Jos lemmikkisi katoaa

Otamme eläintalollamme vastaan katoamisilmoituksia, joiden perusteella pyrimme löytämään meille tulevien eläinten alkuperäisiä omistajia. Katoamisilmoitukseen tulee toimittaa aina kuva (sähköpostiin elaintalo.ksey@gmail.com tai tekstiviestitse/multimediaviestillä) kadonneesta eläimestä, sekä tiedot missä ja milloin eläin katosi, sekä oliko eläimellä mahdollisesti jotain pantaa tms mistä eläin on tunnistettavissa.

Emme julkaise kuvia kadonneista eläimistä sivuillamme, mutta voit ilmoittaa kadonneen tai löytyneen eläimen esimerkiksi näillä sivustoilla:
http://www.karkurit.fi
Facebookin ryhmä Eläimet kadoksissa Kouvola ja Iitti (https://www.facebook.com/group s/karkuritkouvola/)
Facebookin ryhmä Karkuteillä – Kymenlääni (https://www.facebook.com/groups/110763492271772/ )

Kadonneesta lemmikistä voi ilmoittaa myös esim. kauppojen ja kerrostalojen ilmoitustauluilla ja sanomalehdessä kadonneita- tai sekalaista-osastolla.

Kouvolan ja Iitin alueella karkulaiset saatetaan Eläintalolle Korialle. Soita numeroon 040 821 5554 arkisin klo 8-18 tai viikonloppuisin klo 8-18 numeroon 040 552 7951.

Eläinten hoidosta yhdistys perii hoitomaksun.

Koira: 15€ / alkava vrk
– 0,46€ / km kilometrikorvaus

Kissa: 10€ / alkava vrk
– 0,46€ / km kilometrikorvaus

Muut eläimet: 6€ / vrk
– 0,46€ / km kilometrikorvaus

Maksut pitää suorittaa eläintä noudettaessa käteisellä, työntekijän läsnäolessa myös korttimaksut käyvät.

Muista: Kun lemmikki löytyy, toivottavasti elävänä – tai kuolleena, peru kaikki katoamisilmoitukset! Pidämme katoamisilmoituksesi esillä eläintalollamme 3 kuukauden ajan.