VUOSIKOKOUS PIDETÄÄN 4.6. KLO 18-20 LOUNASKAHVILA KULMALLA

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen vuosikokous pidetään Lounaskahvila Kulmalla (Kanervistontie 1, Kouvola) torstaina 4.6.2020 klo 18.00. Tulethan paikalle ajoissa, jotta ehdimme tarkistaa jäsenmaksusi ennen kokouksen alkua. Ovet avautuvat jo klo 17.15.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita jäsenemme, ja äänioikeus on niillä ketkä ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuonna 2019 tai ovat ainais- tai kunniajäseniä. Tarkistamme tulijoilta henkilöllisyydet, sekä jäsenmaksun kirjauksen rekisteristämme. Jos olet liittynyt helmikuussa, varaudu esittämään todistus jäsenmaksun maksamisesta pyydettäessä. Maaliskuussa-toukokuussa 2020 liittyneitä jäseniä ei hallitus ole valitettavasti ehtinyt kokouksessaan hyväksyä jäseniksi vielä.

Yhdistys tarjoaa kahvin/teen ja kakkupalan tms.

Hallituksessa on erovuorossa neljä varsinaista jäsentä, ja kaksi varajäsentä. Myös puheenjohtaja valitaan vuosittain.

Hallituksen varsinaiset jäsenet Jaana Lehtilä, Airi Korpela, Silja Pulkkinen ja Emilia Lehtinen, sekä varajäsenet Ninnu Kuoppala ja Essi Ukonaho jatkavat toimikautensa loppuun vuoden 2021 vuosikokoukseen saakka.

Erovuorossa ovat hallituksen varsinaiset jäsenet Antti Rantatalo, Anu Jämsä, Heidi Saarikko ja Sari Porvari, sekä hallituksen varajäsenet Sanna Suoknuuti ja Terhi Lonka.

Hallitukseen voi sääntöjen mukaan ehdottaa henkilöitä helmikuun loppuun asti laittamalla hallitukselle viestiä sähköpostitse (kseyry@gmail.com). Ehdotettujen on oltava Kseyn jäseniä. Laitamme ehdokkaiden esittelyt tänne viimeistään kesäkuun ekoina päivinä.

Hallitustyöhön kuuluu velvollisuutena Kouvolan talteenoton hoitaminen viikonloppuisin ja arkipyhinä, sekä eläintalon eläinten hoitaminen jos vuoroihin ei ole ilmoittautuneita tai niitä on vain yksi. Nämä viikonloppupäivystykset pyritään jakamaan aina halukkaiden aktiivien kesken tasapuolisesti mutta poikkeuksiakin voi sopia. Kysy rohkeasti lisää hallitustoiminnasta vaikkapa sähköpostitse kseyry@gmail.com, tai suoraan nykyisiltä hallituslaisilta. Hallituslaisten kesken jaetaan vastuualueita liittyen toimintaamme. Vastuualueita ovat mm. sihteerin rooli, taloudenhoitajan rooli, koirat, tyhjennyspaikat, lopetusvastaava/-tiimi, työntekijät ja eläintalon harjoittelijat, vapaaehtoiset ja heidän vuororinkinsä, kotihoitajat ja heidän hoidokit, kotisivujen päivitys eläintalon kanssa, eläinsuojeluvastaava, avoimet ovet, kirpputoritoiminnan vastaava, tapahtumavastaava, sometilien hoitaminen ym.

Vuosikokouksen dokumentit tulevat jakoon tälle sivulle. Emme tuo kokoukseen jaettavia kappaleita, joten tulostathan itsellesi omat kopiot halutessasi mukaan tai lataat ne digitaalisina. Dokumentit ovat näkyvissä yksittäisinä kappaleina omalla pöydällään kokouksen alussa, sekä ne heijastetaan projektorilla seinälle niitä käsiteltäessä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, sekä  testamenttilahjoituksena saatujen kiinteistöjen ja osakesalkun myynti.

Kseyn säännöt löydät täältä: https://ksey.net/yhdistys/saannot/

Dokumentit tulevat maaliskuun puolessa välissä tänne.

Esityslista vuosikokoukseen
Vuosikertomus 2019
Toimintasuunnitelma 2020
Budjetti 2020