Joulunajan ruokakeräyksiä

Iitin käsityöläisten Joulupuoti, sekä Elimäen S-Market Pestoo ottavat seuraavan viikon ajan vastaan ruokalahjoituksia eläintalollemme. Parhaiten menee kissan märkäruokana Latz-pussit, joten niitä ensisijaisesti toivomme. Toki parempiakin ruokia annamme tosi mielellämme. Muun muassa Gourmet mousse -märkäruokapurkit ovat tosi hyviä kissanpennuille syömisen opetteluvaiheessa ja jälkeenkin. Laatu on tärkeämpää kuin lahjoituksen määrä. Lahjoituksia voi viedä normaalistikin moniin eläinkauppoihin meille, kysy rohkeasti kassalta jos haluat ostaa paikallisesta eläinkaupasta eläintalollemme joululahjan. Käymme sen kyllä noutamassa. Eläintalolle voi toki tilata myös verkkokaupoista suoraan eläintalon ovelle toimituksia, niistä olemme todella kiitollisia. Ruokakeräyksiä voi ilmestyä paikallisiin liikkeisiin ym. lisää, ja niitä saa ehdottomasti kuka vain järjestää, kunhan vain sopii asiasta kanssamme ensin että olemme tietoisia. Kiitos sinulle joka lahjoitat ruokakomeroiden täytettä pyhiksi ja alkuvuoteen, olet eläimillemme tärkeä.

Eläintalolle ei oteta vierailijoita toistaiseksi kuin erikseen puhelimitse sovitusti

TIEDOTUS: Vallitsevan Kymenlaakson koronatilanteen takia Kseyn hallitus on päättänyt tiukentaa eläintalon käytäntöjä. Tavoitteemme on pitää työntekijämme ja muut eläintalon aktiivit ja harjoittelijat ym. terveinä ja turvallisissa oloissa ja eläimet hyvin hoidettuina.
TÄSTÄ JOHTUEN:
-Eläintalolle ei oteta vastaan vierailijoita muuten kuin erikseen sovittuna ja välttämättömistä syistä (talteenoton asiakkaat ja eläinten adoptoijat ym, ja vain puhelimitse erikseen sopien). Tämä koskee myös pihaa, joten otamme tällä viikolla käyttöön portin pihatielle.
-Eläintalollamme otetaan vieraille käyttöön maskivelvoite sisätiloissa, samoin työntekijämme ovat sitoutuneet käyttämään maskia asiakaspalvelussa, ja kauppa-ja eläinlääkärikäynneillä.
-Emme ota vastaan tavaralahjoituksia eläimille, emmekä kirpputoritoimintaan. Vain ruokalahjoitukset ja kissanhiekat ovat toiveissamme tällä hetkellä. Lahjoitukset voi jättää pihalle ulko-oven eteen sovitusti ilman lähikontaktia, ja meille voi aina soittaa jos on tarvetta keskustelulle. Eläintalon väkemme hoitavat kiireisinä tällä hetkellä rutiinitöiden lisäksi muutamaan populaatiopaikkaa joten eläintalollamme on tällä hetkellä paljon sairaita eläimiä ja on erittäin tärkeää että paikalla on osaavaa ja tervettä henkilökuntaa huolehtimassa kodittomista. Kiitos ymmärryksestäsi asiassa, ja pahoittelumme turhaan eläintalolle saapuneille ja mielensä tästä pahoittaneille. Eläimille etsitään edelleen koteja ja erikseen sovitut ja tärkeät vierailut eläintalolla ovat ehdottomasti sallittuja. Meidät saa puhelimitse kiinni arkisin sekä viikonloppuisin klo 8-18. Eläintalon saa kiinni myös sähköpostitse elaintalo.ksey@gmail.com, sekä Facebook-viesteillä arkisin, mutta olethan kärsivällinen vastausta odotellessasi. Puhelinsoitto on ensisijainen yhteydenpitotapamme.

Vuosikalenterit 2021 myynnissä nyt

Kseyn 2021 vuosikalenterit ovat nyt myynnissä Kouvolan ja Kuusankosken eläintarvikekaupoissa, Etolassa, Evidensiassa, Papulaarissa ja Citybardurillassa. Voit myös sopia noudon eläintalolle kun maksu on suoritettu ja näkyy tilillämme. Noutoajankohdasta sovitaan erikseen.
Maksutiedot: Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys FI74 5750 0120 1005 25, viite 2600. Voit maksaa myös MobilePaylla numerolla 36190. Kirjoita MobilePay maksuun viesti Kalenteri 2021, viitettä ei tarvita. Kalenterin voit tilata tällä lomakkeella: https://forms.gle/J9ZRaPC66PVTbBLY8

Avoimet ovet sekä kirpputoritavaran vastaanotto ovat toistaiseksi vielä peruttuja.

