Eläintalon avoimet ovet

Ovet ovat seuraavan kerran avoinna vierailijoille sunnuntaina 11.6. klo 14-16. Tervetuloa!

Jatkossa talteenottoon on vain yksi puhelinnumero, talteenotto päivystää myös sähköpostilla ja messenger-viestillä

Viikonloppujen päivystyspuhelimemme liittymä lakkautuu tammikuun lopussa. 1.1.2023 lähtien talteenottoon on ollut käytössä, entisen kahden numeron sijasta, vain yksi puhelinnumero, joka on 040 821 5554. Talteenottoon liittyvissä asioissa (kadonneet ja löytyneet eläimet) voi soittaa arkisin klo 8-16 ja viikonloppuisin sekä pyhinä klo 8-14.

Talteenottoasioissa päivystämme klo 18 asti Facebookin messenger-viestin ja yhdistyksen hallituksen sähköpostin kautta joka päivä. Hallituksen sähköpostiosoite: kseyry@gmail.com.

Toivomme, että kiireettömissä asioissa meihin otetaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse tai Facebookin messenger-viestillä. Tällä pyrimme vähentämään eläintalon henkilökunnan työtaakkaa.

– Eläintaloon liittyvät asiat: elaintalo.ksey@gmail.com

– Yhdistykseen muutoin liittyvät asiat: kseyry@gmail.com (hallituksen sähköposti)

Vapaaehtoistyön tekijäksi?

Olemme julkaisseet vapaaehtoistyöistämme esityksen kotisivuillamme. Katso esitys erilaisista auttamistavoista Lahjoita aikaasi-sivulta.

Meiltä monesti kysytään mitä erityisesti tarvisimme lahjoituksena. Olemme nyt päivittäneet eläintalon lahjoitustarpeiden listan. Sen löydät Lahjoita meille -sivulta.

Eläintalolla asioiden hoito ja kirpputorilahjoitukset

Sovi eläintalon kanssa erikseen puhelimitse tai sähköpostitse elaintalo.ksey@gmail.com mahdollisista käynneistä eläintalollamme. Kirpputoritavaran vastaanotosta päättää vastaavamme johon voit olla yhteyksissä sähköpostitse airi.korpela2@gmail.com.

KSEY:n kirpputoripöytä Centtilässä pöytänumerolla 34

Yhdistyksemme kirppis on toiminnassa Centtilässä Kellomäessä. Käyhän vilkaisemassa pöytää numero 34 ja tue toimintaamme ostamalla kirppistavaroitamme.

Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme vastaavamme sähköpostiin airi.korpela2@gmail.com. Kirpputoritavaraa ei oteta vastaan eläintalollemme ilman etukäteen asiasta sopimista, sillä eläintalolla ei ole tilaa varastointiin ja haluamme harkita kirpputoritavaran vastaanottamista ennen sen meille toimittamista. 

Yhteistyökumppaneita

Yhdistyksemme on sopinut jäsenilleen Metsäkulman Eläintuhkaus Oy:ltä yrityksen tuotteista ja koulutuksista 10% alennuksen. Eläintuhkauksesta alennus on 5%. Lisätietoja yrityksestä löydät heidän kotisivuiltaan: https://www.metsakulman.com ja Facebook-sivulta https://www.facebook.com/metsakulmanelaintuhkaus/
Päämääränä yhteistyöllä on eläinten hyvinvoinnin edistäminen eläimen koko elinkaaren aikana.
Pyydä tarvittaessa jäsenyydestä sähköinen tulostettava todistus sähköpostitse kseyry@gmail.com tai sovi sen noudosta eläintaloltamme.

Yhdistyksemme on sopinut Kiveen Kaiverrettu Oy:n kanssa Kseyn eläimien kustannuksia rahoittavan sopimuksen, jossa ostamalla koodilla KSEY2021 lemmikin hautakiven, rahoitat kodittomia eläimiämme 20 eurolla (Pieni hautakivi) tai 30 eurolla (Iso hautakivi, johon voit laittaa useamman lemmikin kuvan). Kuponkikoodilla saat myös itse ilmaisen postituksen sekä 40€ alennuksen yli 100€ tuotteista. Voit tilata muistokiven myös ilman KSEY2021 koodia käyttämällä suoraan linkkiä: https://www.kiveenkaiverrettu.fi/kumppani/kouvolan-seudun-elainsuojeluyhdistys-ry

Lue lisää: https://www.kiveenkaiverrettu.fi ja https://www.facebook.com/Kiveen-Kaiverrettu-110958730569741/

Lintuasioissa olethan yhteyksissä suoraan Pyhtään Lintuhoitolaan eläintalomme sijaan

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.