain ainoaksi kissaksi, kissoja ymmärtävälle ihmiselle. Hila on vielä hieman arka, mutta on kehittynyt todella koko ajan , vaikka onkin jo 2 vuotias. Silittää antaa tietyissä tilanteissa. Tavallista elämää, nukkumista, ruokaa, leikkimistä ja siinä välissä vielä lisää ruokaa. Hyvinkin sosiaalinen, vaikka vielä kosketusta aristelee.  Hilan katse on huikea, se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Hilasta lisätietoja sähköpostitse kotihoito.ksey@gmail.com