Lokakuun alusta eläintalollamme ei enää pidetä joka keskiviikko avoimia ovia eläintalon rakennushankkeen aktiivisen vaiheen käynnistyessä!

Lokakuussa aloitamme eläintalon rakennushankkeen toimet ja luovutusvalmiita eläimiämme voi tulla katsomaan hetken aikaa vain erikseen sovittaessa ja kissoja tositarkoituksella etsivät. Eläimiä siirretään nyt kotihoitopaikkoihin ja muihin yhdistyksiin mahdollisuuksien mukaan joten jos harkitset jonkun tämän hetkisen kissamme adoptointia, olehan hetimmiten yhteyksissä. Talteenottotoiminta jatkuu entiseen malliin eläintalomme laajennusosassa sekä piharakennuksemme uusissa eläintiloissa.

Tiedotamme asioista enemmän kun asiat selkeytyvät suunnitelmiltaan.

——

Yhdistyksemme kirppis on jälleen toiminnassa Centtilässä Kellomäessä. Käyhän vilkaisemassa pöytää numero 34 ja tue toimintaamme ostamalla kirppistavaroitamme.

 

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.

TIEDOTE: Emme vastaanota toistaiseksi kuppeja, alusia tai rättejä eläintalollemme. Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme sähköpostiin kseyry@gmail.com, josta ohjaamme ne vastaavallemme.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin viikollakin. Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.

ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-18 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave