Eläintalolla sijaitsevista kissoista voit olla yhteyksissä eläintalolle arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai elaintalo.ksey@gmail.com. Otathan aina yhteyttä sopiaksesi tutustumisajan!

Kotihoidossa olevien kissojen osalta kotihoitovastaavaan: kotihoito.ksey@gmail.com.  

Aina ennen yhteydenottoa tutustu luovutusehtoihimme ja käytäntöihimme täällä: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/

Ksey luovuttaa kissoja vain sisäkissoiksi. Ulkoilu on sallittua vain valjaissa tai ulkotarhassa.

Huom. Emme luovuta kissoja paikkoihin joista yhdistys tai eläinsuojeluviranomainen on aiemmin ottanut kissoja luovutuksina tai määräyksellä pois.

-4824736522802051343

Olen suloinen veijaripoika nimeltä Urho. Minulla on pehmeä, hailakan punainen turkki, valkoisin merkein. Olen talolla aika varautunut, mutta en tekisi pahaa kärpäsellekään. Talolle tullessani minulla oli nenässä ikävä haava, mutta se on onneksi jo parantunut. Minua saa hellästi silittää, mutta en ole vielä aivan varma pidänkö siitä. Ajan kanssa ja sen oikean ihmisen kanssa rentoudun ja puhkean kukkaan. Minut on leikattu, rokotettu ja sirutettu.

Jos lisäkysymyksiä herää tai haluat tarjota minulle loppuelämän kodin, ota yhteyttä eläintalolle ja sovi tutustumisaika puhelimitse arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. 

smart

**Koeajalla uudessa kodissa** Olen ihana tyttökisu nimeltä Tatu. Olen n. 5-vuotias kodinvaihtaja. Minulla on lyhytkarvainen, pehmeän pörheä musta turkki ja rinnassani on muutama valkoinen haiven. Rakastan ihmisiä! Kehrään ja hyrisen, leivon tassuilla ja hypin kämmeniä vasten, kun minua silitetään. Ainakaan eläintalolla en oikein viihdy sylissä, haluaisin mennä ennemmin tutkimaan paikkoja. En oikein pidä muista kissoista ja en välttämättä viihdy perheessä, jossa on pieniä lapsia. Kaipaan päästä rauhalliseen ja rakastavaan perheeseen. Minut on leikattu ja sirutettu. Tehosterokotuksen aika on elokuussa. 

Jos lisäkysymyksiä herää tai haluat tarjota minulle loppuelämän kodin, ota yhteyttä eläintalolle ja sovi tutustumisaika. Puh. arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com. 

smart

Olen n. 1-vuotias poika Roope. Olen kodinvaihtaja. Kävin kotikokeilussa, mutten tullut toimeen perheessä asustelevan kissan kanssa joten palauduin talolle etsimään uutta kotia. Vaikka tulen toimeen kaikkien kissatovereiden kanssa täällä eläintalon kissahuoneessa, niin uudessa kodissa voisin asustella ainoana kissana, ainakin aluksi. Olen todella leikkisä ja ihmisrakas. Tarvitsen paljon huomiota ja virikkeitä uudessa kodissa. *Lisäystä tarinaan: Mieluiten Uunon kanssa samaan kotiin! Roope ja Uuno ovat lähentyneet talolla. He leikkivät yhdessä ja nauttivat toistensa seurasta. Tämä kaksikko härnää yhdessä muut kissakaverit pois porukasta. Roope on käynyt kokeilemassa kahdessa kodissa ja palautunut. Roope tarvitsee kaltaisensa kissakaverin ja leikittäjiä.

Minut on leikattu, sirutettu ja tehosterokotuksen aika on pian. Jos haluat tietää lisää minusta tai olisit valmis tarjoamaan minulle loppuelämäni kodin niin otathan yhteyttä eläintalolle ja sovi tutustumisaika. Puh. arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

Minun nimeni on Neiti Näpsä! Olen reilu 5-v. kookas ja todella kaunis tyttökissa. Rakastan leikkiä ja syödä nameja. Olen todella utelias ja tulen heti tervehtimään. Rakastan silityksiä ja rapsutuksia. Tullessani olin erittäin arvaamaton ja sen takia minua on tutkittu paljon. Tutkimuksissa minulla todettiin alkava nivelrikko ja nyt on löytynyt lääke, jonka avulla olen vakaa ja rauhallinen. Syön lääkettä todennäköisesti loppuelämäni. Pidän siitä, kun hoitajani leikkivät kanssani ja silittelevät, mutta silloin tällöin minulle tulee edelleenkin hetki, kun haluan että minut jätetään rauhaan ja ilmoitan murisemalla, mikäli haluan omaa tilaa. Etsinkin rauhallista, kissoja ymmärtävää kotia jossa saan olla rauhassa silloin kun haluan, mutta jossa minua jaksetaan leikittää. En välttämättä sopeudu perheeseen, jossa on pieniä lapsia, muita eläimiä ja paljon hälinää.

