• Avoimet ovet ovat toistaiseksi tauolla. Mahdollinen avoimien aloitus toukokuun lopussa. Seuraa sivuamme. 

Kseyllä on kirpputoripöytä Centtilässä Kouvolassa numerolla 34.

34Ole mukana rahoittamassa Kseyn toimintaa ja käväise myyntipöydissämme ostoksilla. Meillä on runsaasti lisää myytävää ja aktiiviemme kodit pursuavat tällä hetkellä kaikenlaisesta kivasta tavarasta, joka on vailla uutta kotia.
Hyvät jäsenemme, tiedoksi että maksamattomista Kulkuri-lehden mukana tulleista jäsenmaksuista (toukokuu 2016) on lähtenyt maksukehoitukset nyt syksyllä. Jos et halua olla enää jäsenemme, voit ilmoittaa sen meille sähköpostitse kseyry@gmail.com, jolloin mitätöimme laskun. Muistathan ilmoittaa meille aina osoitteenmuutoksistasi. Jäseniemme avulla rahoitamme ison osan toiminnastamme. Kiitos kaikille teille, jotka olette osa yhdistystämme. Joulukuussa jäsenille postitetaan jäsenkirje, ja toukokuussa Kulkurit-jäsenlehtemme. Vuosikokous pidetään maaliskuussa. Jäsenten määrä on lukuna hyvin lähellä vuosittaisten kulkureiden määrää eläintalollamme. Ole mukana mahdollistamassa mahdollisimman monen kodittoman uutta elämää.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin viikollakin. Jos voit auttaa, ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoisvastaavaamme: 045 856 6671. Huom! Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.

ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-20 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.