Iso osa tuloistamme on lahjoituksia yksityisiltä ihmisiltä, ilman niitä meillä ei ole varoja toimia. Yhdistykselle tulevien koirien määrä on kasvanut merkittävästi, ja erityisesti eläinten tyhjennyspaikat (>10 eläintä yhdessä ilmoitetussa paikassa) työllistävät yhdistystämme.  Tämä työ tulee takaamaan paremman elämän eläimille Kouvolassa jatkossa, ja vaikutus on selkeä myös ympäristössä. Tule eläintalolle tutustumaan toisen mahdollisuuden saaneisiin kissoihin avoimien ovien yhteydessä ja lahjoita lippaaseemme, tai siirrä tilillemme lahjoitus.  Vain yhdessä voimme auttaa alueemme kodittomia ja valvontaeläinlääkärin luovuttamia eläimiä.

Huom! Kirpputoritavaralahjoituksia ei enää vastaanoteta eläintalolle. Lahjoitukset vastaanottaa kirpputorivastaavamme. Laita viestiä kseyry@gmail.com niin ohjaamme viestisi oikealle henkilölle. Kirpputoripöytämme löydät Centtilästä Kellomäestä, pöytä nro 34.

Arpajaispalkinnoille on paljon tarvetta. Pika-arpamme ovat iso osa varainkeruutamme. Onko Sinulla, ystävilläsi, firmallasi lahjoittaa yhdistykselle palkinnoksi sopivia tavaroita? Kuluvanakin vuonna on useita tapahtumia joissa myydään myös arpoja. Pika-arpoihin sopii kaikenlainen uusi ja käyttämätön tavara laidasta laitaan, pikkutavarasta arvokkaampaan. Myös itse tehdyt tuotteet ovat hyviä palkintoja. Arvokkaampia palkintoja keräämme lista-arpajaisia varten. Palkintoja tarvitaan jatkuvasti, kautta vuoden, ilmoitus ei vanhene!

Ottaisimme mielellämme vastaan neulottuja villasukkia myyntipöytiimme markkinoille. Tarve on erityisesti aikuisten sukille. Eläinaiheiset myyvät parhaiten, mutta perussukatkin ovat erittäin tervetulleita. Myyntituotteemme tuotot menevät lyhentämättöminä suoraan eläinten hoitokuluihin eläintalollamme. Ota yhteyttä sähköpostitse kseyry@gmail.com ja tule mukaan käsityörinkiimme tuottamaan eläimille varoja uuteen mahdollisuuteen.

Eläintalon tarpeet:

Eläimet
– leluja kissoille
ruokaa kissanpennuille!
– laadukasta kuivaruokaa kissoille esim. eläinkaupan valikoimista (tukevat vastustuskykyä ja pitävät mahan kunnossa kissoilla paremmin)
– laadukasta märkäruokaa kissoille (myös markettien märkäruoat käyvät, halpismerkit eivät useimmiten kuitenkaan maistu)
– laadukasta kissanhiekkaa esim. Extreme Classic tai vastaava

Muuta
– Jätesäkkejä, siivousvälineitä, talouspaperia, kertakäyttöastioita
– Emme ota eläintalolle vastaan mattoja tai tyynyjä, sillä ne vievät liikaa tilaa roska-astioissamme.
-kahvia ja kahvitarvikkeita talon työntekijöille ja vapaaehtoisille sekä avoimen ovien vierailijoille.

Keräyslupamme

Keräämme rahaa eläinlääkärikuluihin, eläinten ruokien ja muiden tarvikkeiden hankkimiseen sekä eläintalon ylläpitomenoihin keräystilillemme FI60 5750 0120 1174 61. Meillä on tähän toistaiseksi voimassa oleva keräyslupa RA/2021/328 (myönnetty 19.3.2021).

Voit tukea toimintaamme myös yleisellä rahalahjoituksella tilille Kouvolan Seudun Osuuspankki  FI74 5750 0120 1005 25.
Huom. Jos siirrät maksun ostamastasi eläimestä etukäteen, tämä on oikea tili maksaa kyseinen summa.

Meillä on näille keräysluville keräyslippaita mm. eläinlääkäreiden vastaanotoilla, lemmikkieläinliikkeissä ja apteekeissa.

Kiitos lahjoituksestasi!

Voit myös lahjoittaa meille MobilePayn kautta, sekä maksaa maksuja sen avulla eläintalolla ja markkinoilla. Alla vastaanottajanumeromme.


Vastaanottaja nro: 36190 (yleistili jäsenmaksuille, talteenoton maksuille ja eläinten luovutusmaksuille)
Vastaanottaja nro: 98106 (eläinten ruokien ja muiden tarvikkeiden hankkimiseen sekä eläintalon ylläpitomenoihin)

Yhdistyksellä on myytävänä mm. käsityötuotteita, vanerituotteita, betonivaluja ja kasseja, joita ostamalla voit tukea toimintaamme. Tuotteita on myynnissä muun muassa järjestämissämme tilaisuuksissa ja esimerkiksi järjestöjen joulumyyjäisissä sekä Kouvolan seudun markkinoilla.

Lahjoita meille maalia, koukkuja ja vaneria vaneritöiden valmistukseen. Tai vinkkaa yritykselle, joka voisi näitä meille sponsoroida.

Haluatko tehdä KSEY:lle myyntituotteita myyjäisissä ja markkinoilla myytäväksi? Kaikenlaiset käsityöt ovat erittäin tervetulleita: Lasten pehmolelut, tyynyt, kassit, käsipyyhkeet, leluhiiret, kortit, tiffany-työt yms. Tapahtumiin haemme kaikenlaisia eläinaiheisia myyntituotteita.