Jos haluat tietää lisää minusta tai olisit valmis tarjoamaan minulle loppuelämäni kodin niin otathan yhteyttä eläintalolle ja sovi tutustumisaika. Puh arkisin klo 8-18 p. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

smartHei, Nimeni on Uuno! Olen melko iso ja komea poika. Tulen toimeen toisten kissojen kanssa hyvin ja toisinaan annan ihmistenkin tulla rapsuttamaan. Olen rohkaistunut talolla nopeasti ja parasta päivässäni on kun saa ruokaa! Minut on sirutettu, leikattu ja rokotettu ja olen valmis uuteen kotiin! *Lisäystä tarinaan: Mieluiten Roopen kanssa samaan kotiin! Roope on reipastuttanut Uunoa paljon ja heistä tullut kuin veljeksiä. Kaikki leikit ja kujeet tekevät yhdessä tuumin. Uuno tulee jo siliteltäväksi. Roope kävi kotikokeilussa ja Uuno ikävöi kaveriaan kovasti. Roopen palattua tämä kaksikko kulki huoneessa hännät kietoutuneena toisiinsa.

Jos haluat tietää minusta lisää tai haluat tarjota minulle kodin, ota yhteyttä eläintalolle. Tiedustelut arkisin klo 8-18 puh. 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com.

Tutustuthan luovutuehtoihimme ennen yhteydenottoa

IMG_16761

Olen kaunis tyttö Dina. Eläintalolla asustelu jännittää ja olen vielä varautunut ihmisten suhteen. Saavuin Ksey:lle pari vuotta sitten, mutta palasin eläintalolle viime syksynä omistajani pitovaikeuksien takia. Edellisellä omistajalla oli muita lemmikkejä ja taisin stressata siitä. Etsin kissoja ymmärtävää, rauhallista kotia, jossa voisin oppia luottamaan ihmiseen. Tulen toimeen toisten kissakavereiden kanssa ihan hyvin, vaikka emme ihan sydänystäviä olekaan. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotettu.

Olisi mukavaa jos tulisit tapaamaan minua eläintalolle. Sovi käyntisi eläintalon kanssa ja tutustu luovutusehtoihimme ennen käyntiäsi. Eläintalolle voit olla yhteydessä arkisin klo 8-18 välisenä aikana puhelimitse: 040 821 5554 tai sähköpostitse: elaintalo.ksey@gmail.com

20200120_135547

(Olen saanut kummin, kiitos!) (sijaiskodissa) Olen isokokoinen, hieman vanhempi rouva nimeltä Rusko. Suhtaudun ihmispalvelijoihini melko varauksella, enkä ainakaan vielä ole tottunut rapsutteluihin. Asustelin eläintalolla samassa huoneessa muutaman kissakaverin kanssa ja tulin heidän kanssaan toimeen ihan hyvin vaikka viihdyinkin mieluiten omissa piilopaikoissani tarkkailemassa. Nyt asustelen kotihoitajani luona. Minut on rokotettu, leikattu ja sirutettu. Voit tulla tutustumaan minuun kun sovit tapaamisen kotihoiovastaavan kanssa sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Laitathan sähköpostiin yhteystietosi.

Viivi ja Viiru
Viivi ja Viiru (kotihoidossa)

(Olemme saaneet kummin kiitos! (Sijaiskodissa) Olemme Äiti ja tytär Viiru (Musta, valkoisin merkein 13-v) ja Viivi (valkoinen, mustin merkein 11-v.) Olemme asuneet samassa kodissa koko ikämme, joten etsimme yhteistä uutta kotia.  Eläintalolla asustelu jännitti meitä aluksi, mutta meistä kuoriutui ihmisrakkaita kissoja, joille silitykset maittaa. Aamuisin olemme aina vastassa hoitajia ja kiehnäämässä jalkojen ympärillä. Olemme leikkisä ja reippaita. Toivomme löytävämme rauhallisen kodin, sillä säikähdämme kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä, uusiin tilanteisiin soputuminen voi kestää hetken. Emme tule toimeen toisten kissojen kanssa vaan vietämme aikamme mieluiten keskenämme. Asustelemme nykyään sijaiskodissa. Jos haluat tarjota meille kodin, voit olla yhteydessä kotihoitovastaavaan sähköpostitse: kotihoito.ksey@gmail.com. Muistathan laittaa yhteystietosi sähköpostiin.