• AVOIMET OVET on totuttuun tapaan keskiviikkona 17.1. klo 17-19! Tervetuloa!******
  Voit osallistua yhdistyksen kissojen uuden talon tukemiseen lahjoittamalla tilille FI30 5750 0120 1608 75. Lupanumero: RA/2017/1047, keräyslupa voimassa: 1.11.2017-31.10.2019.
  ******
 • Kseyn kalenterit 2018 nyt myynnissä! Hinta on 10€/kalenteri. Hae omasi eläintalolta!

  2017-11-05 14.10.15
  Kseyn kalenteri 2018 : 10€/kpl
 • MiuMau-mokkaa, miu maun mukkaa! Tue kodittomia kissoja ja nauti aamukahvina Papulaarin ihanaa mokkaa 9,50€/paketti. Kyseessä on tumma kolumbialainen suodatinkahvi, ja pakkaus on 150g. Mokkapakettisi voit noutaa Papulaarista! Myöhemmin saatavana myös meidän tapahtumista.
  miumaumokkaa
  MiuMau-mokkaa 9,50€/kpl
 • Yhdistyksen yleiskokouksessa 12.12.17 saimme jäsenistöltä luvan käynnistää eläintalon rakennushankkeen. Tulemme siis näillä näkymin purkamaan hankkeessa eläintalomme vanhan osan pois, ja rakentamaan sen tilalle, nykyisen eristyksen tilojen jatkeeksi, uuden osan taloa. Hankkeen myötä yhdistyksemme alkaa pitämään myös eläinsuojelun ja -hoidon tiimoilta kerhoja uusien tilojen valmistuttua. Rakennussuunnitelma, rakennuslupa, ja hankerahoituskuviot ovat jo pääosin valmiita ja nyt alkaa hankkeen töiden kilpailutus. Otamme mielellämme hankkeeseen mukaan sponsoreita ja talkoovoimaa. Voit myös omalta osaltasi olla mukana rakentamassa eläintaloa lahjoittamalla rakennustilillemme, lisätietoa täällä: https://ksey.net/etusivu/lahjoita-meille/.-
 • Yhdistyksellämme on kova kysyntä arpajaispalkinnoille, joilla teemme ison osan varainkeruustamme tapahtumissa. Jos sinulta löytyisi lahjoittaa jotain sopivaa, tai haluaisit käydä niitä ostelemassa vaikkapa Tiimarista tms niin kaikki uudet ja palkinnoksi sopivat otetaan kiitollisena vastaan!
 • Rätti- ja aluskaappimme ja -varastomme ovat aivan täynnä ja eläintalolle ei tällä hetkellä toivota tekstiililahjoituksia, kiitoksia kaikille lahjoittaneille.
 • Kuppivarastomme ovat täynnä ja pidämme taukoa toistaiseksi niiden vastaanottamisesta.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin viikollakin. Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.

ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-20 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave