Avoimet ovet joka keskiviikko klo 17-19. Tervetuloa!

Lista-arpajaiset on pidetty poliisilaitoksella ja voittajat löytyvät tästä dokumentista (PDF). Voittojen jako aloitetaan viimeistään avoimissa ovissa keskiviikkona 15.8. Ilmoitamme voitoista arpalistojen myyjille, jotka kontaktoivat voittajat henkilökohtaisesti ja sopivat voittojen luovuttamisesta. Onnea voittajille!

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.

TIEDOTE: Eläintalomme varasto on taas täytetty rättitarpeilla ja kertakäyttökupeilla. Pidämme toistaiseksi taas taukoa näiden vastaanottomaisesta. Haluamme myös lämpimästi kiittää kaikkia ketkä ovat tuoneet kirpputorilahjoituksia eläintalollemme ja tiedottaa että loppuvuonna emme enää ota kirpputoritavaroita eläintalollemme ollenkaan tulevan eläintalon remontin takia. Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme sähköpostiin, josta ohjaamme ne vastaavallemme.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin viikollakin. Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.

ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-18 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave