Kurre ja sen pennut alla

IMG-20181216-WA0016

IMG-20181227-WA0008

IMG-20181227-WA0014

Aivan ylilutinen ja ihmisläheinen Kurre äiti, joka on pienikokoinen ja ilmeisesti vilja-allerginen (masu turpoaa palloksi) etsii yhteistä kotia TerhoTerhin kanssa.

TerhoTerhi on utelias, leikkisä ja hellyyttävä tyttönen, joka tarvitsee aikaa vielä luottaakseen ihmiseen. Kesyyntyy varmasti täysin, mutta ihan pienten lasten kanssa ei ehkä juuri siksi ettei uskalla vielä tulla syliin hellittäväksi.

Molemmat ovat madotettu, sirutettu, rokotettu sekä eläinlääkärillä käyneet, joten ovat valmiita heti muuttamaan loppuelämänsä kotiin. Jos kiinnostuit, laita viestiä kotihoito.ksey@gmail.com ja jätä puhelinnumerosi niin soittelemme sinulle. 

 

Kuvan sisarukset, mustavalkoinen tyttö ja harmaa poika, ovat olleet kotihoidossa kesyyntymässä jo useamman kuukauden, ja haluaisivat jo pikkuhiljaa päästä ihan ikiomaan kotiin, joko yhdessä tai erikseen.
Kisut ovat noin puolen vuoden ikäisiä, uteliaita ja meneviä vesseleitä. Molemmat ovat rokotettuja, sirutettuja ja useasti
madotettuja. Poika on myöskin kastroitu. Sylikissoja sisarukset eivät vielä ole, mutta ihan varmasti niistä aikanaan sellaisia tulee, kunhan uudessa kodissa nähdään vähän vaivaa niiden kanssa. Pennut voidaan luovuttaa myös eri koteihin, mutta siinä tapauksessa kissaseura olisi suotavaa. Lisätietoja: kotihoito.ksey@gmail.com.