Yhdistyksen jäsenet saavat Kulkurit-lehden (toukokuussa) sekä jäsenkirjeen (joulukuussa) vuosittain kotiinsa postin mukana. Olemme nyt mahdollistaneet jäsenkirjeen saamisen vaihtoehdoksi myös sähköpostin. Jäsenkirjeen toimittaminen sähköisessä muodossa on maksutonta, ja valinnallasi säästät eläinten varoja postituksesta eläinten kuluihin. Jos haluat saada jäsenkirjeemme jatkossa sähköpostitse, etkä postitettuna kotiisi, niin lähetäthän asiasta meille tiedon sähköpostiosoitteeseen kseyry@gmail.com. Jos haluat edelleen jäsenkirjeen postin mukana, ei sinun tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin. Jäsenkirjeesi hoidetaan silloin samaan tapaan kuin aikaisemmin. Joulukuun 2023 jäsenkirje tulee olemaan ensimmäinen jäsenkirjeemme, jota toimitetaan myös sähköisesti. Suunnitelmissa on selvittää myös laskun mahdollistamista sähköpostitse toimitettavaksi.