Vapaaehtoishoitajaksi?

Eläintalolle kaivataan vapaaehtoishoitajia. Oletko täyttänyt 18 v. ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä? Erinomainen tilaisuus esimerkiksi niille, joiden kotona on allergiaa! Tarvitsemme jatkuvasti apua kissojen ja koirien hoidossa ja talon siistinä pitämisessä. Palkaksi saisit kehräyksiä ja hyvän mielen! Koirien lenkitys on hyvää hyötyliikuntaa!

Täältä (http://bit.ly/vuoroon) löydät ohjeet vuorolaiselle, joista näet hieman hommiamme. Perehdytämme sinut hommiin aina ennen vuoroissa käymisen aloittamista itsenäisesti.

Lipaskerääjäksi?

Ryhdy KSEY:n vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi. Keräämme varoja Kouvolan ja Iitin alueella. Lipaskerääjällä on keräyksestä kertova kyltti kaulassaan. Hän on lippaan kera paikalla ja antaa mahdollisuuden auttaa kodittomia eläimiä rahalahjoituksen muodossa. Lipaskeräys ei tarkoita, että pyytäisimme keneltäkään henkilökohtaisesti rahaa tai kiertäisimme ihmiseltä ihmiselle lippaan kanssa. Olemme keräysalueellamme ja kyltti kertoo keräystarkoituksen. Kerääjä ottaa muutkin mahdolliset lahjoitukset vastaan. Voit olla kerääjänä itsellesi sopivana aikana: päivällä, illemmalla, arkena tai viikonloppuna. Kerääjät voivat halutessaan pukeutua hauskoihin eläinpukuihin tai muuten tehdä jonkun oman tempauksensa.

Keräyslippaitamme saa myös pyytää mukaan tapahtumiin, synttärijuhlille, työpaikoille erikoispäivinä jne. kunhan sijainti on Kouvolan ja Iitin alueella.

Kerääjistä on pula, joten apusi olisi kovasti tervetullutta. Keräysvaroista saisimme kaipaamaamme lisärahoitusta eläinkuluihimme. Laita viestiämme kerääjien tarpeesta eteenpäin myös ystävillesi. Kerääjän ei tarvitse olla yhdistyksemme jäsen. Ilmoittaudu yksin tai porukalla vapaaehtoistyöhön kodittomien eläinten auttamiseksi. Kiitämme eläinten puolesta!

Tarkemmat ohjeet ja ilmoittautumiset kseyry@gmail.com.

Kotihoitajaksi?

Voitko auttaa eläinsuojeluyhdistystämme ottamalla yhdistyksen kodittomia eläimiä kotiisi väliaikaiseen hoitoon? Kissanpennut saapuvat kotihoitopaikkaansa emonsa kera tai ilman. Emonsa kera saapuvat ovat yleensä pieniä, eivätkä tule vielä toimeen ilman emon hoivaa. Ilman emoa saapuvat syövät jo kiinteää ruokaa ja osaavat pitää itsensä puhtaana. Yleensä pennut viipyvät hoitopaikassaan siihen asti kunnes saavat oman kodin luovutusikänsä (12 vk) jälkeen. Kotihoitopaikka huolehtii pentujen päivittäisistä tarpeista ja esittelee pentuja omistajaehdokkaille itselleen sopivina aikoina.

Jos haluat auttaa ja omaat kissanpennuille sopivan rauhallisen paikan, mieluusti muista lemmikeistä eristetyn huoneen tai tilan, otathan yhteyttä niin kerromme lisää. Kaikki apu, myös pentujen tilapäinen suojapaikka lyhyemmäksikin aikaa, otetaan suurella kiitollisuudella vastaan. ”Kissanpentusesonki” on alkanut ja pentuja saapuu tänäkin vuonna yhdistykselle kolmenumeroinen luku. Silloin nyt jo olemassa olevat pentujen hoitopaikat täyttyvät hetkessä ja uusista hoitopaikoista on todella suuri pula. Palkinnoksi saat tyytyväistä kehräystä, silkinpehmeiden tassujen hipaisuja ja leikin pyörteessä kieppuvien pikkuhäntien seuraamisesta hyvää mieltä.

Yhdistyksellä on myös kotihoitopaikkaa kaipaavia aikuisia kissoja. Koirille etsimme koirakokemusta omaavia hoitopaikkoja maalta tai omakotitalosta. Ilmoittaudu hoitopaikaksi, jos omaat taitoja ja kokemusta jyrsijöiden, matelijoiden tai luonnonvaraisten eläinten, esim. oravien ja lintujen hoidossa. Kerrothan viestiä kotihoitopaikkojen tarpeestamme myös ystävillesi.

Katso kotihoitoesite TÄSTÄ (pdf).

Lataa kotihoitajan opas kissanpennun/aikuisen kissan hoitokäytännöistä TÄSTÄ (PDF).