Sovi eläintalon kanssa erikseen puhelimitse tai sähköpostitse elaintalo.ksey@gmail.com mahdollisista käynneistä eläintalollamme. Kirpputoritavaraa emme ota tämän vuoden puolella ollenkaan vastaan koronan ja hyvin täysien varastojen takia.

Vuoden 2020 jäsenlehti Kulkurit nyt luettavissa myös digitaalisesti

Jäsenlehtemme Kulkurit nyt luettavissa myös diginä!

MobilePay maksutapana

Yhdistykselle voit maksaa ja lahjoittaa myös MobilePay-mobiilisovelluksella. Alla vastaanottajakoodimme:
Vastaanottaja nro: 12749 (eläinten kulut tili)
Vastaanottaja nro: 36190 (yleistili jäsenmaksuille, talteenoton maksuille ja eläinten luovutusmaksuille)
Vastaanottaja nro: 98106 (eläintalon kunnostustili)

Uusia yhteistyökumppaneita

Yhdistyksemme on sopinut jäsenilleen Metsäkulman Eläintuhkaus Oy:ltä yrityksen tuotteista ja koulutuksista 10% alennuksen. Eläintuhkauksesta alennus on 5%. Lisätietoja yrityksestä löydät heidän kotisivuiltaan: https://www.metsakulman.com ja Facebook-sivulta https://www.facebook.com/metsakulmanelaintuhkaus/
Päämääränä yhteistyöllä on eläinten hyvinvoinnin edistäminen eläimen koko elinkaaren aikana.
Pyydä tarvittaessa jäsenyydestä sähköinen tulostettava todistus sähköpostitse kseyry@gmail.com tai sovi sen noudosta eläintaloltamme.

Yhdistyksemme on sopinut Kiveen Kaiverrettu Oy:n kanssa Kseyn eläimien kustannuksia rahoittavan sopimuksen, jossa ostamalla koodilla KSEY2020 lemmikin hautakiven, rahoitat lokakuussa 2020 kodittomia eläimiämme 40 eurolla (Pieni hautakivi) tai 50 eurolla (Iso hautakivi, johon voit laittaa useamman lemmikin kuvan). Voit tilata muistokiven myös ilman KSEY2020 koodia käyttämällä suoraan linkkiä: https://www.kiveenkaiverrettu.fi/kumppani/kouvolan-seudun-elainsuojeluyhdistys-ry

Lue lisää: https://www.kiveenkaiverrettu.fi ja https://www.facebook.com/Kiveen-Kaiverrettu-110958730569741/

Yhdistyksen säännöt muuttuivat

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) on 15.1.2020 rekisteröinyt käyttöön uudet säännöt Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle. Sääntömuutoksista päätettiin yhdistyskokouksessa 15.10.2019. Uudet säännöt löytyvät kotisivulta täältä: https://ksey.net/etusivu/yhdistys/saannot

Uudet säännöt ovat heti voimassa ja ne vaikuttavat jäsenrekisterin, sekä yhdistyksen hallituksen valinnan ja vuosikokouksen käytäntöihin. Uusissa säännöissä korostetaan myös eri yhdistysten välillä tehtävää yhteistyötä aiempaa enemmän sekä toiminnan laajentumista oman alueemme ulkopuolelle yhteistyöyhdistysten kautta.

Talteenottosopimus 2020-2023 Kouvolan kaupungin kanssa

Kouvolan ja Iitin talteenottotoiminta jatkuu vuonna 2020 Kseyllä normaaliin tapaan. Myös Iitin alue pysyy toistaiseksi Kouvolan talteenottosopimuksessa.

Lahjoituksien toimittamisesta eläintalolle

Eläintalon ulkoeteiseen ei enää jatkossa saa jättää lahjoituksia sopimatta. Olethan siis yhteyksissä jo ennen tavaroiden tuontia. Ulkoeteisen ollessa hätäpoistumistie, on tärkeää pitää käytävät tyhjinä. Meille tulee myös paljon tavaraa, jolle meillä ei ole käyttöä, ja näiden viemisestä kierrätyskeskukseen tulee eläimien rahoille kuluja.

Kseyn kirpputoripöytä Centtilässä pöytänumerolla 34

Yhdistyksemme kirppis on jälleen toiminnassa Centtilässä Kellomäessä. Käyhän vilkaisemassa pöytää numero 34 ja tue toimintaamme ostamalla kirppistavaroitamme.

Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme vastaavamme sähköpostiin airi.korpela2@gmail.com. Kirpputoritavaraa ei oteta vastaan eläintalollemme ilman etukäteen asiasta sopimista, sillä eläintalolla ei ole tilaa varastointiin ja haluamme harkita kirpputoritavaran vastaanottamista ennen sen meille toimittamista. 

Lintuasioissa olethan yhteyksissä suoraan Pyhtään Lintuhoitolaan eläintalomme sijaan

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin tarpeen mukaan viikollakin. Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.


ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-18 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.