Kotisivuillamme julkaistaan vain luovutusvalmiit kissat. Joskus kissa ehtii löytää kodin jo ennen nettiin pääsyä, tai välitetään muihin eläinsuojeluyhdistyksiin, joten kaikkia kodinetsijöitä ei julkaista nettisivuillamme. Poistamme kissat niiden varauksen tai luovutuksen myötä kotisivuiltamme.

Katso kissojen hinnasto ja luovutusehdot täältä. 

Kotihoitaja: toimitathan kuvan, nimen, sekä sukupuolen kissasta sähköpostitse kseyry@gmail.com mahdollisimman pian sen jälkeen kun kotihoidokkisi on luovutusvalmis. 

Klikkaamalla kuvaa, saat siitä esille isomman version.

Tyttökissat:

Uutta kotia etsii Misu suoraan vanhasta kodistaan ilman Kseyn sopimuksia. Misu on ollut osittain ulkokissana, pelkästään sisälläolosta seuraa pissavahinkoja. Misu tarvitsi uuden kodin muuton johdosta jo 1.8. mennessä. Lisätietoja Misusta, sekä nykyisen omistajan puhelinnumeron saa mailitse: toivonen.tanja@outlook.com. Otathan pian yhteyttä jos olet kiinnostunut!

Misu
Nöpö
Nöpö

Nöpö tässä hei, olen noin 15-vuotias tyttö. Vaikka ikäni on jo noinkin suuri, niin virtaa minussa on vaikka kuinka paljon. Rakastan rapsutuksia ja tulen niitä myöskin hakemaan.
Minut on leikattu jo ennen, kuin minut talolle tuotiin. Rokotukset, sirutukset ja madotukset minulle on tehty!
Minut luovutetaan samaan kotiin veljeni Öpnön kanssa. Meidät luovutetaan yhden kissan hinnalla.

Hila
Hila

Hei, olen Hila ja olen hiukan ujo tyttönen. Minua pääsee paijaamaan, kun ensin antaa hiukan herkkuja ja sitten lähestyy rauhallisesti. En ole aivan täysin tottunut ihmisiin ja kaikkeen hälinään, mutta varmasti ajan kanssa minusta tulee leppoisa sylikissa.
En ole aikaisemmassa elämässäni saanut juurikaan ihmis-kontaktia, mutta olen osoittautunut erittäin sopeutuvaksi yksilöksi. Vaadin vain oman aikani.
Minut on rokotettu, madotettu, sirutettu ja leikattu talolla ollessani.

Carola kh, Olen saanut kummin, kiitos!

Carola sijaitsee kotihoidossa. Carola on ujo tyttönen, joka on samassa paikassa Empun kanssa. Carola on rauhallinen kissarouva joka tykkää istua ikkunalaudalla ja haistella ulkoilmaa ristikosta. Carola on oppinut tottumaan ihmisiin ja vierastaa enää vain tuntemattomia. Carola suostuu jo syömään kädestä ja on rohkaistunut paljon. Carolaa ei suositella lapsiperheeseen. Tämä kissarouva on ollut kauan kotihoidossa ja ansaitsisi jo ihan oman ihmisen ja kodin. Kotihoitajan numeron saa eläintalolta.

Emppu

Emppu on kotihoidossa Carolan kanssa ja pitkään etsinyt sitä omaa kotiaan. Emppu on ujo ja sähisee vielä vieraille mutta on jo luottavaisempi ja olisi jo valmis jonkun omaksi kaveriksi. Emppu ei ole ronkeli ja nauttii kaikista ruoista. Emppu ei kaipaa sohvaa korkeammalle eikä haikaile ulos ollenkaan. Emppu on täysin sisäsiisti leikattu uros vaikka esittely onkin täällä tyttöjen puolella Carolan vieressä. Kysy lisää:kotihoito.ksey@gmail.com

img_4015
Söpö

Söpö ikäarvio n. 15.v
Omanarvon tunteva ehdoton katujen kuningatar etsii uutta palvelusväkeä. Söpö on erittäin seurallinen ja viettäisi päivät mieluusti sylissä rapsutettavana ja yöt vieressä nukkuen. Pelkästään jo katse saa Söpön juttelemaan ja kehräämään. Toisten kissojen kanssa Söpö ei tule toimeen, mutta koirien kanssa ei ole ongelmia tulla toimeen. Söpö on tottunut valjasulkoilija joten uudessa kodissa tulisi olla ulkoilu mahdollisuus joko valjaissa tai tarhassa. Söpö käytti ennen kissanhiekkaa, mutta alkoi omasta halusta käymään pelletillä.

