• Avoimet ovet eläintalolla keskiviikkona 26.7. klo 17-19. Tervetuloa! Tule tervehtimään eläintalon asukkeja ja kotihoidosta esille tuotuja kissojamme.
  • Keräämme sponsorirahaa Hyrrä-kissan lääkärikäynteihin. Hyrrä kävi tutkimuksissa Kouvolan Evidensiassa toimimattoman, toisen sieraimen räkäisyyteen suunnatun lääkekuurin jälkeen, jossa selvisi että Hyrrällä on mykoplasma ja lisäksi nenässä koteloitunut heinä tai polyyppi, tai jotain muuta. Kulut käynnistä olivat noin 800€ (sponsorirahaa kasassa 820€) ja nyt Hyrrä tarvitsee luukirurgiaa nenän kuntoon saamiseksi. Evidensian Pia Kesti on luvannut leikkauksen rescue-hintaan. Hyrrällä on kotihoitopaikka ja energiaa ja elämänvoimaa sekä ylitsevuotavaa rakkautta vaikka muille jakaa jatkuvasti nuhasta huolimatta. Hyrrä on kesän 2016 pentuja, eli nuori vielä. Jos voit olla mukana rahoittamassa Hyrrän kuntoon saamista, lahjoita Kseyn tilille FI60 5750 0120 1174 61 viitteellä ”voihan räkä” tai ”Hyrrä”. Keräyslupatiedot 
  • Yhdistyksellämme on kova kysyntä arpajaispalkinnoille, joilla teemme ison osan varainkeruustamme tapahtumissa. Jos sinulta löytyisi lahjoittaa jotain sopivaa, tai haluaisit käydä niitä ostelemassa vaikkapa Tiimarista tms niin kaikki uudet ja palkinnoksi sopivat otetaan kiitollisena vastaan!
  • Yhdistyksemme myy lista-arpoja eläinlääkärikulujen sekä eläinten ruokien ja tarvikkeiden kustannusten kattamiseksi. Myyntiaika on 15.6.2017 – 31.7.2017. Arvonta suoritetaan poliisilaitoksella elokuun alussa. Voit ostaa arpoja vapaaehtoisiltamme sekä yhteistyökumppaneiltamme (mm. Kampaamo CityBardurilla Kouvolan Pohjola-talossa), hinta on euron kappale.
  • Rätti- ja aluskaappimme ja -varastomme ovat aivan täynnä ja eläintalolle ei tällä hetkellä toivota tekstiililahjoituksia, kiitoksia kaikille lahjoittaneille. 

 

 

Kseyllä on kirpputoripöytä Centtilässä Kouvolassa numerolla 34.

34Ole mukana rahoittamassa Kseyn toimintaa ja käväise myyntipöydissämme ostoksilla. Meillä on runsaasti lisää myytävää ja aktiiviemme kodit pursuavat tällä hetkellä kaikenlaisesta kivasta tavarasta, joka on vailla uutta kotia.
Hyvät jäsenemme, tiedoksi että maksamattomista Kulkuri-lehden mukana tulleista jäsenmaksuista (toukokuu 2016) on lähtenyt maksukehoitukset nyt syksyllä. Jos et halua olla enää jäsenemme, voit ilmoittaa sen meille sähköpostitse kseyry@gmail.com, jolloin mitätöimme laskun. Muistathan ilmoittaa meille aina osoitteenmuutoksistasi. Jäseniemme avulla rahoitamme ison osan toiminnastamme. Kiitos kaikille teille, jotka olette osa yhdistystämme. Joulukuussa jäsenille postitetaan jäsenkirje, ja toukokuussa Kulkurit-jäsenlehtemme. Vuosikokous pidetään maaliskuussa. Jäsenten määrä on lukuna hyvin lähellä vuosittaisten kulkureiden määrää eläintalollamme. Ole mukana mahdollistamassa mahdollisimman monen kodittoman uutta elämää.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin viikollakin. Jos voit auttaa, ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoisvastaavaamme: 045 856 6671. Huom! Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.

ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-20 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.