Liity jäseneksi

Voit liittyä yhdistyksemme kannatusjäseneksi:

· jäsenmaksu 22 € /vuosi (aikuinen)
· jäsenmaksu 10 € /vuosi (alle 15-vuotiaat)
· ainaisjäsenmaksu 200 €

Maksut suoritetaan KSEY:n tilille Kouvolan Seudun Osuuspankki 575001-2100525 (IBAN FI74 5750 0120 1005 25). Merkitse nimesi ja osoitteesi viestikenttään, jotta tiedot välittyvät jäsenrekisteriin.

Jäsenet saavat postia yhdistykseltä yleensä kaksi kertaa vuodessa: keväällä jäsenlehden ja syksyllä jäsenkirjeen. Jäsenet voivat vaikuttaa yhdistyksen päätöksiin vuosikokouksissa. Sääntömääräinen vuosikokous pidetään maaliskuussa. Siellä valitaan myös yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet.

Vaalikelpoisia ja äänestysoikeudellisia ovat kahdeksantoista (18) vuotta täyttäneet yhdistyksen jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuosikokousta edeltävältä kalenterivuodelta tai vuosikokousvuodelta viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen vuosikokousta.

Lähetämme jäsenmaksut aina Kulkurit-jäsenlehtemme (https://issuu.com/kseyry) mukana toukokuussa. Muista pitää yhteystietosi ajan tasalla.

Jos et halua olla enää jäsenemme, voit ilmoittaa sen meille sähköpostitse kseyry@gmail.com, jolloin mitätöimme myös mahdollisesti tulleen huomautuslaskun.

Jäseniemme avulla rahoitamme ison osan toiminnastamme. Kiitos kaikille teille, jotka olette osa yhdistystämme. Jäsenten määrä on lukuna hyvin lähellä vuosittaisten kulkureiden määrää eläintalollamme. Ole mukana mahdollistamassa mahdollisimman monen kodittoman uutta elämää.

Jos et halua olla pelkkä kannatusjäsen, tule mukaan toimintaamme!