Huolimatta jo kertyneestä iästä ei se Söpöstä päälle päin tai käytöksessä näy juuri laisinkaan. Keväällä Söpö kävi verikokeissa ja hammaskivenpoistossa ja näissä tutkimuksissa ei isompaa huolta noussut esille yleisvoinnista.
Söpö etsii kotia Ksey:n luovutusehtojen mukaan ja kuten kuuluu on myöskin leikattu, rokotettu ja sirutettu. Söpöä voi tiedustella numerosta: 0400448037

Poikakissat

img_4014
Nestori

Nestori ikäarvio n. 6.v
Kookas komea, mutta herkkä kollipoika Nestori etsii kotia toisen kissan kaveriksi. Huolimatta koostaan Nestori on täysin lempeä ja alistuvainen joten hakusessa olisi yhtä lempeä kaveri. Jossain tilanteissa Nestori on hiukan ujo joten rohkea kaveri olisi iso plussa josta saisi tukea. Rapsutukset sekä harjaus saa Nestorin puskemaan ja kehräämään tyytyväisyydestä.

Usein Nestori pötköttelee sohvalla ja nauttii elämästä, mutta innostuessaan narulelut ja leikki toisen kanssa ovat mieleisiä. Ruoka maittaa ja ruuan suhteen ei nirsoilua ole esiintynyt. Nestori on leikattu, sirutettu ja rokotukset ovat myös ajantasalla. Kotia Nestori etsii Ksey:n luovutusehdoilla. Nestoria voi tiedustella numerosta: 0400448037

Me olemme Jallu 1.3 v. (harmaa musta raidallinen)  ja Jekku 8kk (mustanruskea)
Omistajan allergian vaivatessa enemmän ja enemmän hän joutuu luopumaan meistä .

Olemme rokotetut, leikatut, sirutetut ja madotetut (tammikuu) kissanpojat.

Jallu
Olen sellainen erakkoluonne vaikka tuo kaveri minulla onkin.
Ihmisten rapsuttelusta ja vieressä nukkumisesta tykkään tosi paljon
jos ei ole muita kissoja lähellä, silloin kyllä kaikkoan jos muita ilmestyy.
Sovin hyvin myös perheeseen johon halutaan vain yksi kissa.
Ulkoilen valjaissa monta kertaa päivässä ja siitä todella tykkään.

Olen sisäsiisti ja syön lähestulkoon mitä vaan minun annetaan syödä.

Jekku
Olen erittäin energinen ihmisrakas kissanpoika.
Rakastan että minua rapsutellaan tämän tästä ja nukkuminen ihmisen vieressä on aivan ihanaa,
nyt olen vähän surullinen kun en tuon omistajan vieressä ei saa enää nukkua.
Ulkoilusta tykkään ja sinne pääsen valjaissa.
Kaiken pienen mitä lattialta löydän vien omaan jemmaan , ne on minun aarteita!
Kissakavereista tykkään ja niiden kanssa on kiva riehua.

Olen sisäsiisti ja ruuasta tykkään.

Yhteydenotot joko suoraan omistajalle

Mia Karjalainen p.0400488803
tai Kseylle.
Öpnö
Öpnö

Öpnö terve! Ikää mulla on 15-vuotta, ja oon melko rauhallinen tapaus. Tuun kyllä rapsutuksia kerjäämään, jos satut lähettyvillä olemaan!
Minut on leikattu silloin, kun olin nuori. Talolla minut on sirutettu, rokotettu ja madotettu kyllä.
Lähden samaan kotiin siskoni Nöpön kanssa ja meistä otetaan yhden kissan verran maksua.

Rollo29.5
Rollo

Koeajalla,mutta karkuteillä

 

Väinö

Mie oon Väinö.
Etin omaa loppuelämän kotia Pieksämäellä kotihoitajan luona. Toi ihminen kyl pystyy lähikuntiin ja Kymenlaaksoon asti miut toimittamaan jos siulla on tarjota maailman paras loppuelämän koti miulle. Saa miut kyl täältäkin hakea.
Mie en paljon vaadi; vain paljon ruokaa ja puhtaan hiekkalaatikon ja hirveesti rakkautta.
Tykkään kauheesti jutella ja olen kova poika leikkimään.
Joka päivä löyvvän uusia makuupaikkoja ja oon jo tosi rohkee. Aluksi mie en uskaltannu tulla pois tuolta yläkerrasta mutta nyt yritän jo valloittaa ton ruuan antajan sängyn.
Ihanaa on kun saan kattella ulos ikkunasta ja kuunnella linnun laulua, mutta ulos minusta ei ole enää menemään joten toivon semmoisen kodin jossa saan olla turvallisesti sisällä.
Eläinlääkäri on minnuu käsitelly ennen tänne Savvoon tuloa joten pentuloita mie en kyl enää laita alulle vaikka noitten tyttöjen kanssa tykkäänki vehtaa, täällä niitä on kolme.
Sit minnuu pisteltii piikeil ja joku siru laitettii nahan alle, mikä lie varashälytin.

