Hyväntekeväisyyskonsertti Elimäen Puhallinorkesterin kanssa uuden eläintalon hyväksi Korian monitoimitalolla 11.5. klo 15-17. Tervetuloa! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Elimäen Puhallinorkesterin kanssa. Luvassa erityisestä lapsille suunnattua ohjelmaa. Paikalla on monta eri soittoesitystä, kahvio ja paistettua vohveleita sekä makkaraa. Kseyn arpoja ja myyntituotteita. Lapsille on kilpailuja ja onnenpyörä. Tapahtumassa myös myynnissä pihakukkia. Tapahtumatulot suunnataan uuden eläintalon rakentamisen laskuihin sekä tilojen varustamiseen kissoille ja henkilökunnalle sopivaksi.

Etsimme Kseyn eläintalolle sponsoreita, niin yksityisiä kuin yrityksiäkin.
Tule mukaan rahoittamaan uusia tiloja yksityishenkilönä 1000€ lahjoituksella, tai yrityksen nimissä 2000€ kertasummalla. Kampanjaan 1.12.2018 – 30.6.2019 osallistuvat sponsorit saavat oman kunniakehyksen eläintalon uuden puolen seinälle kiitokseksi. Lahjoitus tehdään Kseyn tilille FI30 5750 0120 1608 75. Laita viestikenttään teksti SPONSORI.

Kouvolan kaupungin ja Kseyn edustajat tapasivat talteenottosopimuksen jatkamisen merkeissä sopien optiovuodesta. Korian eläintalomme jatkaa Kouvolan ja Iitin alueen irrallisina tavattujen lemmikkien talteenottopaikkana ainakin vielä vuoden 2019 loppuun. Talteenotto on tuttuun tapaan auki joka päivä klo 8-18 osoitteessa Puistolantie 9, Koria. Viikonloppuna ja arkipyhinä talteenotto on auki päivystysluonteisesti eli soitathan ennen tuloasi. Arkena käytämme numeroa 0408215554 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä numeroa 0405527951. Jos kadotat lemmikin, kannattaa asiasta ilmoittaa sähköpostitse kuvan kera eläintalolle: elaintalo.ksey@gmail.com sekä ilmoittaa katoamisesta Facebook-ryhmässä Eläimet kadoksissa Kouvola ja Iitti. Viikonloppuisin ilmoitus kannattaa tehdä lisäksi puhelimitse. Talteenottoeläinten hoitohinnat pysyvät samoina jotka Kouvolan kaupungin kanssa tehdyssä sopimuksessa olivat tänäkin vuonna: kissojen vuorokausimaksu on 12,40€(sis. alv 24%), koirien 18,60€(sis. alv 24%) ja pieneläimien 7,45€ (sis. alv 24%). Jos eläin joudutaan hakemaan yhdistyksen toimesta löytöpaikastaan, veloitamme omistajalta myös kilometrikorvauksen 0,43€/km (tämä oli vuonna 2018 hieman pienempi, 0,42€/km). Ensisijaisesti toivomme löytöeläinten tuontia eläintalollemme. Myös mahdolliset kiireelliset ensiavulliset eläinlääkärikäynnit hoidetaan toimestamme Kouvolan Yhteisvastaanotolla tai päivystävällä eläinlääkärillä ja näistä veloitamme omistajalta eläimeen kuluneen summan. Eläimiä hoidetaan 15 vuorokauden ajan, jonka jälkeen hakematon eläin siirtyy Kseyn omistukseen ja sille etsitään uusi koti jos mahdollista. Ksey suosittaa lemmikkien mikrosirutusta ja sirun rekisteröintiä tunnettuihin rekistereihin Suomessa, jonka avulla lemmikin hoitomaksu on aina maksimissaan yhden päivän maksu. Talteenottoeläimistämme löytyy kuvat niiden 15 vuorokauden hoitojakson ajan kotisivuiltamme https://ksey.net/talteenotto/loytyneet/.

——————————————————-

Avoimet ovet peruttuna toistaiseksi

Eläintalollamme ei enää pidetä joka keskiviikko avoimia ovia eläintalon rakennushankkeen aktiivisen vaiheen ollessa käynnissä!

Eläimiämme voi tulla katsomaan vain erikseen sovittaessa ja kissoja tositarkoituksella etsivät. Eläimiä siirretään nyt kotihoitopaikkoihin ja muihin yhdistyksiin mahdollisuuksien mukaan joten jos harkitset jonkun tämän hetkisen kissamme adoptointia, olehan hetimmiten yhteyksissä. Talteenottotoiminta jatkuu entiseen malliin eläintalomme laajennusosassa sekä piharakennuksemme uusissa eläintiloissa.

Kseyn kirpputoripöytä Centtilässä pöytänumerolla 34

Yhdistyksemme kirppis on jälleen toiminnassa Centtilässä Kellomäessä. Käyhän vilkaisemassa pöytää numero 34 ja tue toimintaamme ostamalla kirppistavaroitamme.

Kirpputoritavaroista voi olla yhteyksissä yhdistyksemme vastaavamme sähköpostiin airi.korpela2@gmail.com. Kirpputoritavaraa ei oteta vastaan eläintalollemme ilman etukäteen asiasta sopimista, sillä eläintalolla ei ole tilaa varastointiin ja haluamme harkita kirpputoritavaran vastaanottamista ennen sen meille toimittamista. 

Lintuasioissa olethan yhteyksissä suoraan Pyhtään Lintuhoitolaan eläintalomme sijaan

Meille tulee paljon puheluita erilaisista linnuista. Kun löydät linnun, niin tilanteen mukaan otathan yhteyttä joko:
-Pyhtään Lintuhoitolalle puh. 0405188976
tai
-Kuusankosken eläinlääkäreiden yhteysvastaanotolle puh. 0206155466.

ELÄINTALOLLE VAPAAEHTOISEKSI

Oletko täyttänyt 18 vuotta ja pääsisit iltaisin tai viikonloppuisin talolle hoitamaan eläimiä?
Myös aamuvirkkuja viikonloppuhoitajia kaivataan. Kokeneet koiranulkoiluttajat ovat myös erittäin tarpeellisia. Niin arkisin kuin viikollakin. Eläintalon ja viikonlopun päivystyspuhelimemme numerot löydät kotisivumme etusivulta tai kohdasta Yhteystiedot.


ARPAJAISPALKINTOJA

Olisiko sinulla yhdistyksellemme arpajaispalkintoja? Vuoden mittaan pidämme monilla markkinoilla ja tapahtumissa pika-arpajaisia ja arpajaispalkintoja kuluu todella paljon. Lahjoitukset voi toimittaa eläintalollemme arkisin klo 8-18 tai sovittaessa myös viikonloppuna. Arpajaiset ovat iso osa varainkeruutamme, ja kiitos siitä kaikille palkintojen lahjoittajille.