Viltsu tässä terve! Olen kotia vailla mutta mitähän muuta sitä itsestäni sit kertoisin… Oon noin 5 vuotias kissaherra, luonteeltaan aika varautuva, silittää saa sen pari sekuntia kerrallaan ja syliin on turha yrittää ottaa. Kyllä seurailen mielellään ihmisten tekemisiä, mutta enimmäkseen tykkään makailla raapimapuussa tai keittiön nurkassa. Ainoaksi kissaksi haluaisin. Mitähän muuta… Jos kiinnostuit tai tulee lisäkysymyksiä, heitä viestillä kotihoito.ksey@gmail.com niin tää mun väki hoitelee asioita sit eteenpäin ja vastailee kysymyksiin.

 

Kotia vailla! Olen Mokka, n. 2-4 – vuotias pikimusta tyttökissa ja etsin omaa kotia. Kotihoitopaikassa aloin heti kaveriksi muiden kissojen kanssa ja silittelystä ja rapsutuksista tykkään valtavasti. Saatan hellittelyistä vielä vähän säikähtää, joten toivoisin, ettei uudessa kodissani ole ihan pieniä lapsia. Olen saanut jo kaksi rokotetta, minut on sirutettu, madotettu ja sterilisoitu, joten olen valmis uuteen kotiin! Jos kiinnostuit, laita viestiä kotihoito.ksey@gmail.com. Minut luovutetaan Kseyn ehdoilla: https://ksey.net/elaintalo/hinnasto/

Viljami

Moikka! Olen nuori herra Viljami. Olen luonnut ”nahkani” tai paremmin turkkini ujosta ja arasta pojasta , reippaaksi, aktiiviseksi seurustelvaksi kissaksi. Rakastan leikkimistä yksin , kissakavereitten ja aktiivisten ihmiskavereitten kanssa. Palkkioksi minua saa silittää niin paljon kun kerkiää, haluan rauhallista hellyyttä ja silmäpeliä. En pelkää ääniä ja voit touhuta kodikoneitten kanssa miten haluat. P.s. Keskustelutaitoni erinomaista, kurnutellaan ja mjiutellaan porukalla!! Jos kiinnostuit, laita yhteydenottopyyntöä sähköpostitse kotihoito.ksey@gmail.com niin sovitaan tapaamisesta.

Cas 497-18.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nimeni on Cas (kotihoidossa), olen nuorehko tyttökissa. Minut on leikattu, sirutettu ja rokotettu.Rakastan pahvilaatikkoani, jossa tarkkailen maailman menoa päivittäin. En vielä luota ihmisiin, mutta uskon, että kärsivällisen ja meitä kissoja ymmärtävän ihmisen seurassa minusta tulisi reipas koti-kissa. Jos haluat antaa minulle loppuelämän kodin, niin ota yhteyttä eläintalolle tai laita sähköpostia kotihoitovastaavallemme: kotihoito.ksey(at)gmail.com

Helmut

Helmut (kotihoidossa) kotia vailla. Oman tien kulkija omissa oloissaan mielellään oleva. En ole kiukkuinen, mutta en tykkää kamalasti koskettelusta. Arahko poika. En pure enkä sähise. Vaatii oman aikansa tottuakseen ihmiseen. Soittelehan eläintalolle jos minua voisit perheenjäseneksi harkita, tai jätä yhteystietosi mailiin kotihoito.ksey@gmail.com niin kerromme lisää.