Iso osa tuloistamme on lahjoituksia yksityisiltä ihmisiltä, ilman niitä meillä ei ole varoja toimia. Yhdistykselle tulevien koirien määrä on kasvanut merkittävästi, ja erityisesti eläinten tyhjennyspaikat (>10 eläintä yhdessä ilmoitetussa paikassa) työllistävät yhdistystämme.  Tämä työ tulee takaamaan paremman elämän eläimille Kouvolassa jatkossa, ja vaikutus on selkeä myös ympäristössä. Tule eläintalolle tutustumaan toisen mahdollisuuden saaneisiin kissoihin avoimien ovien yhteydessä ja lahjoita lippaaseemme, tai siirrä tilillemme lahjoitus.  Vain yhdessä voimme auttaa alueemme kodittomia ja valvontaeläinlääkärin luovuttamia eläimiä.

Huom! Kirpputoritavaralahjoituksia ei enää vastaanoteta eläintalolle. Lahjoitukset vastaanottaa kirpputorivastaavamme. Laita viestiä kseyry@gmail.com, niin ohjaamme viestisi oikealle henkilölle. Kirpputoripöytämme löydät Centtilästä Kellomäestä, pöytä nro 34.

Arpajaispalkinnoille on paljon tarvetta. Pika-arpamme ovat iso osa varainkeruutamme. Onko Sinulla, ystävilläsi, firmallasi lahjoittaa yhdistykselle palkinnoksi sopivia tavaroita? Kuluvanakin vuonna on useita tapahtumia joissa myydään myös arpoja. Pika-arpoihin sopii kaikenlainen uusi ja käyttämätön tavara laidasta laitaan, pikkutavarasta arvokkaampaan. Myös itse tehdyt tuotteet ovat hyviä palkintoja. Arvokkaampia palkintoja keräämme lista-arpajaisia varten. Palkintoja tarvitaan jatkuvasti, kautta vuoden, ilmoitus ei vanhene!

Ottaisimme mielellämme vastaan neulottuja villasukkia myyntipöytiimme markkinoille. Tarve on erityisesti aikuisten sukille. Eläinaiheiset myyvät parhaiten, mutta perussukatkin ovat erittäin tervetulleita. Myyntituotteemme tuotot menevät lyhentämättöminä suoraan eläinten hoitokuluihin eläintalollamme. Ota yhteyttä sähköpostitse kseyry@gmail.com ja tule mukaan käsityörinkiimme tuottamaan eläimille varoja uuteen mahdollisuuteen.

Eläintalon tarpeita, joissa voit auttaa

Pumppupullo 3kpl yleispesuaineelle
Pumppupullo 3kpl kloorille
Ilmastointi- ja pakkausteippiä, sekä toimistoteippiä
Sinitarraa
Hammasharjoja, kertakäyttö (lab. testeille)
Kirjekuoria A5
Yleispesuaine
Kloori
Harja ja rikkalapio (osa hyvin ruostuneita)
Korokejakkara 2kpl taiteltava
Roskapusseja
Jätesäkkejä
Kertakäyttökäsineitä
Jalkasuojia kertakäyttöisiä
Muoviessuja hihoilla tai ilman, kertakäyttöisiä
Hihasuojia, kertakäyttöisiä
Vesikannu tai useampi
Laastareita
Desinfiointiainetta haavoille
Pellettiä
Kissanhiekkaa
Kissojen märkäruokaa, hyvin maistuvaa (lista alla)
Miamor-herkkutahnaa
Dreamies-kissanameja
Rättitarpeita pyyhkeistä
Isoja pyyhkeitä eläinten pesua varten
Kissan valjaita leikkauskaulureiden pukemiseen

Ruokien toivelista (muitakin saa siis tuoda, mutta tässä maistuvampia mainittu, jos haluat kysyä toiveita)

Purina gourmet perle sekä mousse
Dagsmarkin leopardi, ilves, tiikeri
Sheban pussiruoat ja mousset
Pure Natural märkäruoat (ja raksutkin)
Feline Porta ja Applaws kana ja kalamärkikset
Royal Canin se vauvamousse
Animondan Vom Feinstein

Keräyslupamme

Keräämme rahaa eläinlääkärikuluihin, eläinten ruokien ja muiden tarvikkeiden hankkimiseen sekä eläintalon ylläpitomenoihin keräystilillemme FI60 5750 0120 1174 61. Meillä on tähän toistaiseksi voimassa oleva keräyslupa RA/2021/328 (myönnetty 19.3.2021).

Voit tukea toimintaamme myös yleisellä rahalahjoituksella tilille Kouvolan Seudun Osuuspankki  FI74 5750 0120 1005 25.
Huom. Jos siirrät maksun ostamastasi eläimestä etukäteen, tämä on oikea tili maksaa kyseinen summa.

Meillä on näille keräysluville keräyslippaita mm. eläinlääkäreiden vastaanotoilla, lemmikkieläinliikkeissä ja apteekeissa.

Kiitos lahjoituksestasi!

Voit myös lahjoittaa meille MobilePayn kautta, sekä maksaa maksuja sen avulla eläintalolla ja markkinoilla. Alla vastaanottajanumeromme.
Vastaanottaja nro: 36190 (yleistili jäsenmaksuille, talteenoton maksuille ja eläinten luovutusmaksuille)
Vastaanottaja nro: 98106 (eläinten ruokien ja muiden tarvikkeiden hankkimiseen sekä eläintalon ylläpitomenoihin)

Hyvä tapa auttaa on myös ryhtyä kuukausilahjoittajaksi. Lue siitä lisää tällä sivulla: Kuukausilahjoittaminen

Yhdistyksellä on myytävänä mm. käsityötuotteita, vanerituotteita, betonivaluja ja kasseja, joita ostamalla voit tukea toimintaamme. Tuotteita on myynnissä muun muassa järjestämissämme tilaisuuksissa ja esimerkiksi järjestöjen joulumyyjäisissä sekä Kouvolan seudun markkinoilla.

Lahjoita meille maalia, koukkuja ja vaneria vaneritöiden valmistukseen. Tai vinkkaa yritykselle, joka voisi näitä meille sponsoroida.

Haluatko tehdä KSEY:lle myyntituotteita myyjäisissä ja markkinoilla myytäväksi? Kaikenlaiset käsityöt ovat erittäin tervetulleita: Lasten pehmolelut, tyynyt, kassit, käsipyyhkeet, leluhiiret, kortit, tiffany-työt yms. Tapahtumiin haemme kaikenlaisia eläinaiheisia myyntituotteita.