Vuosikokous pidetään maalis-huhtikuussa, ilmoitamme ajankohdan helmikuussa

Tilaisuuteen ovat tervetulleita jäsenemme, ja äänioikeus on niillä ketkä ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuonna 2021 tai ovat ainais- tai kunniajäseniä. Tarkistamme tulijoilta henkilöllisyydet, sekä jäsenmaksun kirjauksen rekisteristämme.

Yhdistys tarjoaa kahvin/teen ja kakkupalan tms. Kahvittelut alkavat jo 17:15 lähtien. Paikka ilmoitetaan helmikuussa.

Sisätiloissa edellytämme osallistujilta maskin tai visiirin käyttöä. Sisätiloissa on paljon istumapaikkoja ja etäisyyksien pitäminen seurueittain on mahdollista.

Hallituksessa on erovuorossa neljä varsinaista jäsentä, ja kaksi varajäsentä. Myös puheenjohtaja valitaan vuosittain.

Erovuorossa ovat varsinaiset jäsenet Heidi Saarikko, Anu Jämsä, Pia Huusko ja Elina Pasila, sekä varajäsenet Antti Rantatalo ja Sanna Suoknuuti. Myös puheenjohtaja Sari Metsälä on erovuorossa.

Hallituksessa jatkavat toimikautensa loppuun vuoden 2023 vuosikokoukseen saakka varsinaiset jäsenet Jaana Lehtilä, Airi Korpela, Angela Polak ja Emilia Lehtinen, sekä varajäsenet Ninnu Kuoppala ja Essi Ukonaho.

Hallitukseen voi sääntöjen mukaan ehdottaa henkilöitä kuluvan vuoden helmikuun loppuun asti laittamalla hallitukselle viestiä sähköpostitse (kseyry@gmail.com).

Ehdotettujen on oltava Kseyn jäseniä vuoden 2022 alussa (vuoden 2021 jäsenmaksun maksamatta jättäminen vuoden 2021 loppuun asti johtaa jäsenen erottamiseen vuoden 2021 vaihtuessa vuoteen 2022).

Vuosikokouksen dokumentit tulevat jakoon tälle sivulle kaksi viikkoa ennen kokousta. Emme tuo kokoukseen jaettavia kappaleita, joten tulostathan itsellesi omat kopiot halutessasi mukaan tai lataat ne digitaalisina. Dokumentit ovat hallituksen puheenjohtajalla, ja niitä saa katsoa pyynnöstä myös tulosteina mutta tulostamme mukaan vain yhden kappaleen kaikkia. Dokumentit heijastetaan projektorilla seinälle niitä käsiteltäessä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kseyn säännöt löydät täältä: https://ksey.net/yhdistys/saannot/

Esityslista

Budjetti

Vuosikertomus

Toimintasuunnitelma

Palkkiot