Eläintalolla huhtikuun alussa aloittanut harkka kertoo arjestaan eläintalolla

Pitkään kotona olon jälkeen hakeuduin työkkäriin ja sieltä ehdotettiin työkokeilua eläinsuojeluyhdistyksellä ajatuksena kevyt paluu työelämään sekä suuri rakkaus eläimiä kohtaan. Olen uutena tullut taloon 8.4. Yhteishenki talossa on hyvä ja minut on otettu avosylin vastaa. Porukkaan kuuluminen kävi ihan luonnostaan.

Jo nyt olen saanut kaivattua ”terapiaa” kissojen kanssa olosta. Toki toisten kissojen kohtalot surettavat, mutta kesyt kissat antavat kehräysterapiaa ja saa rapsuttaa niin kauan kuin vain jaksaa. Ja on aikaa. Jokaisen kissan kohdalla kuitenkin toimitaan yksilöllisesti ja kissaa kuunnellen. On antoisaa päästä huomaamaan, kuinka ujosta kissasta saattaa kuoriutua hyvinkin seurallinen tapaus.

Tehtäviini kuuluu kissojen ruokkiminen ja heidän tilojensa siisteyden ylläpitäminen. Huolehdin myös omalta osaltani, että kaikkea tarvittavaa on saatavilla. Lääkinnälliset tehtävät hoitavat talon vakituinen väki. Yleinen siisteys ja tarvikkeiden täyttö on myös tarpeen mukaan tehtävä listalla.

JOKAISESTA lahjoituksesta talo on erittäin kiitollinen. Niitä puretaan päivän mittaa ja sitä mukaa kun tulee tilaa. Tilaa ei toki tarvitse odotella, tarvikkeita ja ruokia menee paljon. Kiitos jokaiselle jo lahjoittaneelle, sekä tuleville lahjoittajille. Teidän ansiostanne kissoille saadaan parhaat mahdolliset olot kseyn tiloissa.

Kokeilen siipiäni tämän blogin kirjoittamisessa, sillä ajalla kun olen talossa. Toivottavasti tekstiä syntyy ja pääsette lukemaan kissojen (sekä myös muiden eläinten) elämästä ja kuulumisista. Otan myös ehdotuksia vastaan ideoista, mistä asioista te siellä haluaisitte lukea. Ehdotuksia voi laittaa facebookin kautta yksityisviestillä tai sähköpostilla kseyry@gmail.com.

Lukemisiin! -Pirre