Ticcaamo järjestää ”Kulkusille kyytiä!”-kampanjan, jolla on tarkoitus kerätä varoja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle, löytökissojen leikkaus-, hoito-, ym. kuluihin. Kampanja on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Jokaisen kampanjatuotteen myynnistä lahjoitetaan tuotto KSEY ry:lle. Kampanjatuotteilla on oma albumi Ticcaamon Facebook-sivulla, ja sieltä löytyy kampanjatuotteet hintoineen ja kokoineen. Kangas on tätä kampanjaa varta vasten erikseen teetetty, laadultaan puuvillaa/polyesteria. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä toimituksen Suomessa, ei siis erillisiä postikuluja!Tilata voit viestillä tai whatsapilla numerosta (0402203521) tai sähköpostilla (ticcaamo@gmail.com). Tuotteiden toimitusaika jonosta riippuen 1-2 vkoa. Maksutapoina tilisiirto tai Mobilepay Ticcaamolle.

Eläintalolle ei oteta vierailijoita toistaiseksi kuin erikseen puhelimitse sovitusti

TIEDOTUS: Vallitsevan Kymenlaakson koronatilanteen takia Kseyn hallitus on päättänyt tiukentaa eläintalon käytäntöjä. Tavoitteemme on pitää työntekijämme ja muut eläintalon aktiivit ja harjoittelijat ym. terveinä ja turvallisissa oloissa ja eläimet hyvin hoidettuina.
TÄSTÄ JOHTUEN:
-Eläintalolle ei oteta vastaan vierailijoita muuten kuin erikseen sovittuna ja välttämättömistä syistä (talteenoton asiakkaat ja eläinten adoptoijat ym, ja vain puhelimitse erikseen sopien). Tämä koskee myös pihaa, joten otamme tällä viikolla käyttöön portin pihatielle.
-Eläintalollamme otetaan vieraille käyttöön maskivelvoite sisätiloissa, samoin työntekijämme ovat sitoutuneet käyttämään maskia asiakaspalvelussa, ja kauppa-ja eläinlääkärikäynneillä.
-Emme ota vastaan tavaralahjoituksia eläimille, emmekä kirpputoritoimintaan. Vain ruokalahjoitukset ja kissanhiekat ovat toiveissamme tällä hetkellä. Lahjoitukset voi jättää pihalle ulko-oven eteen sovitusti ilman lähikontaktia, ja meille voi aina soittaa jos on tarvetta keskustelulle. Eläintalon väkemme hoitavat kiireisinä tällä hetkellä rutiinitöiden lisäksi muutamaan populaatiopaikkaa joten eläintalollamme on tällä hetkellä paljon sairaita eläimiä ja on erittäin tärkeää että paikalla on osaavaa ja tervettä henkilökuntaa huolehtimassa kodittomista. Kiitos ymmärryksestäsi asiassa, ja pahoittelumme turhaan eläintalolle saapuneille ja mielensä tästä pahoittaneille. Eläimille etsitään edelleen koteja ja erikseen sovitut ja tärkeät vierailut eläintalolla ovat ehdottomasti sallittuja. Meidät saa puhelimitse kiinni arkisin sekä viikonloppuisin klo 8-18. Eläintalon saa kiinni myös sähköpostitse elaintalo.ksey@gmail.com, sekä Facebook-viesteillä arkisin, mutta olethan kärsivällinen vastausta odotellessasi. Puhelinsoitto on ensisijainen yhteydenpitotapamme.

Avoimet ovet sekä kirpputoritavaran vastaanotto ovat toistaiseksi vielä peruttuja.

Sovi eläintalon kanssa erikseen puhelimitse tai sähköpostitse elaintalo.ksey@gmail.com mahdollisista käynneistä eläintalollamme. Kirpputoritavaraa emme ota toistaiseksi ollenkaan vastaan koronan ja hyvin täysien varastojen takia.

MobilePay maksutapana

Yhdistykselle voit maksaa ja lahjoittaa myös MobilePay-mobiilisovelluksella. Alla vastaanottajakoodimme:
Vastaanottaja nro: 36190 (yleistili jäsenmaksuille, talteenoton maksuille ja eläinten luovutusmaksuille)
Vastaanottaja nro: 12749 (eläintalon kunnostustili)
Vastaanottaja nro: 98106 (eläinten ruoat, tarvikkeet ja eläintalon ylläpito)

Yhteistyökumppaneita

Yhdistyksemme on sopinut jäsenilleen Metsäkulman Eläintuhkaus Oy:ltä yrityksen tuotteista ja koulutuksista 10% alennuksen. Eläintuhkauksesta alennus on 5%. Lisätietoja yrityksestä löydät heidän kotisivuiltaan: https://www.metsakulman.com ja Facebook-sivulta https://www.facebook.com/metsakulmanelaintuhkaus/
Päämääränä yhteistyöllä on eläinten hyvinvoinnin edistäminen eläimen koko elinkaaren aikana.
Pyydä tarvittaessa jäsenyydestä sähköinen tulostettava todistus sähköpostitse kseyry@gmail.com tai sovi sen noudosta eläintaloltamme.

Yhdistyksemme on sopinut Kiveen Kaiverrettu Oy:n kanssa Kseyn eläimien kustannuksia rahoittavan sopimuksen, jossa ostamalla koodilla KSEY2021 lemmikin hautakiven, rahoitat kodittomia eläimiämme 20 eurolla (Pieni hautakivi) tai 30 eurolla (Iso hautakivi, johon voit laittaa useamman lemmikin kuvan). Kuponkikoodilla saat myös itse ilmaisen postituksen sekä 40€ alennuksen yli 100€ tuotteista. Voit tilata muistokiven myös ilman KSEY2021 koodia käyttämällä suoraan linkkiä: https://www.kiveenkaiverrettu.fi/kumppani/kouvolan-seudun-elainsuojeluyhdistys-ry

Lue lisää: https://www.kiveenkaiverrettu.fi ja https://www.facebook.com/Kiveen-Kaiverrettu-110958730569741/

Kseyn kirpputoripöytä Centtilässä pöytänumerolla 34

Yhdistyksemme kirppis on toiminnassa Centtilässä Kellomäessä. Käyhän vilkaisemassa pöytää numero 34 ja tue toimintaamme ostamalla kirppistavaroitamme.

Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme vastaavamme sähköpostiin airi.korpela2@gmail.com. Kirpputoritavaraa ei oteta vastaan eläintalollemme ilman etukäteen asiasta sopimista, sillä eläintalolla ei ole tilaa varastointiin ja haluamme harkita kirpputoritavaran vastaanottamista ennen sen meille toimittamista. 

Lintuasioissa olethan yhteyksissä suoraan Pyhtään Lintuhoitolaan eläintalomme sijaan

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.