Korian eläintalon ns. vanha puoli on tullut tiensä päähän. Aika sekä lukuisat kissat ovat tehneet tehtävänsä tälle vanhalle rakennukselle. Seinät murenevat ja lattia pettää. Kauaa eivät kissat enää voi turvallisesti näissä oloissa etsiä loppuelämänsä kotia.

Rakennushankkeemme on alkanut jo vuosia sitten rahankeräyksellä. Mukavasti ihmiset ovatkin vuosien saatossa lahjoittaneet rahaa lippaisiin. Tänä syksynä otimme seuraavan suuren askeleen ja tarjouskilpailutuksen jälkeen valitsimme piirustusten tekijän. Olemme käyneet neuvotteluja mitä kaikkea haluamme ja tarvitsemme uuteen eläintaloon, ja nyt piirustukset alkavat olla loppusilausta vailla. On ollut mukavaa seurata miten piirustukset etenevät ja miten ammattilainen osaa ottaa meidän toiveemme huomioon. Puhuimme mm. ikkunoihin tulevista tuuletusluukuista, joista kissat pääsisivät ulkoilemaan. Nyt piirustuksiin on ilmestynyt kissaluukut ikkunoiden alle. Seuraava vaihe on kaikkien lupien kysyminen ja hankkiminen, rahoituksen selvitys, sekä ylimääräisen kokouksen järjestäminen jäsenistölle.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.