Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen vuosikokous pidetään Lounaskahvila Kulmalla (Kanervistontie 2, Kouvola) tiistaina 20.3.2018 klo 18.00. Tulethan paikalle ajoissa, jotta ehdimme tarkistaa jäsenmaksusi ennen kokouksen alkua. Ovet avautuvat jo klo 17.15.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita jäsenemme, ja äänioikeus on niillä ketkä ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuonna 2017, tai viimeistään 19.1.2018. Tarkistamme tulijoilta henkilöllisyydet, sekä jäsenmaksun kirjauksen rekisteristämme. Jos olet liittynyt helmikuussa tai maaliskuussa 2018, varaudu esittämään todistus jäsenmaksun maksamisesta pyydettäessä.

Yhdistys tarjoaa kahvin/teen ja piirakkapalan tms.

Hallituksessa on erovuorossa neljä varsinaista jäsentä, ja kaksi varajäsentä. Myös puheenjohtaja valitaan vuosittain.

Katso hallitusehdokkaiden esittelyt TÄÄLLÄ.
Jatkavan hallituksen jäseniin voit tutustua TÄÄLLÄ.

Esittelyn laittaminen kotisivuille on vapaaehtoista. Myös vuosikokouksessa voi vasta asettua ehdolle. Esittelyt voivat täydentyä vielä ennen vuosikokousta. Jokaista ehdokasta pyydetään esittäytymään myös vuosikokouksessa.

Hallitustyöhön kuuluu velvollisuutena Kouvolan talteenoton hoitaminen viikonloppuisin ja arkipyhinä, sekä eläintalon eläinten hoitaminen jos vuoroihin ei ole ilmoittautuneita tai niitä on vain yksi. Nämä viikonloppupäivystykset pyritään jakamaan aina hallituslaisten kesken tasapuolisesti. Kysy rohkeasti lisää hallitustoiminnasta vaikkapa sähköpostitse kseyry@gmail.com, tai suoraan nykyisiltä hallituslaisilta. Hallituslaisten kesken jaetaan vastuualueita liittyen toimintaamme. Vastuualueita ovat mm. sihteerin rooli, taloudenhoitajan rooli, koirat, tyhjennyspaikat, lopetusvastaava/-tiimi, työntekijät, eläintalon harjoittelijat, vapaaehtoiset ja heidän vuororinkinsä, kotihoitajat ja heidän hoidokit, kotisivujen päivitys eläintalon kanssa, sometilien hoitaminen ym.

Vuosikokouksen dokumentit tulevat jakoon tälle sivulle, kun ne saadaan tilintarkastuksesta, sekä skannattua jaettavaksi. Emme tuo kokoukseen jaettavia kappaleita, joten tulostathan itsellesi omat kopiot halutessasi mukaan tai lataat ne digitaalisina. Dokumentit ovat näkyvissä yksittäisinä kappaleina omalla pöydällään kokouksen alussa, sekä ne heijastetaan projektorilla seinälle niitä käsiteltäessä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, sekä jäsenen esitys koko hallituksen erottamisesta. Omana kohtanaan käsitellään jäsenen esityksestä myös keskustelu Kseyn tämän hetkisestä tilanteesta.

Kseyn säännöt löydät täältä: https://ksey.net/yhdistys/saannot/

Dokumentit:

Esityslista

Loput vuosikokousdokumentit tulevat tänne maanantai-iltana 19.3.18.