Avoimet ovet joka keskiviikko klo 17-19. Tervetuloa!

  • Yhdistyksen yleiskokouksessa 12.12.17 saimme jäsenistöltä luvan käynnistää eläintalon rakennushankkeen. Tulemme siis näillä näkymin purkamaan hankkeessa eläintalomme vanhan osan pois, ja rakentamaan sen tilalle, nykyisen eristyksen tilojen jatkeeksi, uuden osan taloa. Hankkeen myötä yhdistyksemme alkaa pitämään myös eläinsuojelun ja -hoidon tiimoilta kerhoja uusien tilojen valmistuttua. Rakennussuunnitelma, rakennuslupa, ja hankerahoituskuviot ovat jo pääosin valmiita ja nyt alkaa hankkeen töiden kilpailutus. Otamme mielellämme hankkeeseen mukaan sponsoreita ja talkoovoimaa. Voit myös omalta osaltasi olla mukana rakentamassa eläintaloa lahjoittamalla rakennustilillemme, lisätietoa täällä: https://ksey.net/etusivu/lahjoita-meille/
  • Yhdistyksellämme on kova kysyntä arpajaispalkinnoille, joilla teemme ison osan varainkeruustamme tapahtumissa. Jos sinulta löytyisi lahjoittaa jotain sopivaa, tai haluaisit käydä niitä ostelemassa vaikkapa Tiimarista tms niin kaikki uudet ja palkinnoksi sopivat otetaan kiitollisena vastaan!
  • Rätti- ja aluskaappimme ja -varastomme ovat aivan täynnä ja eläintalolle ei tällä hetkellä toivota tekstiililahjoituksia, kiitoksia kaikille lahjoittaneille.
  • Kuppivarastomme ovat täynnä ja pidämme taukoa toistaiseksi niiden vastaanottamisesta.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin viikollakin. Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.

ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-20 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave