Vuosikokous pidetään 29.3. klo 18 Lounaskahvila Kulmalla Kouvolassa

Tilaisuuteen ovat tervetulleita jäsenemme, ja äänioikeus on niillä ketkä ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuonna 2022 tai ovat ainais- tai kunniajäseniä. Tarkistamme tulijoilta henkilöllisyydet, sekä jäsenmaksun kirjauksen rekisteristämme.

Yhdistys tarjoaa kahvin/teen ja kakkupalan tms. Kahvittelut alkavat jo 17:30 lähtien. Kokous pidetään Kouvolassa Lounaskahvila Kulmalla (Kanervistontie 1).

Hallituksessa on erovuorossa neljä varsinaista jäsentä, ja kaksi varajäsentä. Myös puheenjohtaja valitaan vuosittain.

Erovuorossa ovat varsinaiset jäsenet Jaana Lehtilä, Airi Korpela, Angela Polak ja Emilia Lehtinen, sekä varajäsenet Ninnu Kuoppala ja Essi Ukonaho. Myös puheenjohtaja Sari Metsälä on erovuorossa.

Hallituksessa jatkavat toimikautensa loppuun vuoden 2024 vuosikokoukseen saakka varsinaiset jäsenet Heidi Saarikko, Pia Huusko, Siiri Setälä, Satu Räsänen, sekä varajäsenet Maija Kemppi, Elina Pasila.

Hallitukseen voi sääntöjen mukaan ehdottaa henkilöitä kuluvan vuoden helmikuun loppuun asti laittamalla hallitukselle viestiä sähköpostitse (kseyry@gmail.com).

Ehdotettujen on oltava Kseyn jäseniä vuoden 2023 alussa (vuoden 2022 jäsenmaksun maksamatta jättäminen vuoden 2022 loppuun asti johtaa jäsenen erottamiseen vuoden 2022 vaihtuessa vuoteen 2023).

Vuosikokouksen dokumentit tulevat jakoon tälle sivulle ennen kokousta. Emme tuo kokoukseen jaettavia kappaleita, joten tulostathan itsellesi omat kopiot halutessasi mukaan tai lataat ne digitaalisina. Dokumentit ovat hallituksen puheenjohtajalla, ja niitä saa katsoa pyynnöstä myös tulosteina mutta tulostamme mukaan vain yhden kappaleen kaikkia. Dokumentit heijastetaan projektorilla seinälle niitä käsiteltäessä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kseyn säännöt löydät täältä: https://ksey.net/yhdistys/saannot/

Esityslista (tulossa)

Budjetti (tulossa)

Vuosikertomus (tulossa)

Toimintasuunnitelma (tulossa)

Palkkiot (tulossa)


Kokouksen Facebook-tapahtuman esimerkiksi kysymyksien esittämistä tai yleistä keskustelua varten löydät alta.

Kseyn Vuosikokous 2023 Facebook-tapahtuma