Liity jäseneksi

Voit liittyä yhdistyksemme kannatusjäseneksi:

· jäsenmaksu 22 € /vuosi (aikuinen)
· jäsenmaksu 10 € /vuosi (alle 15-vuotiaat)
· ainaisjäsenmaksu 200 €

Jäsenhakemukseksi katsotaan suoritettava maksu yhdistyksen tilille yhteystiedoilla. Maksut suoritetaan Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen tilille FI74 5750 0120 1005 25. Merkitse nimesi ja sähköposti- sekä postiosoitteesi viestikenttään, jotta tiedot välittyvät jäsenrekisteriin. Voit myös halutessasi laittaa meille sähköpostitse tiedon kseyry@gmail.com osoitteeseen, jos haluat jäsenkirjeen mieluummin sähköpostin liitteenä kuin postitettuna kotiisi. Tällöin säästät postikulujen verran eläinten varoja.

Jäsenet saavat postia yhdistykseltä yleensä kaksi kertaa vuodessa: keväällä (toukokuu) jäsenlehden ja syksyllä (marras-joulukuu) jäsenkirjeen. Jäsenet voivat vaikuttaa yhdistyksen päätöksiin vuosikokouksissa. Sääntömääräinen vuosikokous pidetään maalis- tai huhtikuussa. Siellä valitaan myös yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet.

Vaalikelpoisia ja äänestysoikeudellisia ovat kahdeksantoista (18) vuotta täyttäneet yhdistyksen jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuosikokousta edeltävältä kalenterivuodelta.

Lähetämme jäsenmaksut aina Kulkurit-jäsenlehtemme (https://issuu.com/kseyry) mukana toukokuussa (kuluvan vuoden jäsenmaksu saapuu touko- kesäkuussa Kulkurit-lehden mukana). Muista pitää yhteystietosi ajan tasalla.

Jos et halua olla enää jäsenemme, voit ilmoittaa sen meille sähköpostitse kseyry@gmail.com, jolloin mitätöimme myös mahdollisesti tulleen huomautuslaskun.

Jos jäsen ei maksa jäsenmaksuaan kuluvan vuoden loppuun mennessä, sääntöjen mukaan jäsen erotetaan vuoden vaihtuessa.

Jäseniemme avulla rahoitamme ison osan toiminnastamme. Kiitos kaikille teille, jotka olette osa yhdistystämme. Jäsenten määrä on lukuna hyvin lähellä vuosittaisten kulkureiden määrää eläintalollamme. Ole mukana mahdollistamassa mahdollisimman monen kodittoman uutta elämää.

Jos et halua olla pelkkä kannatusjäsen, tule mukaan toimintaamme!

Tästä voit ladata tietosuojaselosteen jäsenrekisteristämme. Tietosuojaseloste (PDF)