koira

Sekarotuinen 5-vuotias uros etsii kotia. Herrasta löytyy rotuja mm.  rottweiler ja bokseri. Karskin ulkokuoren alta löytyy erittäin ihmisläheinen, energinen, sosiaalinen, herkkä ja hiukan hömelö herrasmies. Ihmisiä rakastaa valikoimatta vauvasta vaariin (eikä pelkää tätä lainkaan märkien pusujen muodossa näyttää) – ja samoin rakastuvat kaikki pojan tapaavat myös palavasti häneen. Tottelevaisuus ja peruskoulutus tällä herralla on 8/10 – namujen kanssa ainakin 10+ ja papukaijanmerkki. Pääosin on tullut toimeen toisten koirien kanssa, tyttökoirien kanssa poikkeuksetta. Pallot ovat leluista ehdoton ykkönen ja toisten koirien seura intouttaa aina leikkimään. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Kotona oltaessa kuorsaa kovaan ääneen 80 % ajasta ja loput 20 % pitää parvekkeelta hyvin tarkkaa vahtia ohikulkevista koiratovereista. Nukkuu kainalossa, ja selän ja leuan rapsuttaminen on ruokkimisen lisäksi paras juttu, mitä ihminen osaa tehdä. Osaa olla yksin tuhoamatta mitään, mutta miinuksena ilmoittaa kyllä mielipiteensä yksin jäädessään, joten tästä syystä ihanteellinen olisi koti ok-talossa, jossa olisi mahdollisimman usein seuraa (ihmis- tai koiramuodossa). Tämä herra viihtyisi pihapuuhissakin apurina mielellään, kulkisi itseasiassa nätisti mukana kaikkialla (jos saisi itse päättää). Autossa matkustaa mallikkaasti. Kissojen kanssa ei ole valmis jakamaan kotia, mutta koirakaverin kanssa enemmän kuin mielellään.  Herrasmies on kaikkiruokainen omasta mielestään – jopa hedelmiin ja vihanneksiin saakka (omenat ja ananas ovat erityisen suurta herkkua) –, mutta arjessa noudattaa vehnätöntä ruokavaliota poikkeuksetta.

Kotia etsitään KSEY:n sopimusehdoilla joihin pääset tutustumaan: www.ksey.net. Tulevista hoitotoimenpiteistä, luovutusmaksusta ja halukkuudesta tarjota kotia voi olla yhteydessä: koirat.ksey@gmail.com  Muistathan laittaa viestiin yhteystiedot. Mikäli koti vaikuttaa sopivalta, olemme yhteydessä niin sovitaan tutustumisesta.

 

koira 2
 
 
Nuori 8kk kastroitu sekarotuinen miehenalku etsii kiireellä kotia tai vaihtoehtoisesti kotihoitopaikkaa.  Pojassa on paimenkoiraa/arktisiarotuja. Luonteeltaan on lempeä ja ulospäin suuntautunut. Osaa olla maailman mahtavin karvakamu kuten myöskin mahdottomin riiviö kun kuitenkin pentu vielä on. Tykkää leikkiä leluilla ja ihmisen kanssa touhuaminen on erittäin mielekästä. Allergioita ei tiettävästi ole. Painoa pojalla on nyt reilu 30kg joten pieneksi ei jää. Välillä intoutuessaan leikit muuttuvat  rajuiksi ja tällöin tulisi osata ohjata poikaa oikealle polulle. Tästä johtuen ei luovuteta perheeseen pienten lasten kanssa koska poika ei ymmärrä kokoaan innostuessaan. Muuten lasten kanssa tulee toimeen hyvin.
 
Peruskäskyt on hallussa, mutta korvat usein hukassa. Nuoruuden intous kun ottaa vallan vielä. Sisäsiisteys vaatii työstämistä ja hampaisiin voi eksyä vääriä tavaroita. Harjoittelee yksin oloa vielä. Kokonsa vuoksi vaatii aktiviteetteja sekä liikuntaa erityisen paljon sekä vahvan lenkittäjän. Toiveissa olisikin omakotitalo josta löytyy aidattu piha jossa voisi temmeltää muun lenkityksen lisäksi. Tarhakoiraksi ei luovuteta ja kissojen kanssa ei sovellu asumaan.
 
Pojalle etsitään kotia KSEY:n sopimusehdoilla joihin pääset tutustumaan: www.ksey.net.  Luovutusmaksusta ja halukkuudesta tarjota kotia voi olla yhteydessä: koirat.ksey@gmail.com
 
Muistathan laittaa viestiin yhteystiedot.
Mikäli koti vaikuttaa sopivalta, olemme yhteydessä niin sovitaan tutustumisesta.
 
 

Vauhti vaari etsii kotia tai toissijaisesti kotihoitopaikkaa tositarkoituksella. Ikää vaarilla on mittarissa 12-vuotta, mutta tässä tapauksessa se on tosiaan vain numeroita. Painoa vaarilla on n. 10kg ja koko keskikoinen/pienehkö. Vaari rakastaa lenkkejä ja muutenkin ihmisten seuraa huomattavissa määrin. Tulee toimeen hyvin muiden koirien kanssa, mutta kissojen tai muiden pieneläinten kanssa vaari ei sovi asumaan. Allergioita ei ole havaittu ja ruoka kuin ruoka maittaa. Vaari on kastroitu ja hampaatkin on kesä hymyyn valmiina. Lisätietoja vaarista sekä luovutusmaksusta voi tiedustella s-postilla: koirat.ksey@gmail.com