• Avoimet ovet eläintalolla keskiviikkona 27.9. klo 17-19. Tervetuloa! Tule tervehtimään eläintalon asukkeja ja kotihoidosta esille tuotuja kissojamme.
  • Vietämme eläintalollamme Kulkurikissojen Yötä lauantaina 23.9. klo 17-20. Tervetuloa!
    kulkurikissojenYO2017

 

  • Olemme mukana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) Kouvolan kampuksella (Paraatikenttä 7, Kouvola, päärakennus, aula) lemmikkitapahtumassa ensi maanantaina 25.9. klo 17-19. Voit tuoda paikalle halutessasi lahjoituksia Korian eläintalolle ja yhdistyksen kotihoitopentueille. Myös pestyt kertakäyttöiset viili-, salaatti-, ja keittoastiat ovat hieno lahja ruoka-astioiksi eläintalollemme. Paikalla Kseyn lipas, jonne voi lahjoittaa. Tuomme paikalle myös SEY:n eläinoppaita ja Kseyn jäsenlehtiä. Tule tutustumaan, mitä tarkoittaisi eläimen adoptointi tai kotihoito.
  • Kseyn lista-arvat on nyt arvottu ja voittajat löydät tästä dokumentista: Arvontatulokset_kesä 2017.
  • Yhdistyksellämme on kova kysyntä arpajaispalkinnoille, joilla teemme ison osan varainkeruustamme tapahtumissa. Jos sinulta löytyisi lahjoittaa jotain sopivaa, tai haluaisit käydä niitä ostelemassa vaikkapa Tiimarista tms niin kaikki uudet ja palkinnoksi sopivat otetaan kiitollisena vastaan!
  • Rätti- ja aluskaappimme ja -varastomme ovat aivan täynnä ja eläintalolle ei tällä hetkellä toivota tekstiililahjoituksia, kiitoksia kaikille lahjoittaneille.
  • Kseyn kirppispöytä Centtilässä on tauolla.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin viikollakin. Jos voit auttaa, ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoisvastaavaamme: 045 856 6671. Huom! Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.

ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-20 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.

SaveSave