Otamme eläintalollamme vastaan katoamisilmoituksia, joiden perusteella pyrimme löytämään meille tulevien eläinten alkuperäisiä omistajia. Katoamisilmoitukseen tulee toimittaa aina kuva (sähköpostiin elaintalo.ksey@gmail.com tai tekstiviestitse) kadonneesta eläimestä, sekä tiedot missä ja milloin eläin katosi, sekä oliko eläimellä mahdollisesti jotain pantaa tms mistä eläin on tunnistettavissa.

Lainaa yhdistykseltä loukku karkulaisen kiinniottoon!

Karanneen kissan kiinniottamiseen KSEY lainaa loukkuja 5 euron siivousmaksua vastaan. Eläintalolle voi soittaa ja kysyä loukkua lainaksi arkisin klo 8-16 sekä viikonloppuisin ja pyhinä klo 8-14, puh. 040 821 5554. Yhdistykseen saa yhteyden myös Facebookin messenger-viestin tai eläintalon sähköpostin kautta klo 18 asti joka päivä. Eläintalon sähköpostiosoite: elaintalo.ksey@gmail.com. KSEY:n Facebook-sivu: http://www.facebook.com/kseyry

Muistathan aina soittaa ennakkoon, niin varmistutaan, että loukkuja on vapaana ja talolla on henkilökuntaa. Opastamme loukun käyttöön. Loukku mahtuu henkilöautoon.

Lainauksen yleiset ehdot/vinkit: 

Kissaa ei saa jättää loukkuun liian kauaksi aikaa, vaan tarkistus sään mukaan monia kertoja päivässä.

Haiseva kissanruoka toimii parhaiten tai kissalle tuttu herkku. Ruoka kannattaa laittaa vaikka talouspaperin tai pienen muoviastian päälle.

Loukku viritetään paikkaan, jossa kissasta on tehty näköhavaintoja. Tuoreelle karkulaiselle loukun virittäminen pihapiiriin riittää, kissa ei yleensä mene kauas.

Loukun voi huoletta virittää omalle tontille. Jos kissasta on näköhavainto muualla, on varmistettava maanomistajan lupa loukuttamiseen.

Kissanruoan liemellä tms voi tehdä polun loukun luo, ns hajujäljen loukkuun, jopa 100m matkalta. 

Huom! Emme lainaa loukkuja naapurien kissojen loukutukseen, jos kissa on yleisesti hyvässä kunnossa, niistä on vaan mentävä puhumaan naapurin kanssa tai ratkottava asia muuten. Nämä on karkulaisten, sekä kodittomien kulkurien kiinniottoon.

Emme julkaise kuvia kadonneista eläimistä sivuillamme, mutta voit ilmoittaa kadonneen tai löytyneen eläimen esimerkiksi näillä sivustoilla:
http://www.karkurit.fi
Facebookin ryhmä Karkurit Kouvola (https://www.facebook.com/groups/155556514650608)
Facebookin ryhmä Karkuteillä – Kymenlääni (https://www.facebook.com/groups/110763492271772/ )

Kouvolan ja Iitin alueella talteenotetut eläimet tuodaan Eläintalolle Korialle. Soita numeroon 040 821 5554 arkisin klo 8-16 tai viikonloppuisin klo 8-14. Yhdistykseen on mahdollisuus ottaa yhteyttä puhelinpäivystyksen ulkopuolella Facebookin messenger-viestin tai eläintalon sähköpostin kautta klo 18 asti joka päivä. Eläintalon sähköpostiosoite: elaintalo.ksey@gmail.com. KSEY:n Facebook-sivu:  http://www.facebook.com/kseyry 

Kadonneesta lemmikistä voi ilmoittaa myös esim. kauppojen ja kerrostalojen ilmoitustauluilla ja sanomalehdessä kadonneita- tai sekalaista-osastolla.

Muista: Kun lemmikki löytyy, toivottavasti elävänä – tai kuolleena, peru kaikki katoamisilmoitukset! Pidämme katoamisilmoituksesi esillä eläintalollamme 3 kuukauden ajan.