Avoimien ovien ajat eläintalolla

Avoimet ovet yleisölle Korian eläintalolla: 17.12.22 klo 14-16 Eläintalon joulu. Laita päivämäärä jo talteen ja tervetuloa tutustumaan kotia etsiviin kissoihimme.

Kakkutukun tuotteiden myynnillä varoja

Kseylle tulee nyt kissoja todella isoissa määrin syksyn myötä, ja populaatiopaikkojen tyhjennykset kuormittavat taloutta kovasti. Myös toukokuussa syntyneiden kissanpentujen leikkaukset tekevät laskuja juuri nyt syksyllä. Laskut ovat suuria. Olisitko mukana keräämässä varoja eläinten kulujen rahoittamiseksi? Ilmoita minulle jos olet! 

LUO OMA TILAUSLOMAKE: Voit rekisteröityä Kseyn varainkeruuseen mukaan tämän linkin kautta: https://www.kakkutukku.fi/omatsivut/DAJYDE

Rekisteröityminen luo sinulle verkkolomakkeen johon voit kirjata tilauksia mitä saat tutuilta, ja samalla lomakkeella myös omat tuttusi voivat kirjata oman tilauksensa sinulle itse. Näen reaaliajassa syötetyt tilaukset omalle sivullani Kakkutukun verkkopalvelussa. 

MYY KUVASTON AVULLA: On myös aivan ok ottaa tilaukset kuvastolle tai erikseen jotenkin muuten, ja toimittaa tieto sitten minulle viimeistään 27.11.22. Toivoisin tietojen toimittamista (kerralla, tai parissa osassa) sähköpostitse ensisijaisesti niin saan niitä syötettyä isomman erän kerralla enkä hukkaa osaa esimerkiksi tekstiviestien joukkoon. 

NOUDA KUVASTOJA: Vien kuvastoja keskiviikkona 9.11. eläintalon sisäeteiseen noudettavaksi itsenäisesti. Noudon voi tehdä milloin vain, sillä ovi ei ole lukossa eikä eteisessä käyminen laukaise hälytyksiä. 

TUOTTEISSA ALLERGEENIT PAREMMIN KERROTTU: Kakkutukun tuotteissa on nyt mukana myös uutuuksia, kuten Annen leivoskeksit, Pirjon Punssirullat, ja Vilman välipalapatukat. Saatavilla on myös vain vuoden lopussa saatavaa Tonttumuorin piparisydämet -rasiaa, josta saa helposti myös laktoosittomille, maidottomille ja vegaanista ruokavaliota noudattaville henkilöille sopivia syötäviä kuusen- tai kodinkoristeita kun ne koristelee kuorrutuksella joulukuun päivämäärillä tai ihmisten ja eläinten nimillä. Tuotteisiin on merkitty nyt paremmin mitkä ovat vegaanisia (eli samalla myös maidottomia) ja mitkä gluteenittomia. Vegaaniset piparit ja keksit ovat monille hyvä vaihtoehto joulun konvehtien korvaajaksi! Kaupasta on samanlaisia vegaanisena vaikea löytää. Kaikki Kakkutukun tuotteet näkyvät täällä: http://www.kakkutukku.fi/tuotteet 

TILAUKSEN JÄLKEEN: Kun tilaukset on kaikki kirjattu sisään, lähetän tilauksen 27.11 iltasella. ja olen teihin yhteyksissä maksamistietojen ja toimituksen tiimoilta uudelleen. Sovitaan tuotteiden nouto vaikka eläintalolle, tai tuon myös sovittuun paikkaan muualle. 

Kerään kaikki maksut itselleni ensin, ja maksan sitten laskun, ja tilitän varat Kseyn tilille. Maksu on siis joulukuun ensimmäisellä viikolla. Toimitus on tämän viikon jälkeen eli joulukuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Tekemästäni tilityksestä on mahdollista saada kuvankaappaus nähtäväksi, ja kerron vielä loppukuulumiset kaikille myyjille missä tiedotan meidän varainkeruun lopputuloksen. 

