Avoimet ovet ovat toistaiseksi vielä peruttuja.

Sovi eläintalon kanssa erikseen puhelimitse tai sähköpostitse elaintalo.ksey@gmail.com mahdollisista käynneistä eläintalollamme.

Pihakirppis Kuusankoskella

Ksey järjestää 31.7. klo 10-14 pihakirppiksen kodittomien eläinten hyväksi Kuusankoskella osoitteessa Valtakatu 35 (takapihalla). Paikalla kahvitarjoilu. Tervetuloa!

MobilePay maksutapana

Yhdistykselle voit maksaa ja lahjoittaa myös MobilePay-mobiilisovelluksella. Alla vastaanottajakoodimme:
Vastaanottaja nro: 12749 (eläinten kulut tili)
Vastaanottaja nro: 36190 (yleistili jäsenmaksuille, talteenoton maksuille ja eläinten luovutusmaksuille)
Vastaanottaja nro: 98106 (eläintalon kunnostustili)

Uusia yhteistyökumppaneita

Yhdistyksemme on sopinut jäsenilleen Metsäkulman Eläintuhkaus Oy:ltä yrityksen tuotteista ja koulutuksista 10% alennuksen. Eläintuhkauksesta alennus on 5%. Lisätietoja yrityksestä löydät heidän kotisivuiltaan: https://www.metsakulman.com ja Facebook-sivulta https://www.facebook.com/metsakulmanelaintuhkaus/
Päämääränä yhteistyöllä on eläinten hyvinvoinnin edistäminen eläimen koko elinkaaren aikana.
Pyydä tarvittaessa jäsenyydestä sähköinen tulostettava todistus sähköpostitse kseyry@gmail.com tai sovi sen noudosta eläintaloltamme.

Yhdistyksemme on sopinut Kiveen Kaiverrettu Oy:n kanssa Kseyn eläimien kustannuksia rahoittavan sopimuksen, jossa ostamalla koodilla KSEY2020 lemmikin hautakiven, rahoitat samalla 20 eurolla kodittomia eläimiämme. https://www.kiveenkaiverrettu.fi ja https://www.facebook.com/Kiveen-Kaiverrettu-110958730569741/

Yhdistyksen säännöt muuttuivat

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) on 15.1.2020 rekisteröinyt käyttöön uudet säännöt Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle. Sääntömuutoksista päätettiin yhdistyskokouksessa 15.10.2019. Uudet säännöt löytyvät kotisivulta täältä: https://ksey.net/etusivu/yhdistys/saannot

Uudet säännöt ovat heti voimassa ja ne vaikuttavat jäsenrekisterin, sekä yhdistyksen hallituksen valinnan ja vuosikokouksen käytäntöihin. Uusissa säännöissä korostetaan myös eri yhdistysten välillä tehtävää yhteistyötä aiempaa enemmän sekä toiminnan laajentumista oman alueemme ulkopuolelle yhteistyöyhdistysten kautta.

Talteenottosopimus 2020-2023 Kouvolan kaupungin kanssa

Kouvolan ja Iitin talteenottotoiminta jatkuu ensi vuonna Kseyllä normaaliin tapaan. 2020 vuoden jälkeen Iitin alue poistuu Kouvolan talteenottosopimuksesta.

Lahjoituksien toimittamisesta eläintalolle

Eläintalon ulkoeteiseen ei enää jatkossa saa jättää lahjoituksia sopimatta. Olethan siis yhteyksissä jo ennen tavaroiden tuontia. Ulkoeteisen ollessa hätäpoistumistie, on tärkeää pitää käytävät tyhjinä. Meille tulee myös paljon tavaraa, jolle meillä ei ole käyttöä, ja näiden viemisestä kierrätyskeskukseen tulee eläimien rahoille kuluja.

Kseyn kirpputoripöytä Centtilässä pöytänumerolla 34

Yhdistyksemme kirppis on jälleen toiminnassa Centtilässä Kellomäessä. Käyhän vilkaisemassa pöytää numero 34 ja tue toimintaamme ostamalla kirppistavaroitamme.

Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme vastaavamme sähköpostiin airi.korpela2@gmail.com. Kirpputoritavaraa ei oteta vastaan eläintalollemme ilman etukäteen asiasta sopimista, sillä eläintalolla ei ole tilaa varastointiin ja haluamme harkita kirpputoritavaran vastaanottamista ennen sen meille toimittamista. 

Lintuasioissa olethan yhteyksissä suoraan Pyhtään Lintuhoitolaan eläintalomme sijaan

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin tarpeen mukaan viikollakin. Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.


ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-18 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.