MUUTOS – VUOSIKOKOUS SIIRTYY HUHTIKUUN JÄLKEEN ALUEHALLINTOVIRASTON ANTAMAN MÄÄRÄYKSEN VUOKSI JOKA RAJOITTAA YLEISIÄ KOKOUKSIA MERKITTÄVÄSTI HUHTIKUUN 2021 LOPPUUN.

VUOSIKOKOUS PIDETÄÄN MAALIS-HUHTIKUUSSA 2021, EHDOTA HENKILÖITÄ HALLITUKSEEN JA PUHEENJOHTAJAKSI HELMIKUUN LOPPUUN MENNESSÄ

Tarkempi aika ja -paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita jäsenemme, ja äänioikeus on niillä ketkä ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuonna 2020 tai ovat ainais- tai kunniajäseniä. Tarkistamme tulijoilta henkilöllisyydet, sekä jäsenmaksun kirjauksen rekisteristämme. Jos olet liittynyt helmikuussa 2021, varaudu esittämään todistus jäsenmaksun maksamisesta pyydettäessä. Maaliskuussa-toukokuussa 2021 liittyneitä jäseniä ei hallitus ole valitettavasti ehtinyt kokouksessaan hyväksyä jäseniksi vielä.

Yhdistys tarjoaa kahvin/teen ja kakkupalan tms.

Hallituksessa on erovuorossa neljä varsinaista jäsentä, ja kaksi varajäsentä. Myös puheenjohtaja valitaan vuosittain.

Erovuorossa ovat varsinaiset jäsenet Jaana Lehtilä, Airi Korpela, Silja Pulkkinen ja Emilia Lehtinen, sekä varajäsenet Ninnu Kuoppala ja Essi Ukonaho. Myös puheenjohtaja Sari Metsälä on erovuorossa.

Hallituksessa jatkavat toimikautensa loppuun vuoden 2022 vuosikokoukseen saakka varsinaiset jäsenet Heidi Saarikko, Anu Jämsä, Pia Huusko ja Elina Pasila, sekä varajäsenet Antti Rantatalo ja Sanna Suoknuuti.

Hallitukseen voi sääntöjen mukaan ehdottaa henkilöitä helmikuun loppuun asti laittamalla hallitukselle viestiä sähköpostitse (kseyry@gmail.com).

Ehdotettujen on oltava Kseyn jäseniä vuoden 2021 alussa (vuoden 2020 jäsenmaksun maksamatta jättäminen vuoden 2020 loppuun asti johtaa jäsenen erottamiseen vuoden 2020 vaihtuessa vuoteen 2021).

Kysy rohkeasti hallitustoiminnasta vaikkapa sähköpostitse kseyry@gmail.com, tai suoraan nykyisiltä hallituslaisilta. Entinen talteenoton hoitaminen osana hallitusroolia on pyritty hoitamaan eläintalon työntekijöiden palkkauksella myös viikonloppuihin ja pyhäpäiviin. Päävastuu yhdistyksen toiminnasta sekä sen eläimistä ja työntekijöistä sekä harjoittelijoista on hallituksella, joka jakaa vastuuroolit ensimmäisessä kokouksessaan. Hallitus voi halutessaan myös ulkoistaa vastuurooleja hallituksen ulkopuolelle, ja vastuutoiminnoissa tarvitaan myös vapaaehtoisia mukana.

Hallituslaisten kesken jaetaan vastuualueita liittyen toimintaamme. Vastuualueita ovat mm. sihteerin rooli, taloudenhoitajan rooli, laskutusvastaava, koiravastaava/-tiimi, tyhjennyspaikkatiimi, lopetusvastaava/-tiimi, työntekijät ja eläintalon harjoittelijat, vapaaehtoiset ja heidän vuororinkinsä, kotihoitajat ja heidän hoidokkinsa, kotisivujen päivitys eläintalon kanssa, eläinsuojeluvastaava, avoimet ovet, kirpputoritoiminnan vastaava, tapahtumavastaava, varainkeruun tiimi, sometilien hoitaminen ym.

Vuosikokouksen dokumentit tulevat jakoon tälle sivulle. Emme tuo kokoukseen jaettavia kappaleita, joten tulostathan itsellesi omat kopiot halutessasi mukaan tai lataat ne digitaalisina. Dokumentit ovat näkyvissä yksittäisinä kappaleina omalla pöydällään kokouksen alussa, sekä ne heijastetaan projektorilla seinälle niitä käsiteltäessä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kseyn säännöt löydät täältä: https://ksey.net/yhdistys/saannot/