TAVOITE: Tavoitteemme on 360 myytyä rasiaa, eli yhteensä 1000€. Viime vuonna keväällä tuplasimme tavoitteen summan, mikä oli todella uskomatonta! Toivottavasti nyt lähtee väkeä mukaan myös hyvin ja saadaan eläimille uusia tulevaisuuksia yhdessä rahoitettua.  T. Sari Metsälä, puheenjohtaja

Vapaaehtoistyön tekijäksi?

Olemme julkaisseet vapaaehtoistyöistämme esityksen kotisivuillamme. Katso esitys erilaisista auttamistavoista Lahjoita aikaasi-sivulta.

Yhdistyksemme vuosikalenteri vuodelle 2023 on ilmestynyt. Hinta on 15€/kpl. Käy ostamassa eläintalolta tai aktiiveiltamme, tai pyydä postitusta. Postituksen hinta on 4,20€/kpl ja maksussa tulee viestikentässä näkyä toimitusosoite.

Meiltä monesti kysytään mitä erityisesti tarvisimme lahjoituksena. Olemme nyt päivittäneet eläintalon lahjoitustarpeiden listan. Sen löydät Lahjoita meille -sivulta.

Eläintalolla asioiden hoito ja kirpputorilahjoitukset

Sovi eläintalon kanssa erikseen puhelimitse tai sähköpostitse elaintalo.ksey@gmail.com mahdollisista käynneistä eläintalollamme. Kirpputoritavaran vastaanotosta päättää vastaavamme johon voit olla yhteyksissä sähköpostitse airi.korpela2@gmail.com.

Yhteistyökumppaneita

Yhdistyksemme on sopinut jäsenilleen Metsäkulman Eläintuhkaus Oy:ltä yrityksen tuotteista ja koulutuksista 10% alennuksen. Eläintuhkauksesta alennus on 5%. Lisätietoja yrityksestä löydät heidän kotisivuiltaan: https://www.metsakulman.com ja Facebook-sivulta https://www.facebook.com/metsakulmanelaintuhkaus/
Päämääränä yhteistyöllä on eläinten hyvinvoinnin edistäminen eläimen koko elinkaaren aikana.
Pyydä tarvittaessa jäsenyydestä sähköinen tulostettava todistus sähköpostitse kseyry@gmail.com tai sovi sen noudosta eläintaloltamme.

Yhdistyksemme on sopinut Kiveen Kaiverrettu Oy:n kanssa Kseyn eläimien kustannuksia rahoittavan sopimuksen, jossa ostamalla koodilla KSEY2021 lemmikin hautakiven, rahoitat kodittomia eläimiämme 20 eurolla (Pieni hautakivi) tai 30 eurolla (Iso hautakivi, johon voit laittaa useamman lemmikin kuvan). Kuponkikoodilla saat myös itse ilmaisen postituksen sekä 40€ alennuksen yli 100€ tuotteista. Voit tilata muistokiven myös ilman KSEY2021 koodia käyttämällä suoraan linkkiä: https://www.kiveenkaiverrettu.fi/kumppani/kouvolan-seudun-elainsuojeluyhdistys-ry

Lue lisää: https://www.kiveenkaiverrettu.fi ja https://www.facebook.com/Kiveen-Kaiverrettu-110958730569741/

Kseyn kirpputoripöytä Centtilässä pöytänumerolla 34

Yhdistyksemme kirppis on toiminnassa Centtilässä Kellomäessä. Käyhän vilkaisemassa pöytää numero 34 ja tue toimintaamme ostamalla kirppistavaroitamme.

Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme vastaavamme sähköpostiin airi.korpela2@gmail.com. Kirpputoritavaraa ei oteta vastaan eläintalollemme ilman etukäteen asiasta sopimista, sillä eläintalolla ei ole tilaa varastointiin ja haluamme harkita kirpputoritavaran vastaanottamista ennen sen meille toimittamista. 

Lintuasioissa olethan yhteyksissä suoraan Pyhtään Lintuhoitolaan eläintalomme sijaan

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.