Tässä juttusarjassa haastatellaan aktiivejamme ja työntekijöitämme. Julkaisemme haastatteluja satunnaisesti, ja tarkoituksena on tuoda esille toimintaamme ja millaista siinä on olla mukana. Yhdistyksessämme toimii valtava määrä erilaisia ihmisiä, ja työntekijät ja hallituksen väki vaihtuvat vuosittain. Mukana on monia jo pidemmän aikaa olleita, sekä niitä ketkä ovat vasta tutustuneet porukkaan.

mea

1) Hei, kuka sinä olet?

Mea Uski, kolmen koiran ja kahden kissan emäntä. Asun puolisoni, yhdistyksen koiravastaavan, Anu Jämsän kanssa Keltakankaalla.

2) Miten olet mukana Kseyn toiminnassa?

Vapaaehtoisena ja kotihoitajana. Suuren osan vuotta meillä on kissoja kotihoidossa, pääasiassa emoja pentuineen. Myös muutama koira on asustanut laumamme jatkona.

Käymme myös paljon loukuttamassa ja haavimassa kissoja tyhjennyspaikoista, kuskaamme eläinlääkäriin, sekä viemme eläimiä yhteistyöyhdistyksille tarpeen tullen.

Lisäksi ajoittain tuuraan facebook-sivujen ja viestien kanssa ja kuuluin myös viimevuoden koirien match show’n puuhatiimiin! Muutamia kertoja olen ollut apuna myös myyntitapahtumissa.

Toivottavasti tänä vuonna pääsen talollekin tekemään vuoroja!

3) Miten tulit mukaan porukkaan? 

Laitoin viestiä kotihoitovastaavalle ja siitä se sitten lähti.

4) Oletko aktiivinen vaikuttaja päätöksien osalta, vai hiljainen taustalla toimija? Millä lailla?

Toistaiseksi olen toiminut hiljaisena vaikuttajana taustalla. Josko tulevaisuudessa pääsisin aktiivisemmin osallistumaan myös toiminnan suunnitteluun.

5) Mitä Ksey on antanut puolestaan sinulle? 

Suurin ilonaihe on kaksi kissaamme Turnipsi ja Kettukarkki! Kotihoidokit, jotka jäivät meille asumaan.

Yhdistyksen vapaaehtoistoiminta on tarjonnut mielekästä tekemistä ja kanavan, jonka kautta voin käytännössä auttaa hädänalaisia eläimiä!

6) Mikä on parasta Kseyssä?

Parasta on nähdä miten moni ihminen on valmis tekemään töitä paremman tulevaisuuden eteen. Yhdistyksen suurin voima on laajamittainen eläinsuojelutyö. Valistetaan, autetaan, pelastetaan, hoidetaan, avustetaan, tuetaan. Ei keskitytä vain yhteen vaan tekijöitä löytyy, niin tapahtumiin, tietokoneen taakse, eläintalolle, kuin liikkuviin hommiinkin!