Tapahtumia

Ylimääräinen yhdistyskokous 15.10.

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:n ylimääräinen yhdistyskokous pidetään tiistaina 15.10.2019 klo 18:00 Eläintalo Villa Fuchsissa (Puistolantie 9, 45610 Koria). Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen muuttamista. Jäsenet tervetuloa! Jäsentietojen tarkastus alkaa klo 17.15. Äänioikeutettuja ovat jäsenmaksun 2019 (Kulkurit-lehden mukana tullut toukokuussa) viimeistään kaksi kuukautta ennen kokousta maksaneet jäsenet. Uusi sääntöehdotus tutustuttavissa täällä.

Lahjoituksien toimittamisesta eläintalolle

Eläintalon ulkoeteiseen ei enää jatkossa saa jättää lahjoituksia sopimatta. Olethan siis yhteyksissä jo ennen tavaroiden tuontia. Ulkoeteisen ollessa hätäpoistumistie, on tärkeää pitää käytävät tyhjinä. Meille tulee myös paljon tavaraa, jolle meillä ei ole käyttöä, ja näiden viemisestä kierrätyskeskukseen tulee eläimien rahoille kuluja.

Kseyn kirpputoripöytä Centtilässä pöytänumerolla 34

Yhdistyksemme kirppis on jälleen toiminnassa Centtilässä Kellomäessä. Käyhän vilkaisemassa pöytää numero 34 ja tue toimintaamme ostamalla kirppistavaroitamme.

Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme vastaavamme sähköpostiin airi.korpela2@gmail.com. Kirpputoritavaraa ei oteta vastaan eläintalollemme ilman etukäteen asiasta sopimista, sillä eläintalolla ei ole tilaa varastointiin ja haluamme harkita kirpputoritavaran vastaanottamista ennen sen meille toimittamista. 

Lintuasioissa olethan yhteyksissä suoraan Pyhtään Lintuhoitolaan eläintalomme sijaan

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin tarpeen mukaan viikollakin. Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.


ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-18 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.