Etsimme uusia koteja kodittomille kissoille, koirille ja pieneläimille. KSEY:n kautta kulkee vuosittain suuri määrä kodittomaksi jääneitä eläimiä. Kissoja on eniten, mutta myös koiria ja muita pieneläimiä kulkee kauttamme. Tehtävämme on etsiä näille eläimille uudet rakastavat kodit, joissa niistä pidetään huolta. Kissoja ei luovuteta ulkoileviksi.

Haluamme kuulla millaiseen kotiin eläimet ovat lähdössä, joten varaudu hieman kertomaan itsestäsi ja kodistasi. Meiltä voi myös aina kysyä neuvoja eläinten hoitoon yms. liittyen. Autamme parhaamme mukaan.

Eläimestä tehdään luovutussopimus sen lähtiessä talolta tai kotihoitopaikasta, ja asiakas maksaa kortilla luovutusmaksun. Jokaisella kissalla on oma terveyskortti, jonka uusi omistaja saa mukaansa. Kortista löytyvät tiedot kissan saamista rokotuksista ja muista toimenpiteistä. Sopimukseen kuuluu myös aina kahden viikon koeaika. Tässä ajassa yleensä selviää sopiiko uusi lemmikki perheeseen. Jos kissa jostain syystä palautuu koeajalta, yhdistys maksaa asiakkaalle takaisin puolet luovutusmaksusta tai antaa vaihdossa toisen eläimen.

Jokaisen kissan hintaan sisältyy kastraatio- tai sterilisaatioleikkaus, kaksi rokotusta, sekä tarvittavat madotukset. Lisäksi kaikki kissat, koirat ja kanit tunnistemerkitään mikrosirulla ja yhdistys rekisteröi ne turvasiru.fi -palveluun uuden omistajan tiedoilla koeajan päätyttyä.

Kissanpennut (alle 6kk) luovutetaan leikkaamattomina, mutta niiden mukana saa leikkaussopimuksen, joka oikeuttaa pennun leikkaukseen yhdistyksen sopimuseläinlääkärin luona.

Ottamalla kauttamme lemmikin, sitoudut noudattamaan sopimusehtojamme, jotka löydät hinnasto-sivulta.