Hintaa miulla pidetään 110 euroa ja sehän pitää laittaa Kseyn tilille ko mie oon niinko niitten kissa vaikka täällä Savossa olenkii nyt.
Otappa sie ihana immeinen yhteyttä ja pyyvvä miun yhteystiedot. Saat kysellä lisätietoja ja pyytää lisäkuvia. Vasepookissakin kun laittaa hakuun sijaiskodin kissanelämää niin saa nähhä miusta lisää kuvia ja lukea lisää tarinoita.
Läheppä nyt kauppaan ostamaan raksuja ja muita herkkuja minnuu varten valmiiksi. Laita seitä pakkaseen ja hiekkalaatikkoon kelpaa kaikki hiekoista pelletteihin, mie en oo ronkeli sen suhteen.

Mie jään ootteleen.
Rakkaudella Väinö

pauli
Pauli kh olen saanut kummin kiitos!
PAULI: Mie tunnistan myös nimet Patukka ja Pam-Pam-Pauli. Kseyn kirjoille miut on otettu jo vuoden 2016 lopul. Mist mie tulin, ei mitää muistikuvaa. Oon ollu tääl sijaiskodissa jo koht vuoden mut eipä siin, mie oon tarvinu tän ajan. Mie tulin tänne Ystävänpäivänä 2017 ja hiano ystävä oonkii. Olin tullessain tosi arka ja pelokas. Vietin ekat nelisen kuukautta jenkkisängyn alla. Tulin sielt pois vasta ku kuulin et auto peruuttaa pihast pois. Ja varmistin viel ikkunast et se varmast lähtee kans pois. Sit mie menin syömää ja voi että mie söinkii, iso poika ku oon. Mie aloin rohkaistuu tänne sijaiskotii tulleen Ihku-Inkeri myötä. Inkeri on kans koinettijä. Sijaiskodin hoituri laski meijät Inkerikaa tutustumaa toisiimme ja siit asti ollaa oltu ihan erottamattomat.
Minkälaine mie sit oon? No ensinnäkii mie oon iha aikuinen. Mitää tarkkaa lukuu en osaa sanoo mut sanotaa vaik et en ihan nuor mut en ihan ikäloppukaa. Semmonen komea keski-ikäne tumma komistus.
Mie tykkään kissaseurast, yksin mie en haluu olla. Näit tyttöfendei miul on ollu jo monii ja kaik näis likoist on sanon et ”on se Pauli vaa herrasmies”. Mie en oo kiusaaja. Poikakavereit miul ei oo ollu et en oikee tiiä mitä niist tuumaisin. Enemmän ku mielellää lähettäs samaa loppuelämän kotii ton Ihku-Inkerinkaa. Mie oon leikkisä sälli. Ollaa sellasii iltahullui ton Inkerinkaa. Veetää hännät mutkallaa rallii ympäri kämppää, välillä Inkeri eessä, välillä mie. Hiirulaisiikii mie leikitän kovast ja jos hiirus sattuu olee minttuu niin meen ihan vallan höpsöks.
Mie oon iha kaikkiruokane ja iltakermat on iha pakko saaha. Muuten en pysty käyä nukkuu.
Ihmisii miel vielkii totuttelen. Vierait pelkään siinä määrin et painelen soffan taakse enkä tul pois ennenko lähtevät tuvast. Hoiturii mie on pelkää, haistelen sen näppii ja tuun vieree toljottaa. Se sanookii et mie oon sellane Tuupovaaran tuijottaja. Annan mie joskus epähuomios silittääkii miun silkkist mustaa turkkii.
Mie etin aikuista kissakokenutta kotia, joka ymmärtää et mie oon viel vähä arka ja et miulle pitää antaa aikaa kasvattaa rohkeutta. Ja onhaa siul sanomattakii selvää et pihalle miuta ei saa laskee..
Jos siust tuntuu et siul ois sellane koti tarjota, ni haeppa pankist sata juuroo ja ota yhteyttä hoiturii. Sata kymmenen juuroo o miun hintain. Se on halpa hinta näi valtavan komeest ja hianost sällist. Tuo hinta pitää sisällää madotukset, rokotukset, sirutuksen ja on miut leikattukii. Jos siust tuntuu et siul olis tarjota miulle (ja mielellää tuolle Inksulle) koin ni tuuppa tutustuu, takaan ettet pety 🙂 Lisätietoi miust saa numerost 040-7233 707 tai vasepuukki osotteest Sijaiskodin säpinöitä.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave